Bluetek.ro

Lenovo IdeaPad Flex 10

Imagini Un notebook Lenovo dual-mode super portabil cu ecran touchscreen care se roteste
Notebook Lenovo cu ecran rotibil si touchscreen - la un pret accesibil

Lenovo IdeaPad Flex  10 de 10.1 inch, este un notebook cu touchscreen super portabil. Este unul din ultimele adaugiri de la Lenovo cu ecran care se roteste pentru a putea vedea, de exemplu, video-uri.

Pentru folosirea standard, ca laptop, poate fi tinut pliat ca orice laptop. Este un device foarte flexibil, arata bine, are foarte multe functii utile si este la un pret accesibil.

Ecranul touchscreen de 10.1 are o rezolutie maxima de 1366x768 pe o placa video integrata.


Este foarte avantajos, din cauza touch-ului, pentru unele jocuri si pentru softuri de pictat/desenat. Este dotat deasemenea cu boxe stereo utile pentru filme si muzica si dispune  si de o camera web de 720p, ideala pentru programele de socializare precum skype.

Lenovo IdeaPad cantareste doar 1.2Kg si are o grosime de 21mm. Autonomia bateriei ajunge pana la 4 ore si este dotat cu sistemul Lenovo Energy Manager care protejeaza durabilitatea bateriei. Touchscreen-ul, tastatura si touchpad-ul sunt optimizate pentru aplicatii ce ruleaza pe Windows 8.

Dispune deasemenea de un sistem numit Veriface Pro care va ajuta la logarea pe calculator prin recunoasterea fetei. Nu dispune de drive optic, din cauza dimensiunilor, dar are o varietate de porturi pentru conectivitate.

Specificatii tehnice:
- Procesor: Intel Celeron Dual Core N2806, 1580 MHz
- Memorie: 2GB RAM, DDR3
- Capacitate stocare: Hard disk 500GB, 5400 rpm, SATA
- Placa video: Integrata Intel HD Graphics
- Ecran: Multi-touch Screen 10 puncte, 10.1 inch, LCD LED Touchscreen, rezolutie maxima 1366x768
- Multimedia:Difuzoare stereo, microfon integrat si camera WEB HD 720p
- Porturi: 1xHDMI, 1xJack audio standard 3.5mm, 1xUSB2.0, 1xUSB3.0
- Comunicatii: Retea 10/100, Bluetooth 4.0, Wireless 802.11 b/g/n
- Greutate: 1.2 Kg
- Dimensiuni: 273 x 21 x 188 mm

Concluzii:
Lenovo IdeaPad Flex 10 este masinaria ideala cand vine vorba de ultraportabilitate si comoditate dar care tine cont de buzunarul tau. Se roteste in spate 300 grade si functioneaza fenomenal ca o mica statie de entertainment. Este foarte usor pe drumuri, dat fiind dimensiunea si greutate. Are un procesor care este ideal pentru munca de birou de zi cu zi.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]