diclick.eu

di_click – la un click distanță de success

Pandemia a schimbat multe, iar cea mai mare schimbare a avut loc în viața angajaților. Aceștia au fost forțați de împrejurări să lucreze de acasă, iar managerii lor au descoperit că se poate și astfel. Se spulbera o idee preconcepută: nu se poate lucra de acasă. S-a înțeles acest lucru și s-a mai produs o schimbare survenită din cauza nevoii de a ține aproape clienții, angajații, intermediarii, furnizorii: digitalizarea.

Digitalizarea a ajutat o țară întreagă să facă un pas înainte ca un hop, să sară într-un picior spre un viitor care la alte țări este deja present, o normalitate. Astfel, foarte multe firme au descoperit că au nevoie de investiții serioase în digitalizare, în schimbarea și îmbunătățirea unui sistem învechit și ineficient. Mai mult, au înțeles rapid că pentru a ajunge la potențiali clienți și a-i fideliza pe cei deja existenți au nevoie de campanii intensive de promovare în mediul digital. Aici am intervenit și noi, cei de la di_click.

Agenția de marketing di_click a fost și este în continuare partenera de încredere a numeroase companii internaționale și naționale. Avem în paleta de clienți branduri precum SKIL, Pedigree, Orbit, Bounty, Whiskas, Kandia, Sugus și multe altele.

Dacă te uiți puțin pe harta clienților noștri, vei vedea că din România am ajuns până pe plajele însorite ale Spaniei, dar și departe în nord, până pe țărmurile înghețate și friguroase ale Finlandei. Luăm fiecare proiect ca pe o provocare și o șansă de a ne autodepăși, motiv pentru care ne iese atât de bine de fiecare dată.

Serviciile noastre au ajutat aceste branduri să aibă vânzări mai ridicate, o vizibilitate mai bună, tot ce au avut nevoie. Ne pliem serviciile pe dorințele clientului și depunem tot efortul necesar pentru ca fiecare one-time-client să devină client fidel. De aceea, putem spune că ne adaptăm abordarea pentru a ține cont de specificul clientului și de rezultatele dorite.

Ne structurăm foarte bine munca pentru ca fiecare doză de efort să aducă rezultatele scontate. Suntem axați pe eficiență maximă pentru ca fiecare client să fie mulțumit și să considere că agenția noastră a meritat fiecare leu investit. Totul pentru a le aduce clienților profit, vânzări, vizibilitate, engagement, reach, leads, orice își doresc în materie de marketing digital.

Campaniile pe care le conducem se leagă de promovare, media buying și creare de conținut digital. Serviciile noastre includ următoarele:

  • E-commerce marketing și campanii de sales
  • Campanii de digital marketing
  • Content marketing social media management
  • Dezvoltare site-uri pagini de prezentare online

În ultima vreme ne-am axat pe ajutorarea firmelor locale. De ce? Pentru că și ai noștri, și aici se pot obține rezultate. Pentru că dorim să contribuim activ la o Românie mai bună atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru.

Așadar, dacă vrei să construiești un brand durabil, pe care să îl transformi în legacy și să îl lași nepoților, la noi ar fi bine să vii! Te așteptăm cu brațele deschise în https://diclick.eu să creăm imperii împreună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies