Bluetek.ro

Sony SmartWatch 3: pentru sportivi, sau poate nu

3 SmartWatch este cel mai recent portabil Sony, si imbratisand Android Wear. Proiectat pentru iubitorii de sport, surprinzatoare pentru dotarea, dar dezamagitoare in alte privinte. Sony devine, de asemenea pe bandwagon de Android uzura si ofera propria versiune a acestui SmartWatch cu Google OS la bord.

Proiectat pentru utilizatorii de sport, acest ceas inteligent japonezii se dovedeste a fi una dintre cele mai complete in ceea ce priveste furnizat (cu exceptia o lipsa semnificativa), dar, de asemenea, cel mai rau studiat in unele puncte de vedere. Prin urmare, Sony SmartWatch 3 in examinarea noastra.


Design: cauciuc, aluminiu si atat de mult praf

Dupa sosirea pe piata a unor ceasuri cu corp din aluminiu circular Trebuie sa incerce, Sony ne ofera ceasuri patrat cu o curea de cauciuc si un numerar doar aluminiu spate. Aceste alegeri se datoreaza obiect tinta sport, mai mult de faptul ca acesta este, de asemenea, complet rezistent la apa - IP68 certificat puteti scufunda chiar sub apa.

Partea din fata a dispozitivului de afisare primeste sau, microfonul si senzorul de lumina, in timp ce pe partea dreapta se afla butonul de fizic numai cu ajutorul dispozitivului. in spatele, pieptul este complet plat, aluminiu, si sub un lambou de cauciuc ascunde o intrare Micro USB pentru incarcare prin cablu. Perciuni Nimic sau de incarcare fara fir: aici se potriveste revista clasic (nu sunt incluse in pachetul, exista un singur cablu de cativa centimetri) si mai departe.

Cureaua este din cauciuc, un material care atrage intr-adevar mult praf: ceea ce am crezut ca a fost un finisaj alb a materialului sunt de fapt motes capturate. Este pana sa-l curatati intotdeauna! Catarama este locul din aluminiu, si va permite sa regla fin ceasul si sa pastreze echilibrul pe incheietura mainii.

in ceea ce priveste ergonomia, am gasit unul dintre cele mai confortabile vreodata, poate pentru bani intr-adevar subtire pe concurenta si cantareste doar 45 de grame. Estetic e frumos, principala cauza a curelei de cauciuc si praful care atrage, si mai ales pentru dimensiunea generoasa, care are pe incheietura mainii noastre. Cladirea este destul de discret, dar trebuie sa subliniez faptul ca afisarea unitatea mea este montat usor nealiniate.


Alegerea impar de afisare

La bordul Sony SmartWatch 3 gasim un LCD clasic sau AMOLED: vorbim de un ecran cu tehnologie transreflective, 1.6 inch si 320 x 320 pixeli rezolutie. Nu este usor de descris aceasta unitate: nu este canonic backlit, dar va permite sa vedeti ora (modul ecran mereu activ), folosind lumina extern. Acest lucru inseamna multe lucruri: consum redus de energie, cu ecran mai usor de citit in soare, dar, in acelasi timp, culori non-calibrat.

Asta-i drept: unele ecrane nuante de Android Wear va fi practic de nerecunoscut. Griul inchis a ecranului de setari devine maro, alb o nuanta de galben. Nu este un defect fatal: vorbim despre un ceas de ecran, nu ar trebui sa se uite la fotografii sau filme. Doar, stiti ca nu ofera o reproducere fidela a culorilor.

densitatea pixelilor este destul de mare, astfel incat textul citeste usor si nu se taie asa cum se intampla pe ceasurile din ecran circular. Exista, de asemenea senzorul de lumina, asa ca trebuie sa fie pentru a corecta manual setarile prin setarile, ceea ce va reduce, de asemenea, consumul de cauza pe ecran.


hardware si software:

Din nou, gasim o nota bine aprovizionat despre acest SmartWatch 3: CPU Qualcomm Snapdragon 400 de frecventa 1.2GHz, 512 MB de RAM si 4 GB de stocare, plus o serie de senzori care face mai cuprinzatoare decat concurenta.

De fapt, exista o built-in cip GPS, NFC, giroscopul si magnetometru, toate utile pentru diverse posibilitati. Cu GPS-ul ne putem lasa acasa pe telefon si de a folosi ceasul folosind independent senzorului de a continua sa ne atraga cu app de sport - unul care le-am incercat si cred ca cel mai imediata este Traseele mele, programul Google ca inca nu a stiu.

Dupa deconectat de la telefon, Sony SmartWatch 3 este capabil sa-si reia pozitia in mod independent - doar cateva secunde pentru a alinia. Cu NFC vom efectua apoi asocierea cu accesoriile cu aceasta tehnologie, cum ar fi seturi de casti Bluetooth, si dupa descarcarea de muzica in memoria interna ne putem dedica antrenamente noastre fara a avea telefonul din spatele.

Pentru a fi un dispozitiv pentru sportivi, desi, exista o mare absenta: nu monitorizare a ritmului cardiac, util pentru urmarirea progresului inimile noastre. Alegere ciudata, dar poate Sony a crezut ca acest tip de senzori nu sunt inca deosebit de utile sau altfel. Necesita o curea bine, de multe ori sare de a citi si de mai sus trebuie sa fie activat manual ori de cate ori ne-o dorim - va ajunge nu il utilizati.

Beneficiile insa sunt foarte bune, poate cel mai bun vazut pe un dispozitiv Android Uzura am incercat: animatiile sunt intotdeauna extrem de fluid, si mi-a dat doar o problema minima cu prima cuplare in care sa prabusit Descarcati actualizare de sistem. Ca de obicei, imi amintesc obiectivul nostru dedicat Android Wear, pentru a descoperi toate caracteristicile sale, cum ar fi capacitatea de a raspunde la notificarile de zbor, pune intrebari Google Acum, si de a interactiona cu diverse aplicatii de incheietura mainii.

Ea noteaza o strategie ciudat de Sony cu app de: in prezent (aceasta se poate schimba in saptamanile urmatoare) exista un pic de confuzie cu privire la ce programe ar trebui sa fie utilizat cu ceasul. De obicei, aplicatia arata Android Purtati treia aplicatie pentru a descarca pentru a imbunatati integrarea SmartWatch-telefon (360 Moto, de exemplu, Motorola Connect). Aici nu se intampla nimic totul, iar apoi am incercat manual ceea ce este oferit de Sony.

LIFELOG nu functioneaza (pentru acum?) Cu acest ceas, iar apoi colecteaza datele. Inteligente Connect (un fel de functii automatore) nu functioneaza, daca nu instalati aplicatia SmartWatch din Magazinul Joaca moment in care dispozitivul este recunoscut si poate fi adaugat in lista. Acest lucru creeaza destul de un pic de confuzie, pentru ca puteti pierde evidenta datelor colectate - doar o parte din ele ajung in aplicatia ca Google Fit.


baterie: de mare de locuri de munca, Sony!

Va rugam sa retineti o strategie ciudat de Sony cu app de: in prezent (aceasta se poate schimba in saptamanile urmatoare) exista un pic de confuzie cu privire la ce programe ar trebui sa fie utilizat cu ceasul. De obicei, aplicatia arata Android Purtati treia aplicatie pentru a descarca pentru a imbunatati integrarea SmartWatch-telefon (360 Moto, de exemplu, Motorola Connect). Aici nu se intampla nimic totul, iar apoi am incercat manual ceea ce este oferit de Sony.

LIFELOG nu functioneaza (pentru acum?) Cu acest ceas, iar apoi colecteaza datele. Inteligente Connect (un fel de functii automatore) nu functioneaza, daca nu instalati aplicatia SmartWatch din Magazinul Joaca moment in care dispozitivul este recunoscut si poate fi adaugat in lista. Acest lucru creeaza destul de un pic de confuzie, pentru ca puteti pierde evidenta datelor colectate - doar o parte din ele ajung in aplicatia ca Google Fit.


baterie: de mare de locuri de munca, Sony!

Sony SmartWatch 3 este unul dintre cele mai cuprinzatoare ceasuri, dar eronate pe piata. Nu este circulara, dar poate fi: are o curea care atrage praful mai rau Swiffer, si un ecran mare pentru a face un singur lucru, dar rau pentru altii. Din fericire, hardware-ul este complet, avand in vedere prezenta GPS si NFC, dar unele nu poate accepta lipsa monitorul de frecventa cardiaca.

In plus, avem in sfarsit un ceas cu o viata a bateriei decent, chiar daca doua zile nu este o revolutie, deoarece va trebui sa-l reincarcati de multe ori. Au ales un conector micro USB, cu toate acestea, este posibil sa fi fost o alegere inteligenta, mai ales pentru cei care calatoresc sau se mute mult.

in cele din urma, exista pretul de emisiune: 229
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]