Bluetek.ro

Samsung Galaxy NOTE LTE

Connect 4G

4G de la Cosmote si totul este mult mai rapid! Clientii Cosmote care detin un plan de date Cosmote Connect 3G pot beneficia acum de acces la tehnologia 4G prin intermediul noii extraoptiuni 4G Extension.

Cu noua extraoptiune 4G Extension, te bucuri de:
- Viteza de download de pana la 75 Mbps
- Viteza de upload de pana la 37,5 Mbps
- Un super pret, cu tableta Samsung Galaxy NOTE LTE :


Clientii Cosmote cu un plan de date Cosmote Connect 3G pot beneficia acum de acces la tehnologia de internet mobil 4G prin intermediul noii extraoptiuni 4G Extension, la care pot achizitiona super tableta Samsung Galaxy Note LTE 10.1 N8020.

Extraoptiunea Internet Mobil 4G Extension este compatibila cu oricare dintre planurile tarifare Connect S, Connect M, Connect L, Connect XL, Connect XXL si Connect T.

Promotional, clientii Cosmote  care detin unul dintre planurile tarifare Connect XL, Connect XXL si Connect T, vor beneficia de 4G Extension cu un discount de 100% din pretul extraoptiunii. Oferta promotionala este valabila pana la 20 august 2019.

Prin activarea extraoptiunii 4G Extension transferul datelor se realizeaza prin intermediul tehnologiei 4G. In aria de acoperire a tehnologiei 4G, viteza traficului recomandat atinge 75 Mbps download si 37,5Mbps upload. La iesirea din aria de acoperire a tehnologiei 4G, viteza de transfer a datelor se va modifica in functie de tehnologia disponibila in aria de acoperire a abonatului.

Ca sa te bucuri din plin de beneficiile oferite de tehnologia 4G, in orice magazin Cosmote sau al partenerilor, atunci cand iti activezi noua extraoptiune 4G Extension, vei primi si un nou SIM 4G gratuit pe care il poti folosi impreuna cu unul dintre echipamentele 4G aflate in portofoliul Cosmote :

- Modemul Huawei E3276
- Modemul ZTE MF823
- Tableta Samsung Galaxy Note LTE 10.1 N8020

La iesirea din aria de acoperire a retelei 4G, noul SIM va trece automat in reteaua 3G/3G+, fara a intrerupe conexiunea.
Indiferent de planul tarifar ales, dupa depasirea traficului recomandat inclus in abonamentul tau, poti reveni la viteza initiala de pana la 75 Mbps, activand extraoptiunea 4G Extra.


Caracteristici tehnice Samsung Galaxy NOTE LTE 10.1 N8020:

- Touchscreen capacitiv TFT de 10.1 inci cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli
- Sistem de operare Android 4.1
- Conexiune Wi-Fi a/b/g/n,Wi-Fi direct, Bluetooth 4.0
- Conectivitate 4G, 3G HSPA Dual-Carrier, 3G, EDGE, GPRS
- Camera de 5 MP cu autofocus si blit LED, Geo-tagging, filmare HD la 720 pixeli
- Camera secundara de 1,9 MP
- Procesor quad-core de 1,4 GHz
- 2GB RAM
- GPS cu suport A-GPS
- 16 GB memorie interna, suporta microSD pana la 64 GB
- Baterie Li-Ion 7000 mAh


Preturi Tableta Samsung Note 10.1 LTE N8020 cu abonament:

Connect S - 1 an: 2209 lei (cu TVA);

Connect M - 1 an: 2129 lei (cu TVA);

Connect L - 1 an: 2069 lei (cu TVA);

Connect XL - 1 an: 1989 lei (cu TVA);

Connect XXL - 1 an: 1929 lei (cu TVA);

Connect T - 1 an: 1869 lei (cu TVA).
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]