Bluetek.ro

Cele mai bune oferte de iPhone 6S

Imagini iPhone 8Plus, XS Max si Xr au intrat deja in stoc la cele mai importante magazine din Romania
oferte iPhone 6S

Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales daca detineti versiunea de 64 GB.

Modelele de 64 GB din seria precedenta de iPhone Apple au fost deja prezentate sse gasesc inca in oferta de la mai multe furnizori. Pentru cei care doresc o mai mare utilizare multipla (pentru muzica, video, jocuri, munca etc), iPhone 6 / 6 Plus este inca o alegere excelenta.

Cine are un model precedent (iPhone 4s, 5, 5S) ar putea beneficia in continuare de sistemul de operare curent. Pentru cei care doesc un uz profesional, modelul de 64GB este cu siguranta recomandat.


Aspecte Pozitive iPhone 6S:
Putere procesor, touch 3D, touch ID pentru acces rapid la functii, compatibilitate cu accesoriile mai vechi si camera cu rezolutia crescuta – inclusiv video 4K. Constructie de calitate este impecabil.

Aspecte Negative iPhone 6S:
Pretul mai mare (in special in raport cu versatilitatea modelelor de 16 GB). Live Photos aduce imbunatatiri nesemnificative. E lipsit de stabilizare optica pentru camera video la modelul 4.7 ".

Concluzii:
Diferenta reala pe care o aduce iPhone 6S este punerea in aplicare a touch 3D, care e capabil sa simplifice si sa accelereze semnificativ utilizarea smartphone-ului. Se adauga un nivel de securitate sporit (mai ales in comparatie cu sistemele Android) si o coerenta superioara a interfatei (comparat mai ales cu Windows Phone).

Oferte iPhone 6S / 6S Plus - octombrie 2019:

Cel mai mic pret pentru iPhone 6S il gasim la Vodafone: iPhone 6s 16GB Argintiu 4G - 199,00€ cu RED 69  pentru  2 ani, si 749,00 € pret fara abonament. La cursul obisnuit al lunii octombrie, costul in lei este de cca 3300 lei.

Telefon mobil Apple iPhone 6S, 16GB, Silver la Emag - 3499.99 lei. Cu 19 lei in plus, ai livrarea in aceeasi zi (in Bucuresti).

Telefon mobil Apple iPhone 6s, 16GB, Argintiu la Flanco - 3499.90 lei

Telefon Apple Iphone 6s 16gb lte 4g alb la QuickMobile: 3599.90 lei.

iPhone 6S APPLE 16GB , 4.7", 12MP, Wi-Fi, Silver la Altex - 3499.90 lei

Telefon Mobil Apple iPhone 6S, Procesor Apple A9, IPS LED-backlit Multi‑Touch 4.7", 2GB RAM, 16GB flash, 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS 9 (Argintiu) la EvoMag = 3499.00 lei

iPhone 6S 16GB Silver 4G la Arsis (dealer-ul principal Vodafone): 3499.00 lei

companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Promotiile si reducerile Altex sunt mereu de actualitate, magazinele celebrului lant fiind renumite pentru preturile foarte mici si pentru sectiiunile permanente de reduceri. De cativa ani Altex a inceput sa participe la sarbatorile redu [...]