tv online pe telefon

TV online pe telefon

Nu mai este un secret faptul că producătorii de telefoane acordă o atenție sporită modului în care ne folosim telefoanele. Unii dintre ei au început chiar să facă ecrane mai mari, doar pentru a putea oferi ecrane mai mari pentru jocuri și videoclipuri. Dar ceea ce este, de asemenea, adevărat este că mulți oameni încă doresc să se uite la televizor pe telefoane. Și acum puteți!

Aplicații TV

Ce este o aplicație TV?

O aplicație TV este o aplicație pentru televizoarele inteligente, casetele de streaming și alte dispozitive care vă permit să accesați internetul direct de la televizor. Practic, este un site web sau o aplicație mobilă care aduce conținut video pe ecranul dispozitivului dumneavoastră.

Ce face o aplicație TV bună?

Există mulți factori care fac o aplicație TV bună:

  • Timp de încărcare rapid – Cu cât este mai rapid timpul de încărcare, cu atât mai bine. Utilizatorii nu ar trebui să fie nevoiți să aștepte în timp ce așteaptă ca emisiunea sau filmul lor preferat să înceapă să ruleze.
  • Design responsiv – Un design responsiv va funcționa pe orice dimensiune de ecran, fără a fi nevoit să derulați în mod ciudat sau să măriți și micșorați imaginea doar pentru a vedea ce se întâmplă în fiecare scenă (nu este ideal dacă vă uitați împreună cu altcineva). Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea tehnicilor CSS responsive, cum ar fi media queries, astfel încât să nu aveți două versiuni diferite ale fiecărei pagini în funcție de locul din care este vizualizată (de exemplu, mobil vs. desktop).

Emisiuni TV online

Cu ajutorul acestor aplicații, vă puteți folosi smartphone-ul pentru a vă uita la televizor:

  • Netflix
  • Hulu
  • Vudu

Dacă aveți un iPhone, veți găsi următoarele aplicații în App Store, căutând “TV app”. (Vă rugăm să rețineți că unele dintre acestea sunt disponibile și pe Android.) Lista de mai jos include alegerile populare și ceea ce oferă acestea:

  • ABC (episoade la cerere)
  • Crackle (filme și emisiuni TV gratuite)
  • FX Now (episoade actuale)
  • FOX NOW® (sezoane complete ale emisiunilor actuale, extra din culise și conținut exclusiv)

Iar dacă doriți să urmăriți televiziune în direct pe telefon, încercați una dintre aceste opțiuni:

TV live

Televiziunea în direct este la fel ca televiziunea prin cablu, dar o puteți urmări de pe telefon. Aveți nevoie de un abonament pentru televiziunea în direct pe telefon, dar există unele canale care oferă vizionare online gratuită. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți o conexiune la internet și un dispozitiv precum un laptop sau un iPad, puteți viziona televiziune în direct pe telefon fără să plătiți nimic în plus pentru asta. Singurul dezavantaj este că disponibilitatea diferitelor emisiuni va varia în funcție de locul în care locuiți. În plus, unele emisiuni pot fi blocate în funcție de tipul de conținut pe care îl conțin sau de modul în care sunt licențiate de către radiodifuzori, așa că țineți cont că aceste restricții se aplică atunci când alegeți serviciile care vi se potrivesc!

De reținut: Vă puteți uita la televizor pe telefon.

Acest lucru este pentru a reține că vă puteți uita la televizor pe telefon.

Există o mulțime de programe de televiziune pe telefon și merită să vă amintiți că puteți viziona oricare dintre ele. Am acoperit câteva dintre cele mai bune aplicații pentru a face acest lucru, dar puteți găsi, de asemenea, ceea ce căutați pe dispozitivul dvs. Android sau iOS.

1 thought on “TV online pe telefon”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies