telefon cu butoane mari

Telefon cu butoane mari

Căutați un telefon ușor de utilizat? Ați putea lua în considerare cumpărarea unui telefon cu butoane mari. Aceste telefoane au butoane și ecrane mari, astfel încât sunt mai ușor de văzut și de utilizat decât smartphone-urile obișnuite. Există multe opțiuni disponibile, inclusiv unele care sunt concepute special pentru persoanele în vârstă. Următoarea listă vă va ajuta să găsiți telefonul cu butoane mari potrivit pentru dumneavoastră:

Există telefoane cu butoane mari?

Da, există telefoane cu ecrane mari. Ecranele mai mari sunt mai ușor de utilizat de către persoanele în vârstă și permit obținerea unor imagini de calitate superioară în videoclipuri și fotografii. Ecranul unui telefon este, de asemenea, un bun indicator al ușurinței cu care este utilizat – cu cât ecranul este mai mare, cu atât mai puțin trebuie să măriți butoanele mici sau textul pentru a le citi.

Unele dintre telefoanele noastre preferate cu ecran mare includ:

Cincinnati Bell’s Big Button Phone

[Cincinnati Bell’s Big Button Phone](https://www.amazon.com/Cincinnati-Bell-Bigbutton-Phone/dp/B00J2Q0ZES) este un telefon conceput pentru persoanele în vârstă și are butoane mari, ușor de citit. De asemenea, are un afișaj cu contrast ridicat, astfel încât să puteți vedea clar numerele.

Tastele sunt retroiluminate pentru o utilizare mai ușoară pe timp de noapte sau în camere întunecate, ceea ce face ca acest telefon să fie perfect pentru oricine s-ar putea lupta cu probleme de vedere, cum ar fi degenerarea maculară sau glaucomul (deși nu ar trebui să existe probleme dacă aveți o vedere 20/20). Acest telefon are o tastatură și un afișaj foarte mari, ceea ce îl face ideal pentru cei care suferă de artrită sau de alte probleme de mobilitate, precum și pentru persoanele care au dificultăți în a vedea în mod normal textul mic.

iPhone SE

iPhone SE este un telefon compact cu un ecran de 4 inchi. Are o cameră de 12 megapixeli, un cip A9 și este disponibil în versiuni de 32 GB și 128 GB.

Telefonul mobil Jitterbug ușor de utilizat

Jitterbug este un telefon care are butoane mari și meniuri simple. Este ușor de utilizat, chiar dacă aveți probleme de vedere sau artrită. Telefonul mobil Jitterbug are un ecran mare, dar încă mai încape în buzunar!

Compania de telefoane mobile Jitterbug oferă mai multe modele cu caracteristici și prețuri diferite – verificați-le pe site-ul lor: http://www.jitterbugcellphones.com/

Telefonul mobil Doro 7050

Telefonul mobil Doro 7050 este alegerea ideală pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau cu probleme de dexteritate. Ecranul mare, butoanele mari și tastatura mare facilitează utilizarea acestuia.

Doro 7050 are un ecran color de 1,8 inchi cu iluminare de fundal care poate fi utilizat în condiții de iluminare slabă. Are un volum puternic și o calitate a sunetului clară, astfel încât să puteți auzi clar apelurile chiar și atunci când există zgomot de fond sau când sunteți în aer liber.

Tehnologia DECT asigură conversații clare la ambele capete de linie. Combinatul include, de asemenea, un buton SOS care facilitează apelarea ajutorului în caz de nevoie: trebuie doar să țineți apăsat până când apelul se conectează.

Samsung Galaxy J7 Sky Pro

Samsung Galaxy J7 Sky Pro este o opțiune bună dacă aveți dificultăți în a vedea ecranul telefonului. Are un ecran mare de 7 inchi și butoane mari care îl fac ușor de utilizat. Telefonul are, de asemenea, un slot pentru carduri SD și un radio FM, caracteristici care nu se regăsesc în multe alte telefoane la acest preț.

Mai mult, acest telefon poate fi achiziționat în SUA prin intermediul vânzătorilor Amazon sau eBay. De asemenea, îl puteți cumpăra de la revânzătorii internaționali de pe AliExpress, dar transportul va dura mai mult decât dacă îl comandați direct de la vânzătorii Amazon sau eBay care se află în apropierea dumneavoastră.

Telefoanele cu butoane mari sunt o opțiune pentru persoanele în vârstă care caută ceva ușor de utilizat.

Telefoanele cu butoane mari sunt o opțiune pentru persoanele în vârstă care caută ceva ușor de utilizat.

Telefoanele cu butoane mari sunt, de asemenea, bune pentru persoanele cu probleme de dexteritate și pentru cele care au probleme de vedere. Unii seniori pot prefera să folosească un telefon cu butoane mari deoarece pot vedea clar numerele fără a fi nevoiți să țină telefonul foarte aproape de față, ceea ce poate fi dificil pentru un gât îmbătrânit.

Probabil că ați văzut aceste butoane mari anunțate în reclame la televizor sau online: Telefonul are numere mari care se aprind atunci când le apăsați, ceea ce face mai ușor să formați sau să citiți apelurile și mesajele text primite. De asemenea, telefoanele cu butoane mari pot fi folosite pentru sarcini de bază, cum ar fi trimiterea de e-mailuri, verificarea calendarului și multe altele!

Sperăm că această listă v-a fost de ajutor. Dacă tu sau o persoană dragă sunteți în căutarea unui telefon cu butoane mari, luați în considerare oricare dintre opțiunile pe care le-am menționat astăzi aici. Aceste telefoane sunt ușor de utilizat și permit oricui să ia legătura cu prietenii și familia mai ușor ca niciodată – chiar dacă are probleme de vedere sau de auz!

1 thought on “Telefon cu butoane mari”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies