Vrei să trimiți flori? Este foarte simplu cu serviciul de livrări personale de la Ok Flora!

Vrei să trimiți flori? Este foarte simplu cu serviciul de livrări personale de la Ok Flora!

Ok Flora, lider de piață în livrarea florilor de peste 10 ani, te ajută să îți faci viața de zi cu zi și a celor dragi mai frumoasă cu ajutorul livrării de flori online, oferind atât buchete, plante, cât și aranjamente florale deosebite, pentru diverse ocazii speciale sau pentru a înfrumuseța o zi obișnuită și banală.

Livrarea online a florilor cu Ok Flora este ușoară: pur și simplu alegi buchetul sau aranjamentul dorit, și serviciul de livrare flori Bucuresti va duce florile la destinatar, la adresa dorită, în aceeași zi, în 24 de ore sau în ziua dorită.

Florile pentru buchetul sau aranjamentul ales sunt atent selectate, transformate cu grijă într-un buchet și apoi trimise către persoanele dragi ție. Ok Flora va avea grijă de florile tale, astfel încât acestea să ajungă în cele mai bune condiții posibile. Ai chiar posibilitatea de a personaliza buchetul adăugându-i o felicitare cu un mesaj cu totul special pentru persoana dragă ție.

Buchetul comandat corespunde 100% celui livrat. Pentru a demonstra acest lucru, Ok Flora îți oferă un serviciu special: dovada foto. Înainte momentul livrării, va fi realizată o fotografie a buchetului și destinatarului, pe care o vei putea primi pe mail. De asemenea, se oferă serviciul gratuit de a personaliza buchetul cu o felicitare gratuită.

Buchete, plante verzi și idei de cadouri pentru fiecare gust!

Poți alege între multe produse diferite: specialiștii Ok Flora creează în fiecare zi multe buchete diferite de flori cu multă dragoste! Trandafiri, lalele, bujori, crini sau amaryllis: un buchet special în fiecare sezon și cu fiecare ocazie.

Ok Flora oferă și diverse idei de cadouri pe care le poți trimite împreună cu buchetul tău. Trimite parfumuri sau bomboane delicioase, sticle de vin sau ursuleți.

Dacă vrei să te bucuri de un spațiu verde în casa ta sau la birou, Ok Flora oferă plante verzi pentru interior. Orhideele sau plante mici în ghiveci sunt alegerea perfectă pentru o casă elegantă!

Buchete frumoase la prețuri mici

Ziua Îndrăgostiților, Ziua mamei sau Paștele sunt ocazii pentru trimiterea florilor. Dar și alte ocazii, cum ar fi: nunțile, zilele de naștere sau decesele sunt ocazii pentru a trimite un buchet de flori. Indiferent de ocazia pentru care ai nevoie de flori, Ok Flora ți le va trimite în siguranță și în mod fiabil.

Buget mic? Nici o problema ! La această florărie online vei găsi și aranjamente frumoase de flori la prețuri mici. Însă relația dintre calitate și preț este întotdeauna cea mai bună. În acest caz, lipsa banilor nu mai poate fi un impediment pentru a oferi o surpriză plăcută celor dragi din viața ta, măcar cu ocazia unor evenimente speciale.

Ok Flora își asumă responsabilitatea

Ok Flora este dedicată mediului de mulți ani, de aceea florarii utilizează mai ales flori sezoniere și regionale. Însă, oferă și posibilitatea de a opta pentru trimitea trandafirilor criogenați, care rezistă și întreaga viață, oferind prilejul de a aminti celor dragi în fiecare zi a vieții că te gândești la ei.

Pe scurt, Ok flora îți oferă posibilitatea de a oferi flori și cadouri oricui de pe teritoriul țării noastre, datorită serviciului de livrare și partenerilor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies