Bluetek.ro

Apple iPhone 6

Noul iPhone 6 Apple a design-completemente renovat si are un display de 4.7 diagonala. Telefonino.net incercat noul iPhone 6 Apple a smartphone dispune de un design complet nou si are un ecran de 4.7 inci diagonala.

Classic pachetul de vanzare, foarte minime in ceea ce priveste estetica, in care vom gasi incarcatorul cu port USB, cablu de date USB / Lightning si excelente casti stereo EarPods . iPhone 6 este in vanzare la


Design complet nou pentru noul iPhone 6 caracterizata printr-un profil rotunjit, care merge sa se alature perfect pe front sticla rezistenta la zgarieturi. Acest curbura, precum si realizarea dispozitivului mult mai confortabil sa detina decat 5S iPhone, de asemenea, va permite sa faca o lovitura mult mai simplu de la marginea spre centrul gasit in multe aplicatii. Dimensiunile sunt de 138x67x6.9 mm pentru 129 de grame de greutate. intregul corp este din aluminiu si este foarte alunecos.

Butonul de pornire a fost mutat in partea dreapta in cazul in care exista, de asemenea sertarul format nano SIM. Pe partea inferioara exista microfonul principal, puternic sistemul de boxe, conectorul Lightning si mufa audio de 3.5mm. in partea stanga sunt butoanele pentru reglarea volumului si selectorul de excludere a tonului de apel. Pe partea din spate, usor proeminente, este camera principala cu dual flash de adevarat Tone si un al doilea microfon.

In fata, protejat de un pahar rezistent la zgarieturi cu tratament oleophobic, exista senzorul de lumina, senzor de proximitate si camera de 1.3 megapixeli FaceTime. Pe dezavantaj, desigur, avem butonul de acasa cu senzor biometric integrat TouchID imbunatatit, in opinia mea, decat generatia anterioara. Cu dublu robinet va permite sa aduca in jos interfata pentru o mai buna utilizare cu o singura mana.

Procesorul este noua arhitectura Apple a A8 cu 64 de biti si un proces de fabricatie de 20 de nanometri, care permite o mai mare eficienta si un consum mai mic de energie. in termeni practici, este un 1,4 GHz dual core cu un GPU PowerVR si 1GB de RAM, care permite dispozitivului sa fie rapid si receptiv. Prezent de asemenea, un coprocesor reinnoit de circulatie M8 care colecteaza in mod constant informatii miscare de accelerometru, giroscop, busola si barometrul poate detecta presiunea atmosferica pentru a calcula cota relativa.

sunt sprijinite de patru-band GSM / GPRS / EDGE, cinci-band UMTS / HSPA + (42Mbps) si mai putin de 16 trupe LTE (150 Mbps). Nu ratati 802.11a / b / g / n / ac dual-band Wi-Fi, hotspot Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si AirPlay LE. Conectivitate NFC este folosit doar pentru serviciul de plata Pay Apple. Exista, de asemenea, un GPS asistat cu GLONASS, o busola digitala, barometru si giroscop si doua accelerometre.

Ecranul IPS este un inch 4.7, un Retina Display din 1334 x 750 pixeli matrice cu sRGB si o densitate de 326 ppi. intr-adevar foarte larg unghi de vizualizare, datorita o tehnologie numita dublu-domino , care ofera, de asemenea un contrast mai mare si o mai mare profunzime a negrilor, care se traduce intr-o vizibilitate excelenta in aer liber. De asemenea, un polarizor care va permite sa aveti o lizibilitate foarte buna chiar folosind ochelari de soare. Culorile I-am gasit destul de echilibrat, dar nu deosebit de live .

Camera din spate are un senzor BSI de 8 megapixeli cu 1,5 microni pixeli, deschidere f / 2.2, auto focus continua cu pixeli Tehnologie Focus, stabilizator digital de lentile si AA cinci elemente. Camera frontala este camera de 1.3 megapixeli cu senzor BSI, diafragma F2.2 si are un nou senzor poate capta mai multa lumina, HDR si un mod care va permite sa luati selfie burst si apoi selectati cea mai buna fotografie. Aceasta, pentru ambele camere, de asemenea, detectarea si se confrunta cu un control imbunatatit de expunere.

Printre functiile camerei avem capacitatea de a capta video in timp Rapide, cu incetinitorul, la 120fps sau 250fps, video Full HD la 30fps sau 60fps, fotografii din 4: 3, 1: 1 si Prezentare (pana la 43 megapixeli). De asemenea, mai multe filtre, blit automat, multiplu cu cea mai buna lovitura, HDR si timer. Zoom-ul digital vine la un maxim de 3x si de detectare a fetei a fost imbunatatit.

Pret: iPhone 6 este in vanzare la
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]