Bluetek.ro

Windows Phone, ceea ce se afla in fata?

Windows Phone este aici pentru a ramane: 2,014 a fost un an de ajustare pentru sistemul de operare mobil Microsoft, a vazut finalizarea achizitiei de catre compania de Redmond ramura de telefoane Nokia, care a adus efectiv impreuna sub un singur acoperis actionarii majoritari ai o felie destul de ingust dar cu toate acestea vital al pietei smartphone. Acum suntem la orizont un pic de inovatii care va anima 2019, si ca, probabil, va determina o data si pentru toate perspectivele reale ale acestui sistem de operare.

Cuvantul oficial este ca actualizarea pentru Lumia Denim a inceput drumul sau spre toate terminalele compatibile (de fapt, toti cei care montat deja Windows Phone 8.1). Cu Denim face debutul in unele tari, inclusiv Italia, asistent personal Cortana: un produs conceput pentru a oferi un timp de greu de Siri si Google Now, si care foloseste Microsoft ecosistem care include o infrastructura solida cloud Azure.


Exista alte modificari dosarele fierbinti de pe ecranul de pornire (Folder live), ecranul Glance pentru informatii cu privire la circulatia si de fitness inregistrate de aparat, o actualizare pentru Internet Explorer, si unele completari la sectorul de securitate, cu introducerea de VPN De asemenea, pentru clientii de consum.

Proprietarii cele mai recente smartphone-uri, inclusiv Lumia 1520, 930 si 830, vor experimenta imbunatatiri semnificative in aplicatia de asemenea fotografica Camera Lumia: viteze de declansare sunt imbunatatite cu aceasta versiune, precum si au fost rafinate unele caracteristici avansate pentru fotografiere in ordine si reorientarea imaginilor. Toate terminalele compatibile inca vedea in aceste zile incepe desfasurarea de actualizare, care va avea loc, ca de obicei in valuri si ca, in unele cazuri, de asemenea, va pentru aprobarea partenerului purtator Microsoft.

Acest lucru este, dar actualul Windows Phone. Viitorul este mult mai complex, din moment ce lucreaza in doua versiuni noi ale sistemului de operare: actualizarea GDR2 de 8.1, un fel de 8.1.2, care ar adauga noi caracteristici si capabilitati, precum si o previzualizare a ceea ce va fi Windows Phone 10 . Pentru maine in Redmond a fost numit o conferinta de presa o zi lunga in care Windows 10, unul pentru PC, ar trebui sa fie obiectul unor anunturi si comunicate de beta pentru consumatori: este posibil ca pe aceeasi ocazie se anticipeaza stiri construi pentru Windows telefon, circula deja ecrane versiuni preliminare, ca versiunea 10 va incepe sa imparta tot mai multe piese cu desktop fratele sau mai mare.


Unele rapoarte neconfirmate sustin ca GDR2 de Windows Phone 8.1 ar putea fi chiar eliminate pentru a face direct camera la Release 10. Aceasta ipoteza ar putea fi corecta numai daca Microsoft decide sa elibereze simultan pentru toate versiunile a sistemului sau de operare, nu a avut loc pana in prezent posibilitatea, prin urmare, destul de la distanta si. Microsoft opta cel mai probabil pentru inceputul unui program de insider , ca si a inceput deja la Windows 10, in asa fel incat dezvoltatorii incepe sa va familiarizati cu stirile si sa fie gata pentru lansarea noului sistem de operare, care, probabil, nu se va intampla inainte de sfarsitul anului 2019.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]