Bluetek.ro

Televiziune pe mobil Dolce

Cu aplicatia Dolce Mobile TV poti urmari acum emisiunile TV oricand si oriunde ai acoperire 3G de la COSMOTE, fara trafic de date suplimentar.

Mai mult decat atat, daca ai access la un hot-spot Wi-Fi Romtelecom si un cont valid pe dolcetv, nu mai pierzi nicio emisiune sportiva favorita pentru ca aceasta a fost inregistrata pentru tine. Tot in aceasta categorie poti vedea inregistrari ale stirilor sau alte tipuri de emisiuni.


Pana la data de 29 august 2013 ai totul fara niciun cost aditional! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia din Play Store pentru Android sau din App Store pentru iOS. In aceasta perioada, testeaza gratuit, fara trafic suplimentar, canalele TV disponibile 24/24 care vin insotite de imagine high quality la viteza 3G.

Aplicatia Dolce Mobile TV powered by Cosmote, lansata de Romtelecom si Cosmote functioneaza impreuna cu un pachet activ de date de la COSMOTE si este valabila pentru Android 2.3 sau mai nou, telefoane si tablete, si iOS 4 sau mai nou, iPhone si iPad.

In cazul in care ai o versiune mai veche de Android sau iOS, nu este nici o problema. Daca ai un pachet activ de date, COSMOTE a creat special pentru tine aplicatia Dolce Mobile TV LITE care te va tine tot timpul aproape de emisiunile TV preferate pe care le poti urmari in timp real.

Canalele TV disponibile in aplicatia televiziune pe mobil Dolce sunt

Animal Planet, Discovery Science, Nasul TV, Antena 3, Deutsche Welle,
Neptun, B1 TV, Dolce Sport 1, PV TV, BBC World News, Dolce Sport 2, Realitatea, BBC Knowledge, Etno, RTV, Boomerang, Fashion TV, Taraf, Cartoon Network, France 24, Transilvania Live, CNN, Hit Music Channel, TLC, Comedy Central, Money Channel, Trinitas, Discovery, Mooz RO, UTV, Discovery Investigations, Mooz HD, Discovery World si Mooz Hits.
 

companii inscrise in Bluetek.ro
Cele mai citite articole:
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Promotiile si reducerile Altex sunt mereu de actualitate, magazinele celebrului lant fiind renumite pentru preturile foarte mici si pentru sectiiunile permanente de reduceri. De cativa ani Altex a inceput sa participe la sarbatorile redu [...]