Bluetek.ro

Germanos

Logo Germanos
Adresa:  Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 7A, et. 5-8, Sector 1, judet Bucuresti.
Telefon:  021-407.7335, www:  www.Germanos.ro
Despre Germanos
Germanos, parte a grupului COSMOTE, este cel mai mare lant de magazine de telefonie mobila din Romania, cu aproximativ 220 de magazine in toata tara, specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila COSMOTE, fixa si de internet de la Romtelecom.
 
Alaturi de produsele telecom, gama de servicii oferita de Germanos Telecom Romania include: G-agenda plus – transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom si NextGen,  G-creditare – posibilitatea achizitionarii produselor in rate, G-ticket – bilete la marile evenimente si G-precomanda – ofera in avanpremiera cele mai noi produse de telefonie.
 
Germanos detine in prezent cea mai mare retea de service tehnic de telefoane mobile din Romania. In fiecare magazin Germanos se pot efectua gratuit constatari si reparatii, verificarea si regenerarea acumulatorilor telefoanelor mobile si actualizari gratuite de software pentru telefoanele de ultima generatie aflate in garantie.
 
Reteaua magazinelor Germanos constituie cea mai credibila alegere atat pentru achizitionarea unui telefon mobil, cat si pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, se garanteaza deservirea excelenta si se specializeaza in alegerile de service de pionierat.
 
Oferta generala a magazinelor Germanos este completa, oferind toate serviciile de voce si de date de la Cosmote si Romtelecom, impreuna cu una dintre cele mai vaste game de produse: telefoane, smartphone, tablete, laptop, modem, camere foto, gps, carduri memorie, mp3 player si alte gadget si accesorii.
 
Paleta de telefoane include telefoane clasice, telefoane divertisment si smartphones, de la cunoscutii producatori Samsung, Apple, Alcatel, Allview, BlackBerry, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Sony, Sony Ericsson si ZTE. Foarte interesanta este si oferta de pachete prepaid cu telefon inclus (Nokia, Allview, Zte, Huawei, LG, Samsung si Cosmote Smart).
 
Pe langa ofertele de laptop de la Asus, Acer si Lenovo, Germanos aduce si tabletele Samsung Note si Galaxy, Asus Fonepad, Google Nexus, Vonino, Allview si Cosmote. Pentru conexiunea la internet pentru device-urile fara sim Germanos ofera modemurile de internet mobil pentru 3G, WiFi si 4G.
 
Tot la Germanos puteti contracta serviciile de televiziune. Televiziunea prin internet presupune instalarea unui router de internet si a cate unui receiver pentru fiecare televizor. Televiziunea prin satelit presupune instalarea unei antene parabolice in exterior si a cate unui receiver pentru fiecare televizor.

Pentru serviciul TV, numarul de canale variaza in functie de tehnologia aleasa si disponibila (prin internet sau prin satelit) la adresa la care se furnizeaza serviciul. ROMTELECOM isi rezerva dreptul de a modifica aceasta lista prin inlocuirea anumitor canale cu altele, de calitate similara.

Noutati Germanos:

Cum sunt si ce mai noua pilot Apple a comprimat? Este demn de a vinde vechiul iPad si le cumpere? Sa vedem ce iese dupa acest prim contact cu aerul iPad 2 doar introdus de Apple. Sca [...]
Descoperire low-cost este nimic, dar o surpriza de la Microsoft: dupa succesul a dispozitivelor din seria 500, compania din Redmond a oficial relanseaza si, de asemenea, Lumia 435, a carui specifi [...]


companii inscrise in Bluetek.ro
Cele mai citite articole:
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Promotiile si reducerile Altex sunt mereu de actualitate, magazinele celebrului lant fiind renumite pentru preturile foarte mici si pentru sectiiunile permanente de reduceri. De cativa ani Altex a inceput sa participe la sarbatorile redu [...]