localizare telefon dupa numar

Localizare telefon dupa număr

Dacă v-ați pierdut telefonul, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți este să verificați dacă există o modalitate de a-l găsi. Puteți utiliza o aplicație sau un serviciu care localizează telefonul după număr, ceea ce înseamnă localizarea dispozitivului cu ajutorul numărului său unic IMEI. Iată cum:

Modalități de localizare a telefonului

Puteți localiza telefonul cu ajutorul funcției Find My Device (Găsire dispozitiv). De asemenea, veți putea să-l urmăriți pe o hartă, să-l blocați sau să-i ștergeți toate datele. Pentru a utiliza acest serviciu:

  • Accesați account.google.com/find și conectați-vă cu contul dvs. de Google (cunoscut anterior sub numele de Gmail).
  • Faceți clic pe “Devices” (Dispozitive). Găsiți apoi dispozitivul pe care doriți să îl urmăriți și faceți clic pe “Track” (Urmărire) în dreptul acestuia; faceți clic pe “OK” dacă vi se solicită din motive de securitate (astfel vă veți asigura că nimeni altcineva nu poate accesa informațiile stocate pe telefon). Dacă nu vedeți nicio opțiune pentru a vă urmări dispozitivul, asigurați-vă că acesta este pornit și conectat la Wi-Fi sau la datele celulare – este posibil să fi fost oprit după ce a fost pierdut sau furat, astfel încât altcineva să nu-l poată folosi fără permisiune!

Cum să localizați un număr de telefon: Căutarea numărului de telefon

  • Găsiți un număr de telefon după nume:

Acesta este cel mai frecvent mod de a găsi un număr de telefon. Dacă știți numele și prenumele persoanei, ați început bine!

  • Găsiți un număr de telefon după adresă:

Dacă aveți adresa stradală a unei locații locuite, cum ar fi casa sau locul de muncă, acest lucru vă poate ajuta să restrângeți locul unde locuiește sau lucrează persoana de contact. De asemenea, oferim căutări mai specifice pentru locuințe și întreprinderi (întreprinderile vor apărea ca “Birouri”). Pagina de rezultate a căutării include atât listarea locuințelor, cât și a întreprinderilor, dacă acestea sunt disponibile pentru locația respectivă. Puteți chiar să căutați mai multe locații deodată – de exemplu, dacă doriți toate adresele de domiciliu sau afacerile contactelor dvs. în timp ce căutați pe o singură vedere a hărții: tastați toate cele trei locații separate prin virgulă (123 Main St., 123 Main St., 123 Main St., 123 Main St.).

Localizarea telefonului în funcție de număr

Atunci când vă dispare telefonul, găsirea lui poate fi o bătaie de cap. Cel mai bun mod de a vă localiza dispozitivul dispărut este să utilizați numărul asociat cu dispozitivul însuși.

Este recomandat să încercați mai întâi să apelați propriul telefon, deoarece astfel veți obține informații utile despre locația acestuia.

Dacă apelarea nu funcționează, puteți încerca să utilizați o aplicație precum Device Manager de la Google sau Find My iPhone/iPad de la Apple.

Aplicații de localizare a telefonului

O aplicație de localizare a telefonului este un program care vă poate ajuta să vă localizați dispozitivul dispărut. Este o modalitate excelentă de a afla unde se află telefonul pierdut și, de asemenea, vă oferă liniște sufletească, astfel încât să nu vă faceți griji că îl veți pierde din nou.

Puteți descărca aceste aplicații din Google Play Store sau App Store de pe smartphone-ul dumneavoastră. Odată instalate, acestea vor începe să urmărească locația dispozitivului dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7, până când le dezactivați sau le dezinstalați de pe telefon (lucru pe care nu vi-l recomandăm).

Dacă este necesar, aceste aplicații vor rula în fundal, astfel încât să nu consume energie din baterie atunci când nu sunt utilizate. De asemenea, sunt puțin consumatoare de resurse, astfel încât nu vor încetini nici alte funcții ale telefonului dvs.

De reținut: Există mai multe modalități de a vă localiza telefonul folosind un număr de telefon.

Există mai multe modalități de a vă localiza telefonul folosind un număr de telefon.

  • Puteți utiliza o aplicație de localizare a telefoanelor mobile de pe smartphone pentru a-l găsi sau puteți încerca să sunați la aparatul pierdut sau furat și să cereți celui care răspunde să vi-l returneze.
  • O altă opțiune este să folosiți un motor de căutare online, cum ar fi funcția “locurile mele” de pe Google Maps – introduceți zona în care credeți că s-ar putea afla dispozitivul dvs. și vedeți ce apare.
  • Dacă toate celelalte eșuează, luați în considerare achiziționarea unui dispozitiv de urmărire pentru aproximativ 50 de dolari, care vă va permite să urmăriți unde se află dispozitivul 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, atâta timp cât este conectat la o sursă de alimentare externă (cum ar fi o priză).

Acum că știți cum să vă găsiți telefonul, este timpul să puneți în aplicare aceste cunoștințe. Puteți face acest lucru fie instalând o aplicație de localizare, fie sunând la poliție!

1 thought on “Localizare telefon dupa număr”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies