Mero

Principalele motive pentru a utiliza sistemul de rezervare online în salonul de coafură

Un salon de coafură ocupat poate fi un mediu dificil de gestionat. Ai întâlniri de stabilit, cumpărarea consumabilelor sau poate chiar urmarea unor cursuri pentru a fi mereu în tendințe. Și aceasta se adaugă tuturor celorlalte sarcini administrative care vin odată cu conducerea unei afaceri.

Înscrierea salonului tău de înfrumusețare într-o platformă de programări online este o modalitate de a prelua controlul asupra mediului respectiv. Permițând clienților să programeze o întâlnire online și să se sincronizeze automat cu programul tău te poate scuti o povară logistică imensă.

Deci, de ce mai multe saloane de coafură nu integrează un sistem de rezervare online? Unul dintre cele mai frecvente motive este că este perceput ca fiind prea provocator din punct de vedere tehnic. Și adevărul este că multe sisteme de rezervare online necesită cunoștințe tehnice semnificative pentru a configura și rula – dar nu toate. Dar platforma Mero nu este ușor de utilizat și îți va aduce numeroase beneficii. Mai jos vei afla cum te poate ajuta Mero să gestionezi totul în salonul de coafură.

Iată beneficiile unei platforme de programare online pentru saloanele de coafură. Principalele avantaje ale adăugării salonului într-un sistem de rezervare online sunt următoarele:

Apeluri telefonice și e-mailuri reduse

Preluarea apelurilor și răspunsul la e-mailuri este ineficient. Dacă cineva trimite un e-mail pentru a stabili o întâlnire de coafură și orele dorite de acesta nu sunt disponibile, este posibil să fie necesar să corespondezi de mai multe ori pentru a găsi o dată și o oră adecvate. Dacă clienții sună, atunci fie unul dintre stiliști va trebui să răspundă la apel, fie va trebui să ai o persoană la birou cu normă întreagă care să facă acest lucru. Deținerea unui sistem de programări online evită această problemă. În schimb, clientul își poate rezerva programarea la salonul de înfrumusețare oricând dorește, știind dinainte ce locuri sunt disponibile.

Mai puține întâlniri ratate

Programările ratate creează două probleme pentru un salon de coafură. În primul rând, există venitul pierdut din programare care a fost ratat. În al doilea rând, coaforul care urma să lucreze în acea perioadă de întâlnire poate fi acum inactiv. Cu Mero, poți ajuta la reducerea acelor întâlniri ratate prin notificări prin SMS și e-mail. Poți programa notificări automate care vor fi trimise clienților pentru a le reaminti despre viitoarea lor întâlnire de coafură.

Oferă clienților detalii despre programare

Clienții pot uita ora și data pentru care și-au făcut programarea. Aceasta înseamnă că trebuie să sune sau să trimită un e-mail salonului pentru a obține detalii. Mero îți permite să eviți acest lucru oferind fiecărui client propriile date de autentificare unice, unde pot accesa detaliile întâlnirii.

Gestionează programele angajaților

Când se preia o programare, trebuie să existe un coafor care să fie disponibil pentru a furniza serviciul. Mero îți permite să introduci disponibilitatea angajaților în calendar. Un client va putea face o programare numai atunci când este disponibil profesionistul dorit . Clienții doresc adesea să aibă același hair stilist de fiecare dată când intră. La stabilirea unei programări, hair stilistul care este repartizat va fi informat cu detaliile și clientul va fi adăugat în calendarul lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies