jocuri online gratis

Cele mai bune jocuri gratis

În acest ghid, am evidențiat câteva dintre cele mai bune jocuri free-to-play în funcție de gen. Am inclus, de asemenea, câteva sfaturi pentru a găsi titluri noi și interesante care ar putea merita timpul tău.

Tipuri de jocuri gratis

Jocurile gratuite sunt tone. Dar, dacă sunteți în căutarea a ceva nou și distractiv de jucat, merită să vă faceți timp pentru a găsi unele dintre cele mai bune jocuri gratuite. Pentru cei care sunt noi în jocuri sau care caută ceva mai accesibil decât ceea ce oferă majoritatea jocurilor, nu duc lipsă de opțiuni disponibile online.

Jocurile gratuite pentru smartphone alcătuiesc o categorie de jocuri gratuite pe care le puteți juca pe telefon fără a avea nevoie de echipamente suplimentare, cum ar fi controllere sau căști. Aceste titluri includ adesea mecanici precum apăsarea cât mai rapidă a butoanelor pentru a vă mări scorul; cu toate acestea, multe dintre ele încorporează, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi integrarea rețelelor sociale și programe de partajare a veniturilor din publicitate cu dezvoltatorii, astfel încât utilizatorii pot achiziționa upgrade-uri în cadrul aplicației în sine, cu un efort minim din partea lor (sau chiar deloc).

Jocurile gratuite pe calculator/consolă sunt un alt domeniu în care există o mulțime de opțiuni disponibile atunci când se iau în considerare opțiunile gratuite (mai ales dacă dețineți console precum Nintendo Switch). Unele titluri necesită atenția jucătorilor pe mai multe ecrane simultan, în timp ce altele limitează spațiul de joc doar în cadrul unui singur ecran, dar oferă totuși o provocare amplă atunci când se joacă în mod competitiv împotriva altor adversari umani online

Jocuri online gratuite

Jocurile online gratuite sunt o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul, fie că ești acasă sau la serviciu. Vei fi surprins de câte jocuri online gratuite sunt disponibile pe internet. Există atât de multe tipuri diferite de jocuri online gratuite încât oricine poate găsi ceva care să-i placă! Jocurile online gratuite pot fi jucate de toate vârstele, ceea ce le face ideale pentru familiile care doresc să petreacă timp împreună jucând jocuri interactive. Aceste tipuri de jocuri gratuite oferă caracteristici interactive care permit jucătorilor să se angajeze în conversații cu alte persoane din întreaga lume. Ce este mai bine decât să petreci timp de calitate cu prietenii și familia ta? În plus, nu există niciun cost suplimentar implicat în a juca aceste tipuri de activități distractive online!

Propunerile noastre de jocuri gratuite

Lumea navelor de război

World of Warships este un joc de acțiune și strategie multiplayer bazat pe browser. Este free-to-play, dar puteți plăti pentru a debloca nave avansate.

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale este un joc gratuit disponibil pe toate platformele majore și este un joc de supraviețuire. Jocul este jucat de 100 de jucători care sunt aruncați pe o insulă, iar scopul este să fii ultima persoană care rămâne în picioare într-un cerc care se mărește, devenind din ce în ce mai mic pe măsură ce trece timpul. Mecanismul unic de construcție adaugă un nivel complet nou de strategie, permițând jucătorilor să construiască pereți și acoperișuri din materiale găsite în jurul lor, pe măsură ce își construiesc forturile.

Dauntless

Dauntless este un joc de acțiune multiplayer co-op care are loc în lumea lui Earthen. Jocul prezintă mastodonți cool, puternici și agili ale căror abilități pot fi învățate, stăpânite și personalizate. Trebuie să ucizi aceste bestii pentru a le recolta părțile lor pentru a crea arme și armuri.

Sistemul de luptă este foarte asemănător cu Dark Souls sau God of War, unde ai un atac ușor, unul greu, precum și o mișcare de eschivare, care pot fi toate înlănțuite în combinații care pot provoca daune masive asupra dușmanilor tăi. Profunzimea opțiunilor de joc te va ține captiv ore în șir, unii jucători abia zgâriind suprafața a ceea ce este posibil când vine vorba de personalizare!

Dauntless este disponibil din mai 2019 pe PC și a apărut de curând și pe Xbox One (27 septembrie). Anul acesta va exista și o versiune beta deschisă pentru jucătorii PS4, așa că fiți cu ochii în patru dacă vi se pare ceva potrivit pentru voi!

Warframe

Warframe este un joc de tip shooter la persoana a treia, cu un mod poveste și misiuni co-op, pe care îl puteți juca pe PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Dispune de o mulțime de opțiuni de personalizare pentru personajul tău, pe măsură ce acesta obține noi arme și abilități. Există, de asemenea, o selecție largă de clase din care poți alege, fiecare cu propriile seturi de abilități unice. Există multe moduri diferite pe care le puteți încerca atunci când jucați în multiplayer în acest joc:

Rift

Rift este un MMORPG fantasy gratuit care se desfășoară în lumea high fantasy Telara, unde a apărut o fisură misterioasă. Jucătorii trebuie să aleagă să devină una dintre cele trei rase majore: nobilii Oameni, misticii Elfi sau ferocele Pitici. Puteți apoi să vă începeți aventura alegând din patru clase: Elementalist (mage), Defiler (preot), Stormcaller (druid) și Warrior (războinic).

Rift dispune de un sistem de luptă bazat pe acțiune, care se bazează pe mișcare și poziționare în timpul luptelor, precum și de alte caracteristici, cum ar fi raidurile masive în lume deschisă pentru până la 200 de persoane în același timp!

Eve Online

Eve Online este un MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) bazat pe spațiu, amplasat în universul fictiv New Eden. Jocul poate fi jucat gratuit, dar pentru a avea acces la majoritatea caracteristicilor sale, va trebui să plătiți un abonament.

Jocul are reputația de a fi dificil de învățat; cu toate acestea, are unele dintre cele mai bune grafice și efecte sonore disponibile în orice joc video de astăzi. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri multiplayer online și nu vă deranjează să investiți ceva timp pentru a învăța să jucați, Eve Online este una dintre cele mai bune alegeri de pe lista noastră!

Path of Exile

Path of Exile este un RPG de acțiune online cu o poveste profundă și captivantă, caracteristici sociale inovatoare și medii vaste și frumoase de explorat.

Dota 2

Dota 2 este un joc video de tip arena de luptă online multiplayer free-to-play dezvoltat și publicat de Valve Corporation. Jocul este continuarea de sine stătătoare a jocului Defense of the Ancients, care a fost un mod creat de comunitate pentru Warcraft III: Reign of Chaos și pachetul de expansiune al acestuia, The Frozen Throne, de la Blizzard Entertainment. Dota 2 se joacă în meciuri între două echipe de cinci jucători, fiecare echipă ocupând și apărându-și propria bază separată pe hartă. Fiecare dintre aceste baze se află în colțuri opuse ale hărții, împreună cu trei căi care leagă fiecare pereche de baze între ele. Există, de asemenea, trei trasee suplimentare care merg perpendicular pe aceste trasee (“jungla”). Fiecare echipă este formată din cinci jucători care ocupă fiecare câte un personaj erou cu abilități și stiluri de luptă unice. În timpul unui meci, jucătorii folosesc abilitățile eroilor lor în încercarea de a ucide eroii din tabăra adversă sau de a invada baza acestora pentru a o distruge înainte de a fi ei înșiși uciși (și, astfel, de a pierde).

Heroes & Generals

Heroes & Generals este un joc gratuit de tip first-person shooter dezvoltat de Reto-Moto. Puteți juca la persoana întâi, la persoana a treia sau la ambele în același timp. De asemenea, puteți juca în calitate de soldat într-o echipă de până la 100 de jucători pe o hartă. În fiecare rundă vei primi diferite sarcini și obiective pe care trebuie să le îndeplinești pentru a câștiga meciul.

Trebuie să alegi din mai multe clase înainte de a începe să joci: Assault, Recon, Support/Medic și Heavy Weapons/Tanker. Ca un exemplu; Tankerii au acces la arme grele, cum ar fi tunuri antitanc sau lansatoare de grenade, dar sunt mai lenți decât ceilalți soldați, deoarece au în spate (sau mai degrabă pe roți) tancuri mari și grele.

De reținut: Acum apar tot timpul jocuri noi

Dacă sunteți un gamer, asigurați-vă că verificați opțiunile de jocuri gratuite înainte de a scoate portofelul.

Nu este un secret că jocurile sunt scumpe. Dacă sunteți un gamer, știți prea bine acest lucru. Dar este, de asemenea, adevărat că cele mai bune jocuri gratuite pot fi la fel de distractive (dacă nu chiar mai mult) decât omologii lor scumpi – și pot fi jucate pe orice dispozitiv.

Iată câteva exemple de jocuri gratuite care merită să fie verificate:

  • Fortnite Battle Royale – Un shooter online cu elemente de supraviețuire și de apărare a turnului, Fortnite este unul dintre cele mai populare titluri multiplayer pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul a atras peste 125 de milioane de jucători de la lansarea sa în 2017 și prezintă noi adăugiri, cum ar fi suportul de joc cross-platform pentru dispozitivele Nintendo Switch începând de astăzi (12 iunie).

1 thought on “Cele mai bune jocuri gratis”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies