cloud public

De ce cloudul public administrat este o opțiune excelentă pentru companii

Cloudul public gestionat este o opțiune excelentă pentru companiile care doresc să își extindă operațiunile fără a fi nevoite să investească în infrastructură nouă. Cloudul public gestionat este, în esență, un serviciu care vă permite să închiriați putere de procesare, spațiu de stocare și alte resurse de la un furnizor terț. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea propriilor servere sau a altor echipamente, ceea ce poate fi atât costisitor, cât și consumator de timp.

Cele mai bune servicii de cloud public gestionat oferă clienților lor acces la o gamă largă de caracteristici și opțiuni la care, altfel, nu ar avea acces pe cont propriu. De exemplu, capacitatea de a mări sau micșora în funcție de câtă putere de procesare aveți nevoie la un moment dat vă poate economisi bani în timp, deoarece nu veți plăti pentru resurse care nu sunt folosite la un moment dat. Dacă firma dvs. a crescut și are nevoie de mai multe resurse, este ușor să vă extindeți. De asemenea, dacă există momente în care cererea este scăzută sau resursele nu mai sunt necesare, este simplu să le reduceți din nou. Acest lucru face ca managed public cloud să fie mult mai rentabilă decât gestionarea propriei infrastructuri interne.

Beneficiile cloud-ului public gestionat sunt numeroase

Primul și cel mai important este capacitatea de a vă pune în funcțiune rapid infrastructura, fără a fi nevoie să angajați o echipă de ingineri cu abilitățile necesare pentru a o administra. Acest lucru înseamnă că vă puteți concentra pe crearea produselor sau serviciilor dumneavoastră, mai degrabă decât să vă petreceți timpul gândindu-vă cum să vă gestionați infrastructura.

Pe lângă faptul că oferă expertiză tehnică, furnizorii de cloud public gestionat oferă, de asemenea, un nivel ridicat de securitate pentru datele dumneavoastră. Acest lucru este deosebit de important atunci când aveți de-a face cu date sensibile, cum ar fi datele financiare sau informațiile personale.

Furnizorii de cloud public gestionat oferă, de asemenea, o gamă largă de instrumente și servicii care vă facilitează gestionarea infrastructurii dumneavoastră de oriunde și în orice moment.

În al doilea rând, serviciile de cloud public gestionat oferă acces la un număr mare de aplicații și servicii preconfigurate, cum ar fi bazele de date și sistemele de stocare. Aceste resurse sunt disponibile la cerere, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la configurarea lor de unul singur. Acest lucru vă facilitează adăugarea de noi funcționalități, fără a fi nevoie să treceți prin procesul de configurare cu fiecare componentă în parte (care poate consuma mult timp).

În al treilea rând, serviciile de cloud public gestionate sunt mai ieftine decât gestionarea propriei infrastructuri sau închirierea unui spațiu în centrul de date al altcuiva. Este totuși o investiție – și una care necesită o anumită muncă inițială din partea dvs. – dar merită atunci când vă gândiți la câți bani veți economisi pe termen lung prin faptul că nu va trebui să plătiți pentru întreținere și mentenanță pentru piesele individuale de hardware în fiecare lună sau două (care altfel s-ar aduna rapid).

Asistența tehnică este unul dintre avantajele cloud-ului public administrat

Cloudul public gestionat oferă suport tehnic, iar acesta poate fi accesat prin telefon sau e-mail. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji dacă afacerea dvs. va putea funcționa corect în perioadele în care nu sunteți disponibil pentru a vă ocupa personal de probleme.

De asemenea, cloudul public gestionat oferă afacerii dvs. acces la experți în securitatea rețelei, care vă pot ajuta să vă protejați datele de activități rău intenționate sau de alte amenințări.

Actualizări automate de securitate pentru cloudul public gestionat

Odată cu introducerea actualizărilor automate de securitate în cloudul public gestionat, companiile pot sta liniștite, știind că sistemele lor sunt sigure și actualizate.

Actualizările vor fi disponibile în mod automat, printr-o interfață care monitorizează și urmărește toate modificările aduse sistemului unei companii. Această interfață le permite administratorilor să vadă ce modificări sunt efectuate și când, astfel încât să poată depista imediat orice problemă.

Platforma permite, de asemenea, actualizări manuale, astfel încât administratorii pot alege când și cât de frecvent doresc să își actualizeze sistemele. Acest lucru le oferă un control deplin asupra momentului în care doresc să facă modificări și a frecvenței cu care doresc să le facă.

Unul dintre avantajele acestei noi platforme este că permite utilizatorilor să își creeze propriile profiluri în funcție de nevoile lor specifice, astfel încât să poată configura actualizări automate în funcție de aceste cerințe. Acest lucru le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența cu ușurință și eficiență, rămânând în același timp la curent cu toate actualizările, fără să apară probleme în acest proces.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies