Bluetek.ro

HTC este, de asemenea, in Las Vegas

La CES ne-am dus pregatit: HTC scoate o pereche de noi terminale care se deschid calea pentru restul anului 2019, in care conturile au inceput sa transforme in mod corect si ar trebui sa vedeti in curand debutul unui nou pilot pentru coroana bun Perioada ca brandul taiwanez prin care trece.

Primul produsul prezentat in Las Vegas este elementul central al strategiei de HTC pe piata low-end: noul Desire 320 urmeaza in practica exact un an predecesorul sau, si, ca obisnuieste in astfel de cazuri oferte potentialii cumparatori de un produs similar in spectrul de specificatii.


Ecranul de 4.5-inch (854x480) cred la fel ca anul trecut, si acelasi lucru este valabil si pentru procesor quad-core si 512 MB RAM egala (in unele variante vandute pe unele piete va fi in continuare a crescut la 1GB) si conectivitate 3G de pana la 21Mbps. Pentru a nota actualizarea la Android 4.4 KitKat, si introducerea o camera de 5 megapixeli din spate capabil de video filmare 1080p (partea din fata este un mai modest de 0,3 megapixeli).

Cel mai impresionant punctul culminant al liniei doresc, 826. in acest caz, ne confruntam cu o phablet terminal de ecran de 5.5-inch cu o rezolutie de 1080p, si 615 pe 64 de biti procesor Qualcomm Snapdragon. Nu exista nici o lipsa de 2GB de RAM, o camera din spate de 13 megapixeli si un 2.600mAh baterie, in plus fata de conectivitate LTE. Deosebit de interesant doua optiuni facute de HTC: camera frontala este echipat cu tehnologie UltraPixel (4 megapixeli), care pana in acest moment acest lucru doar pe nava amiral One si care sa asigure selfie bun, si adoptarea de Android 5.0 terminale Lollipop.

Daca Desire 826 exista inca nici un indiciu cu privire la pretul (dar este usor de prevazut un obiectiv de mediu-ridicat, in conformitate cu cea a predecesorului 820), nici pe timp-to- de piata sau italiana, 320 va fi imediat disponibil in doua culori (gri si alb) si un pret agresiv mai putin de 100 de euro in loc.

Desigur stiri din Nevada sunt interesante, dar nu se opreste raul de zvonuri cu privire la viitorul HTC One, de asemenea, cunoscut sub numele de M9 sau Hima. Acum vine confirmarea ca HTC intenderebbe deoparte cuvintele M , astfel a adoptat acum pentru pilot sa, iar acum trebuie sa ratati foarte putin inainte de realizarea daca circulat zvonuri pana acum sunt confirmate in caietul de sarcini oficial: curentul dominant prevede un Snapdragon 810 combinat cu un ecran de 5 inch cu 3GB de memorie RAM, dar dupa cum sa mentionat in trecut, este probabil sa fie un anunt care va fi facuta in timpul Mobile World Congress in luna martie. Cu toate acestea sugestive ipoteza pentru a vedea o SoC Mediatek in unele versiune de urmatoarea nava amiral a casei.

in orice caz, HTC sa te uiti acum cu o mai mare incredere in continuarea aventurii: toate adauga pana la ultimul loc dupa trei ani de centrare continua dupa profit, si de credit merge la linia de care colecteaza Desire o multime de succes si de vanzari in Asia. Pentru moment, rezultatul este pozitiv doar pentru un sfert, dar drumul nu este atat de a obtine: in cazul in care numarul de clasei de mijloc va fi confirmat, si cu un pic de de succes pentru produse high-end, HTC va continua calatoria fara prea multe lovituri.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]