Cum poți selecta cea mai buna companie de confecții metalice cu care să lucrezi

Cum poți selecta cea mai bună companie de confecții metalice cu care să lucrezi?

Alegerea unei companii adecvate pentru confecții metalice este o sarcină dificilă, mai ales dacă ești în căutarea unor soluții specializate. De exemplu, o companie standard care se ocupă de sudură nu este capabilă să gestioneze lucrările de fabricare a articolelor metalice pentru o companie de producție a echipamentelor de ridicat industriale.

Compania va trebui să aibă experiență considerabilă, forță de muncă adecvată și resurse, printre altele. Fără o firmă potrivită, te vei confrunta cu probleme de proiectare și calitate, precum și cu întârzieri, care pot duce la pierderi financiare considerabile. Analko este o companie care poate produce orice articol din domeniul confecții metalice, la cererea clientului.

Să aruncăm o privire asupra factorilor pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când selectezi o companie de confecții metalice pentru următorul proiect.

Experiență

Deși experiența este unul dintre cei mai importanți factori, nu ar trebui să iei în considerare doar timpul petrecut în industria fabricării metalelor. De asemenea, trebuie să știi cât de experimentat este actualul personal al companiei și ce tip de proiecte au gestionat până în prezent. Un atelier confectii metalice care se respectă, va oferi toate informațiile de care publicul are nevoie pentru a selecta compania.

Dacă compania nu a lucrat la proiecte similare cu cel de care te ocupi, sau nu are angajați cu experiență în acest domeniu, alegerea nu ar fi cu siguranță una bună pentru tine. De exemplu, un fabricant de piese auto din metal poate să nu aibă neapărat expertiza tehnică pentru a prelua un proiect legat de arhitectură. Este recomandat să discuți cu specialiștii încă de la început și să verifici lucrările pe care le-au mai făcut și imaginile cu proiectele companiei, pentru a determina dacă este necesar să faci astfel de investiții.

Tehnologie

Compania pe care o alegi ar trebui să utilizeze cea mai avansată tehnologie de proiectare și fabricație a articolelor metalice.

Pentru început poți pune următoarele întrebări, care te vor ajuta să determini dacă lucrezi cu compania potrivită:

  • Au lucrat la un proiect ca al tău?
  • Au construit produse sau aplicații similare cu a ta?
  • Au clienți din industria sau nișa ta și câți?
  • Au expertiza tehnică pentru a prelua amploarea proiectului tău?

Forța de muncă

Când arunci o privire mai atentă asupra personalului, va trebui să iei în considerare doi factori: abilitățile certificările lor și experiența individuală de lucru. Lipsa unei forțe de muncă calificate este o preocupare deosebită în acest moment în sectorul confecțiilor metalice din întreaga lume. De asemenea, va trebui să cunoști numărul total de angajați din echipa companiei pentru a evalua dacă aceasta are timp să realizeze elementele solicitate.

Este posibil să aveți nevoie de abilități specifice de fabricare, cum ar fi tehnica de sudare pentru oțel inoxidabil TIG (gaz inert de tungsten).

Este important, de asemenea, ca personalul să cunoască foarte bine diferite aliaje de aluminiu, oțel și oțel inoxidabil sau orice alt metal și proprietățile acestora pentru tratamentul termic necesar proiectului pe care îl implementezi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies