Bluetek.ro

Cartela Internet Vodafone

Imagini Cartela Internet Vodafone in pachete noi cu tableta, hotspot sau modem USB
Internet pe cartela de la Vodafone

Cele mai recente pachete Internet Vodafone pentru cartela contin un SIM cu trafic inclus si, la alegere, o tableta Vodafone Smart Tab III 7 (Lenovo), sau un hotspot mobil (MiFi)m sau un modem USB. Viteza in Internet a acestor pachete pe cartela de la Vodafone este de pana la 21,6 Mbps.

Tableta Vodafone Smart Tab III 7 by Lenovo imbina caracteristicile de top cu un pret accesibil pentru toti. Acum Smart Tab III este disponibila, alaturi de Cartela Internet Vodafone, intr-un pachet special, la un pret de 219 Euro (TVA inclus). Pachetul include, pe langa 2GB trafic inclus cu 30 de zile de valabilitate, si acces gratuit, timp de trei luni, la TV by Vodafone, prin aplicatia Seenow.


Oferte Vodafone:

:
iPhone 5C 8GB: 124 euro - pret exclusiv online (398.99 euro fara abonament).

Microsoft Lumia 535 Negru: 0 (zero) euro - pret exclusiv online, sau 94 euro fara abonament.

Samsung Galaxy Core Prime Negru: 14 euro - 4 luni net nelimitat la abonamentele RED (124 euro fara abonament).

LG Leon 4G: 0 (zero) euro pret exclusiv online - 124 euro fara abonament.

Vodafone Smart 4 Turbo Negru: 7.01 euro pret exclusiv online (91 fara abonament).

Samsung GALAXY S6 4G 32GB Negru: 168.99 euro pret exclusiv online (729 euro fara abonament).

Vodafone Smart 4 Fun Negru: 1 euro - 4 luni net nelimitat la abonamentele RED (48 fara abonament).

Utilizatorii care doresc sa conecteze laptop-ul, tableta, smartphone-ul sau consola de jocuri la Internet vor putea opta din 4 octombrie, in premiera, pentru un pachet ce include un hotspot mobil (MiFi), la care se pot conecta 5 terminale simultan, pentru 49 Euro (TVA inclus). SIM-ul are acelasi credit initial, de 1 Euro, cu acces la optiunea automata de 150 MB trafic de date si posibilitati de reincarcare. Tot din 4 octombrie, utilizatorii primesc in pachet, pentru 29 Euro (TVA inclus), un modem USB pentru navigarea online la o viteza sporita, de pana la 21,6 Mbps. SIM-ul are un credit initial de 1 Euro, iar la prima sesiune de conectare se activeaza automat o optiune ce include 150 MB trafic. Utilizatorii pot opta fie pentru optiunea automata, fie pentru o incarcare cu credit, ce ofera acces la alte optiuni, cu mai mult trafic de date inclus. La reincarcarea la achizitie, utilizatorii beneficiaza de pana la 15 GB trafic de date inclus, cu o valabilitate de 30 de zile.

Clientii Cartelei Internet Vodafone ce au deja un laptop sau o tableta isi pot achizitiona din intreaga retea Vodafone sau din orice magazin partener versiunea ce include doar SIM-ul de date. Acestia pot alege versiunea de 1 Euro, iar la prima sesiune de conectare se activeaza automat optiunea ce include 150 MB trafic. In acelasi timp, utilizatorii pot alege, insa doar in magazinul online Vodafone, versiunea Cartelei Internet Vodafone ce include 5 Euro trafic initial, iar la prima sesiunie de conectare se activeaza o optiune cu trafic de 1,5 GB (500 MB oricand si 1GB intre orele 00:00 si 07:00). Utilizatorii pot opta pentru reincarcare, ce aduce, alaturi de cei 5 Euro credit initiali, acces la extraoptiuni superioare, cu mai mult trafic inclus. Cartela Internet Vodafone ofera clientilor acces instant la Internet de pe laptop sau PC, prin modem USB sau direct pe smartphone cu un SIM dedicat, la viteze de pana la 21,6 Mbps, pe baza de cartela reincarcabila, iar clientii beneficiaza de o experienta de utilizare usoara si intuitiva.

Cartela Internet Vodafone poate fi incarcata in intreaga retea Vodafone sau in orice magazin partener. Utilizatorii pot achizitiona Cartela Internet Vodafone in noi pachete ce includ, in premiera, o tableta sau un dispozitiv hotspot mobil. Pachetele Cartela Internet Vodafone ce includ modem USB ofera, de acum, viteze sporite, de pana la 21,6 Mbps. Clientii ce au deja un laptop sau o tableta pot achizitiona Cartela Internet Vodafone si fara terminal, optand doar pentru un SIM cu optiuni de date preinstalate.

Daca  va intereseaza mai multe detalii tehnice si ofertele la zi de la Vodafone, puteti accesa pagina magazinului online Vodafone: Vodafone Experience Store .

companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]