Bluetek.ro

HTC Hima, display 5.2 si versiunile Ultra si WP8.1?

in ultimele ore au raspandit zvonuri privind noul smartphone HTC cu nume de cod Hima, considerat a fi succesorul actualului model de top HTC One M8.

Vestea vine de la leakerupleaks, potrivit care nu numai noul dispozitiv va fi disponibil la nivel global, dar ar fi, de asemenea, o versiune de Ultra , probabil caracterizata prin prezenta de un ecran mai mare.


Documentul raportate de leaker fi prezent, de asemenea, o varianta As si unul cu sistem de operare Windows Phone, ecou, ??astfel ceea ce sa intamplat cu seria prezent pe piata este format din HTC pilot One M8, varianta HTC economic One E8 si de Versiunea cu sistem de operare mobil de la Microsoft HTC One M8 pentru Windows.

Site-ul francez Nicaieri Altele a publicat cateva poze care sa ilustreze panoul frontal presupus de HTC Hima. Rapoartele sursa care ar trebui sa o afisare de 5.2 diagonala diferenta fata de 5 si 5,5 asumat anterior.

Conform ceea ce a fost invatat, HTC Hima va fi echipat cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, suport pentru 4G LTE retele Cat. 6, 810 procesor Qualcomm Snapdragon, Adreno 430 GPU, 3GB de memorie RAM, suport teconologia volte, 20,7 megapixeli spate aparat de fotografiat si un front de 13 megapixeli sau, in mod alternativ, tehnologia de 4 megapixeli UltraPixel. Bateria ar trebui sa fie 2840mAh.

Desi va trebui sa dovedeasca adevarul, fotografiile arata aici re-a propus un panou echipat cu un cadru, partea de jos a fost redusa in mod semnificativ in comparatie cu cel gasit pe HTC One M8.

Documentul propus byupleaks se fac trimiteri la alte dispozitive, inclusiv de brand nou smartphone HTC Butterfly 3, Tablet HTC Nexus 9 si T1 pe baza a doua generatie de RE Room.

Ar programata in cele din urma pentru anul 2019, noua versiune a HTC Sense 7.0 proprietate, versiune imbunatatita a Sense 6 pe care compania taiwaneza ar putea anunta la anuntarea HTC Hima planificate pentru luna ianuarie, la CES in Las Vegas.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]