livrare flori Bucuresti

Livrare flori non-stop în București

Livrarea florilor este o operațiune delicată, florile trebuie să ajungă la destinatar proaspete, în condiție perfectă și la momentul oportun. De aceea când apelezi la o florărie online trebuie să alegi o florărie cu renume.

Ok Flora  este o florărie online București care livrează flori și cadouri în toată România și care prin serviciile sale impecabile a devenit lider în livrare pe zona București- Ilfov.

Aspectul elegant al trandafirului cu tulpină lungă a făcut din acesta una dintre cele mai populare flori existente. Ca simbol clasic al dragostei, trandafirii roșii cu tulpini lungi au devenit alegerea preferată pentru ocaziile romantice. Trandafirii cu tulpini lungi sunt de asemenea disponibili într-o varietate mare de culori, ceea ce face ca ei să fie un cadou potrivit pentru o multitudine de ocazii. Tulpinile lor lungi, rigide, îi fac ideali pentru aranjamente și prezentare într-o vază, ceea ce i-a ajutat să devină trandafirul favorizat pentru majoritatea aranjamentelor de flori din orice florarie online, așa cum este și Ok Flora.

Ce mesaje poate transmite un buchet de trandafiri lungi?

Acești trandafiri au crescut repede în popularitate și sunt acum florile cele mai des folosite pentru ca oricine să își poată exprima sentimentele către cei dragi, într-un mod cât mai plăcut cu putință.

Trandafirii cu tulpină lungă sunt speciali datorită semnificațiilor cu care sunt asociați. Aceste flori poartă o bogăție de semnificații care se adaugă aspectului lor deja impresionant. Mesajul tradițional al unui buchet de trandafiri cu tulpini lungi este „Îmi amintesc de tine mereu”. De asemenea, pot fi folosite pentru a spune cuiva: „Încă te iubesc”. Și, desigur, un buchet de trandafiri lungi roșii este expresia supremă a iubirii adevărate. Ei pot reprezenta o dragoste care se desfășoară profund și este de lungă durată. Un buchet de trandafiri cu tulpină lungă poate exprima acel strop de dragoste și recunoștință pentru cineva care este deosebit de special.

Care sunt cei mai renumiți trandafiri cu tulpină lungă?

Fiind unul dintre cele mai apreciate și căutate tipuri de flori, acest trandafir se bucură de o poziție unică în lumea florilor utilizate pentru crearea buchetelor și a aranjamentelor florale.

Trandafirii din America de Sud, în special, au apărut ca fiind unul dintre cei mai buni trandafiri disponibili. De și trandafirii nu sunt indigeni în această regiune, climatul s-a dovedit a fi ideal pentru producerea de trandafiri cu tulpini mai lungi și flori mari și frumoase.

Trandafirii ecuadorieni au stabilit un nou standard în toată comunitatea florală. Trandafirii cu tulpini lungi vor continua să evolueze și să înflorească, iar semnificația lor nu se va pierde în curând.

Fie că este folosit un singur trandafir pentru a transmite un mesaj de o simplitate elegantă sau se utilizează o duzină de astfel de trandafiri, ei sunt aranjați într-un buchet sau un aranjament floral cu totul deosebit, această alegere nu va da niciodată greș atunci când sunt oferiți persoanelor dragi sau celor cărora se dorește transmiterea unui mesaj special.

Scurt istoric al trandafirilor lungi

Acești trandafiri cu tulpină lungă își au originea în anii 1800 când, pentru prima dată, trandafirii nou-introduși din China au fost încrucișați cu trandafiri europeni. Rezultatele au fost atât de revoluționare, încât apariția trandafirului hibrid este în general considerată punctul de cotitură dintre trandafirii de grădină și trandafirii moderni. Acești trandafiri cu tulpini lungi, cu flori mari și unice au combinat mirosul plăcut al trandafirului cu capacitatea de a înflori în mod repetat pe parcursul anului. De asemenea, au introdus o paletă de culori complet nouă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies