Bluetek.ro

Google Nexus 9: unele incertitudini

Goodbye Nexus 7: Google comprimat castiga doua inci, un nou software si un procesor puternic. Dar toate acestea vor fi suficient pentru a coplesi industria?

Dupa luni de zvonuri persistente, este in cele din urma mult-asteptatul 9-inch comprimat de la Google, a lansat impreuna cu noua Nexus 6 si mai sus pentru a Android 5.0 Lollipop. Casa in Mountain View acest an pare sa renunte la tabletele de 7 si 10 , ce a fost caracterizat trecutul sau, concentrandu-se pe noul Nexus 9 cu un factor de forma luate direct din iPad si multe software-ul nou.

Exista multe caracteristici interesante ale acestui aparat, dar vom gasi o confirmare negativa. HTC este producatorul din spatele tabletei acestui sfarsitul anului 2019, care a lucrat indeaproape cu Google pentru a construi un dispozitiv proiectat pentru productivitate si mass-media de consum. Descoperim atunci Google Nexus 9 in examinarea noastra.


Design: HTC, ce sa intamplat cu tine?

De la un nume ca HTC ar fi asteptat o mare calitate a construi si premium materiale, dar, de asemenea punctul de pret mai mare decat in ??trecut ar putea sugera ca ar fi Nexus 9 A fost un anti-iPad in orice mod . Nu este atat de: compania Taiwan a pus-o, desigur, dar influenta Google a prevalat intr-un mod negativ. Nimic in afara de aluminiu pe laturile, dar aproape oriunde plastic (la fel ca Nexus 7), care are, de asemenea, un defect de fabricatie.

Utilizarea tabletei pe o masa, am realizat ca, de a face un pic de presiune pe partea de jos, coturi corp si chiar face un clic - puteti vedea mai bine acest defect in Videorecensione de jos a paginii . Materialul cauciucat, un magnet pentru amprente reala, nu arata atat de bine conectat la baterie, care este de mai jos, creand un strat de aer care se apleaca chiar sub degetele. Shell-ul va pastrati in mana, deoarece permite o buna aderenta, dar cu siguranta suntem ani lumina departe de calitatea de aluminiu de iPad.

Schimbarea factorul de forma a tabletei, care este acum de 4: 3 cum a sugerat de catre afisajul de pe fata, care este insotita de aparatul foto si doua difuzoare. Partea dreapta are rocker volum si butonul de alimentare de pe oprit, in timp ce nu exista nimic pe partea stanga. Mai sus avem mufa pentru casti, in timp ce in micro USB, util pentru a reincarca dispozitivul sau conectati-l la PC. Pe spate, corpul primeste un logo negru clasic cauciuc Nexus sapate in materialul, plus camera principala insotita de un LED flash.

de proiectare Apreciem in mod deosebit dimensiuni de gabarit: aceasta cruce exact intre tableta 08:10 inch este cu adevarat castigatoare. Nu ma face sa nebun cadrele mare in jurul display si de a construi de calitate, ergonomie si de manipulare, dar nu sunt o problema, avand in vedere greutatea unitatii si a materialelor sale. 4: 3 permite utilizarea in portret sau peisaj bine echilibrat, o tableta fiind mai mult decat patrata suspectii obisnuiti cu Android afisaj proiectat cu 16: 9


Display: in cele din urma 4 3

Acum este, de asemenea timpul pentru ca Google sa experimenteze cu 4: 3 formatul folosit de Apple pentru iPad sa acum din prima generatie. Poate ca nimeni nu a vrut sa-l recunosc, dar este, probabil, se dovedesc a fi un adevarat invingator. Tableta de 16: 9 sau 16:10 sunt probabil mai potrivite pentru filme si clipuri video, in general, concepute pentru acest format nativ, dar mai ales fotografii si beneficii navigarea pe web mai mult de un ecran mai patrat. Interfata Android este mult mai concentrat, si, prin urmare mai usor sa se descurce cu o privire.

Aparatul in sine este 8,9 inchi, cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli si 281 DPI. Acest tip de cruce intre iPad si iPad Mini dovedeste buna calitate: densitatea este mare, iar pixelii nu sunt observate, cu exceptia cazului apropie excesiv fata ecranului. Culorile sunt luminoase si vii, unghiurile de vizualizare a gasi sincer le perfecta si, desi nu este un laminat ecran, nu este cunoscut decalaj intre sticla si panou. Chiar raspunsul tactil este bun.

Chiar aici, cu toate acestea, nu au un pic de atentie in calitatea constructiei. Unitatea am testat are un pic de lumina de fundal de aerisire, care observati ca marginile scurgeri un pic de panou retroilluminante lumina. Este dificil sa se arate un defect in fiecare zi si, mai ales, cu ecrane albe sau alte clar, dar in cazul in care ecranul este tot negru puteti asiste la acest defect de constructie.

Toate in toate, un ecran nu este un miracol, dar este potrivit pentru un comprimat de genul: rezolutia este ridicata la dreapta (desi exista mai bine de a transforma) si, in general, calitate a panoului este bun. Doar lipseste un pic de finisare , care gasesc de obicei in produse de marca-HTC, si in special atent la cantitatea impresionanta de amprente care cumulate.


hardware si software: e timpul Lollipop

Nexus 9 marcheaza venirea pe piata a Android 5.0 Lollipop, noua versiune a sistemului de operare de la Google care implica o pauza curat cu trecutul in termeni de interfata cu utilizatorul si functionalitate. Adio Holo, e timpul sa Material Proiectare, si cu ea culori plate, animatii in fiecare colt si o multime de ingrijire a cererii UI. Acest nou model de stil grafic va cuprinde nu numai Android, dar intregul ecosistem Google in urmatorii ani.

Noutatea acestui sistem de operare sunt multe: s-au vorbit deja in mai mult de o ocazie, dar voi incerca sa rezum in cateva cuvinte ceea ce face - in special pe tablete. Ajunge, impreuna cu noul stil grafic, un lansator reinnoit, notificarile meniu complet revizuite, setarile de sistem imbogatite cu multe optiuni (ca o setare pentru salvarea bateriei, care vom discuta mai tarziu). Noi sprijinim, de asemenea, mai multi utilizatori, o mai buna sincronizare intre dispozitive Android, o copie de rezerva convenabil built-in si noi optiuni pentru securitatea datelor lor.

in coaja, apoi, bate inima ART Noul Runtime de Android care poate Offir - singur - performanta de patru ori mai bine decat vechiul Dalvik, gestionarea mai lina si mai bine de multitasking, dar de asemenea, sprijin 64 procesoare bit, cum ar fi cea a adaugat Nexus 9. animate tableta este, de fapt, sa prezinte un procesor NVIDIA Tegra K1 tocmai cu Kepler arhitectura pe 64 de biti, cu doua nuclee care functioneaza la 2.3 GHz, plus 2 GB de RAM. Deschide un nou scenariu, in care Google opteaza pentru noua arhitectura, cel putin pentru tableta sa (Nexus 6 avem un procesor inca 32 de biti).

Noua Creatura NVIDIA este grafic de performanta deosebit de rapid, datorita prezentei unui GPU la 192 nuclee de operare. Pe hartie, suntem un chipset cu performanta de o consola de ultima generatie (de exemplu, Xbox 360 si PS3) - Dar vreau sa subliniez pe hartie . Ca intotdeauna, se intampla ca aceste procesoare nu sunt la fel de puternic atunci exploatate in mod corespunzator, deoarece rareori in masura sa stoarca de titluri intr-adevar CPU si GPU-ului integrat pe smartphone-uri si tablete noastre. Datorita Tegra K1, Lollipop zbura pe aceasta masina: animatiile sunt fluide, sistemul general raspunde bine si sunt performanta foarte buna in multitasking. Ca intotdeauna, fiind o prima versiune nu este ceva pentru a repara: Chrome inca este greu uneori sa tina pasul la anumite site-uri web, si puteti viziona goluri in framerate in titluri foarte grele cum ar fi mort Trigger 2, l-am incercat imediat acest automobil. in aplicatiile de zi cu zi, dar nu am avut probleme de raportat.

Din pacate, Android este inca extrem de inapoiata ca sistem de operare pentru tablete: Microsoft ne ofera o capacitate multitasking bogata, compatibilitatea cu hardware-ul de orice fel si un browser intotdeauna rapid. Apple a in schimb a construit un ecosistem de aproape 700.000 aplicatii optimizate pentru tablete sale, si nu se poate spune intr-adevar acelasi lucru pentru Google. La nivelul gest de operare este deficitara (omitand apasati de doua ori pentru a trezi aparat) si, mai presus de toate, o mare parte a aplicatiei (inclusiv cele ale Google!) Ca aceleasi nu sunt concepute pentru telefoanele ci raspandite pe o mare afisare.

inca o data, suntem departe de client Facebook pentru iPad, si acelasi lucru este valabil pentru ceea ce Twitter (desi exista situatia este mai buna). Multe aplicatii nu au inca un aspect optimizat pentru tablete, si cele mai multe dintre ele nu adera in prezent la Material Design - inclusiv unele aplicatii de baza, cum ar fi Google YouTube, sau Maps Pastrati. Nu numai de pe Web multi dezvoltatori se plang ca acest nou stil grafic lipseste API dreapta, iar aceasta absenta se observa in acelasi App pe stoc Android, care au unele grafice mereu de la locul sau care nu se gasesc pe alte programe.

Deci, ca intotdeauna exista hardware-ul de baza (desi nu-mi place asta Nexus 9 aproape cald la camera cand sub stres), dar nu are software-ul adecvat. Desigur Lollipop este inca foarte tanar, iar in cazul in care Google va arata calea cea dreapta, putem vedea un ecosistem mai completa si deja definite in urmatoarele saptamani. Pentru moment nu exista multe lucruri de facut, in special pentru a ajunge la perfectiunea Design Material anuntat in ultima Google I O.


Baterie: opinii contradictorii

Pe web am citit multe opinii ale colegilor si utilizatorilor cu privire la autonomia Google Nexus 9. Nu sunt cei care, de fapt, are placerea de a ajunge la aproape 10 ore raportate de Google, si care este furios pentru ca se pare ca tableta nu chiar vedea jumatate din aceste ore de functionare. Cu aceste dispozitive este intotdeauna foarte dificil de a gasi raspunsul final: poti face referinta, dar ele sunt foarte departe de utilizarea de utilizatori reali. Apoi m-am procedat pentru a introduce cat mai mult posibil tableta in mea de zi cu zi, incercand sa dau seama cat de departe poti sa te duci.

Un lucru am observat este faptul ca regimul de asteptare, consuma putina energie electrica, iar acest lucru este de aproximativ Lollipop. Noua versiune de Android a fost mult imbunatatita nivel de consum ar putea lovi atunci bateria intr-o mult mai putin evident decat in ??trecut, in cazul in care chiar si in afara ecranului a vazut diminua ora autonomie dupa ora. Dar se pare ca un bug stack Wi-Fi se comporta consumul peste medie atunci cand este conectat la retele fara fir, dar nu a fost capabil de a reproduce problema.

Chiar si cu redare media, dar luand un ochi pic de pe luminozitatea ecranului, nu am putut lovi prea baterie ca, in general am fost multumit. As putea acoperi cu usurinta cateva zile de utilizare intensiva, care a inclus Play cu dispozitivul fiecare minut pentru a vedea functiile lor, dar cu un pic de cumpatare poate continua chiar si pentru cateva zile mai mult. Lollipop are apoi in cele din urma un built-in modul de economisire a bateriei, puteti, de asemenea activa din notificare speciala care apare atunci cand bateria este descarcata.

Spectacolul va fi redus, luminozitatea este limitat si notificarile de bare ca unul dintre butoanele de pe ecran portocaliu randul sau, care se refera la faptul ca a activat aceasta setare. Probabil aceasta alegere nevoie atat de puternica pentru a evita ca utilizatorii mod poate uita chiar si atunci cand nu este necesar, pentru a evita suferinta si performanta mai scazuta. Cine dispozitive de la Samsung sau LG va lua de multe ori mult pentru a uita de economisire a bateriei activ, deoarece ia forma un mic icon in notificarile. Excelent astfel incat aceasta alegere a Google.

in general, am fost multumit de baterie, care este plasat in comprimat medie de aceasta dimensiune. Forma de 6700 mAh poate sa ne faca sa navigati ore si de a face toate lucrurile pe care necesita, de obicei, tableta, iar acest lucru se poate face doar pe mine fericit.


Camera: intoarcerea de Nexus 4

Fotografia de comprimat nu pare destinat sa moara, intr-adevar: Apple a mizat foarte mult pe acest domeniu , imbunatatirea brusc camera sale cele mai recente iPad Air 2, si, de asemenea, a vrut sa dea Google Nexus 9 o forma mai interesanta. Mai mult decat atat, vom gasi pentru prima data (cel putin pentru casa) o LED flash in partea din spate, pentru a fi folosit ca o torta in cele mai intunecate ore, sau pentru a ilumina subiecte pentru a fotografia.

Desi raportul de aspect 4 3 este perfect pentru revizuirea fotografii, aceasta nu inseamna ca Nexus 9 este, de asemenea, o camera mare. Modulul de 8 megapixeli este apropiata de cea a Nexus 4, fara OIS: fotografii sunt acceptabile, dar nimic mai mult. Aplicatia este, evident, Google camera integrata, pe care am discutat deja in examinarea noastra, si care permite pentru fotografii panoramice de toate tipurile si aplica, de asemenea un efect de estompare.

Viteza de focalizare este acceptabil, dar pur si simplu nu are detalii si mai presus de toate doar o conditie de lumina scazuta pentru a aduce la zgomot considerabil. Blitul este in masura sa lumina pe scena intr-o destul de uniform, dar nu este la fel de puternic ca cel vazut in ultimele smartphone-uri. Puteti utiliza, de asemenea comprimat pentru a trage video in Full HD, sau pentru selfie si apeluri video prin front-end.


imparatia multimedia

Dupa camera vorbind, putem concluziona vorbim despre Nexus toate-rotund multimedia 9. Am reusit pentru a obtine atat de departe fara practic citez unul dintre cele mai interesante lucruri despre aceasta tableta, care poarta semnatura HTC: difuzoarele din fata, luate direct de la BoomSound One M8. Locatia este ideala, deoarece sunetul este indicat direct la tine, dar am gasit de calitate nu la nivelurile de solutia adoptata pe smartphone-uri ale casei. Exista inca scazuta, medie si inalta sunt un pic dezechilibrat si volumul nu creste prea mult.

Pe ecran la 4: 3, asa cum sa mentionat mai sus, este cu siguranta perfect pentru video, de obicei, prezentate in 16: 9 Acest lucru va duce la aparitia de bare negre deasupra si sub continutul, dar de ansamblu marimea unitatii si calitatea acesteia, ca si in iPad, este uita curand acest factor. Patrat factor de forma face doar dreptul pentru fotografii si jocuri de noroc, dar beneficiaza de toata experienta, in general.

lipseste este abilitatea de a extinde memoria prin intermediul cardurilor micro SD economic, deci trebuie sa-si petreaca mai mult, daca doriti o cantitate mai mare de stocare - care este adesea necesar tableta. Datorita de inalta rezolutie, jocurile vor necesita textura mai definit, aplicatii active grafica mai buna si, desigur, pe care doriti sa se bucure de filme HD. Pentru restul, datorita Android vor avea acces la o multitudine nesfarsita de aplicatii pentru multimedia, Spotify pentru muzica Redare filme pentru cele mai noi filme, de la toate, care ofera Play Store.


Google Nexus 9: concluziile noastre

In timp ce aceasta a fost, in general, multumit de Nexus 9 cu aparatul in sine, cred ca Google are inca mult de lucru pentru a face pe partea tabletei, mai ales atunci cand se elibereaza un dispozitiv care este pozitionat pe gama de preturi de
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]