Digital Craft

Elementele cheie ale unui site care atrage sute de vizitatori

Atunci cand lansati un site ganditi-va inainte de a-l face cunoscut daca acesta este cu adevarat util, aduce o valoare adaugata in online si este suficient de interactiv. Daca aceste calitati nu sunt intrunite, atunci nici Google nu va considera ca site-ul respectiv merita o pozitie buna in cautari.  Vizitatorii interactioneaza cu site-ul, asadar este nevoie ca permanent acesta sa fie optimizat si sa corespunda cerintelor momentului atat in mediul digital, cat si in ceea ce priveste preferintele utilizatorilor.

Asadar, nu va ganditi ca odata lansat site-ul nu veti mai fi nevoiti sa lucrati la acesta, sa aduceti imbunatatiri sau sa supervizati buna functionare a acestuia. Un site odata lansat si mai ales promovat, trebuie mentinut in atentia vizatorilor, trebuie sa atraga noi utilizatori si sa ajunga sa ocupe pozitii cat mai bune in motoarele de cautare, toate acestea la un loc reprezentand cheia succesului unei afaceri online.

Ce isi doresc utilizatorii de la un site

Site-urile de succes sunt cele care ofera utilizatorilor o experienta placuta, atat in privinta continutului pe care il ofera cat si a functionalitatilor tehnice care fac navigarea usoara. Continutul de pe un site calitativ este intotdeauna util si interactiv. Este foarte important ca prin modul in care oferiti continutul, pornind de la informatia in sine si pana la ilustrarea acesteia, sa incercati sa va deosebiti de concurenta.

Fiecare pagina a unui site este o oportunitate de a fi mai bun. Pe fiecare site este loc de mai bine, in sensul ca puteti imbunatati permanent, nu trebuie sa va multumiti cu o varianta de mijloc. Fiecare pagina a site-ului trebuie sa fie pentru utilizatori o resursa pretiosa de informatii.

Pentru a face ca site-ul sa ocupe locuri cat mai sus in cautarile pe Google, trebuie sa gasiti mereu moduri in care sa faceti utilizatorii sa fie incatati de ceea ce le oferiti.  Puteti face acest lucru oferind continut de calitate si util, o experienta simplificata de accesare a platformei, prin rezolvarea rapida si eficienta a oricarei probleme aparute pe site, prin continut preponderent vizual, actual, printr-o viteza mai mare de incarcare a paginilor.

Optimizarea pentru motoarele de cautare

Nu veti putea spune niciodata ca site-ul este gata pana cand nu veti ajunge in topul cautarilor in Google sau pe alte motoare similare de cautare. Daca nu va aflati pe pozitia dorita in cautari, atunci site-ul nu este gata. Optimizati site-ul facandu-l deosebit si usor de remarcat de catre utilizatori. Apelati la servicii SEO pentru a va asigura ca in acest fel sunt respectate toate regulile Google si implementate toate elemenetele pentru ca site-ul vostru sa apara cat mai sus in cautari. Digital Craft este o astfel de agentie de specialisti SEO.

Optimizarea pentru motoarele de cautare este un subiect amplu. Este de preferat atunci cand lansati un site sa nu va bazati pe SEO facut de un amator, ci sa acordati importanta deosebita acestei componente. Este recomandat ca SEO sa fie facut inainte ca site-ul sa fie lansat si sa continuati optimizarea pentru fiecare pagina pe care o adaugati.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies