Bluetek.ro

TELEVIZIUNEA SE SCHIMBA CU ORANGE

Poti urmari canalele TV si prin internet, pe computer si laptop, folosind Internet Explorer 8, 9 sau 10 si ultimele versiuni Firefox, Chrome si Safari.

Serviciul Orange TV este disponibil prin internet (OTT) dupa instalarea echipamentului TV la locatia aleasa si poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot functiona in acelasi timp.


Serviciul Orange TV este transmis prin tehnologia Direct to Home (DTH). Prin intermediul acesteia, canalele TV sunt retransmise printr-un sistem digital, direct de pe satelit, in orice punct situat in aria de acoperire a satelitului.

Standardul folosit de Orange este Digital Video Broadcast - Satellite 2 (DVB-S2) – a doua generatie de DVB-S. Acesta permite transmiterea canalelor atat la calitate SD, cat si HD.

Satelitul prin care Orange Romania transmite canalele TV este oferit de SES Astra, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit din lume.

Semnalul canalelor TV este comprimat pentru a putea fi disponibil pe satelit, iar metoda de compresie folosita este Moving Picture Experts Group - 4 (MPEG-4).


Poti urmari canalele TV si prin internet, pe computer si laptop, folosind Internet Explorer 8, 9 sau 10 si ultimele versiuni Firefox, Chrome si Safari.

Serviciul Orange TV este disponibil prin internet (OTT) dupa instalarea echipamentului TV la locatia aleasa si poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot functiona in acelasi timp. Pentru a accesa serviciul Orange TV pe laptop sau computer trebuie sa ai un cont online Orange.

Oferta speciala de la Orange:

Ia-ti Orange TV pana la 15 iulie si primesti 200 de lei reducere la televizoarele Samsung Full HD cumparate din magazinele Altex si Media Galaxy, ca sa te poti bucura din plin de imagini spectaculoase chiar la tine acasa.

companii inscrise in Bluetek.ro
Cele mai citite articole:
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Promotiile si reducerile Altex sunt mereu de actualitate, magazinele celebrului lant fiind renumite pentru preturile foarte mici si pentru sectiiunile permanente de reduceri. De cativa ani Altex a inceput sa participe la sarbatorile redu [...]