Bluetek.ro

Samsung Galaxy S5 - comparatie cu S4

Greu de spus daca Samsung Galaxy S5 este ceea ce ne asteptam sa fie, pentru ca discutam de criterii personale, de opinii. Noi de pilda ne asteptam la mult mai mult, la un salt semnificativ fata de predecesorul sau, Samsung Galaxy S4.

Asa cum bine au punctat colegii de la GSM Arena, cei de la Samsung au lucrat atat de mult pe S4, cu numeroasele urmari si update-uri, incat era si greu sa aiba cu ce sa vina atat de mult in plus la S5. Dar cum Galaxy S4 era deja din multe puncte de vedere in varful ierarhiei, orice mica imbunatatire se presupune a face din Samsung Galaxy S5 cel mai bun smartphone de pe piata. Sa vedem daca este adevarat.


Aproape tot ce vom scrie in continuare reprezinta in linii mari o descriere a imbunatatirilor (sau diferentelor notabile) pe care le prezinta modelul lansat de Samsung Galaxy S5 - in special prin comparatia cu S4.

Ecranul este un pic mai mare, ramanand la rezolutia 1080p (Display: 5.1" 16M-color Super AMOLED HD capacitive touchscreen with a resolution of 1920 x 1080 pixels 431ppi). Asta desi camera deja trece la 4K UHD (2160p), la 16 MP.

Capacitatea de procesare mentine suprematia Samsung, cu un super proc chipset Snapdragon 800 (Snapdragon 801 MSM8974-AC, CPU: 2.5GHz Krait 400, GPU: Adreno 330, RAM: 2GB). Cu asemena caracteristici tehnice aproape ca bate laptopul de pe care scriu acum.

Cu aceeasi ocazie (MWC 2014) Samsung a lansat si alte cateva modele: Samsung Gear 2 and Gear 2 Neo, ceasuri inteligente, si Samsung Gear Fit, un ceas inteligent destinat practicantilor de fitness. Toate acestea sunt dotate cu Tizen OS.

companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]