Bluetek.ro

Review: LG G Watch R, al doilea SmartWatch LG

Luna trecuta am revizuit Moto 360, unul SmartWatch in opinia mea, foarte frumos, desi un pic de amar. Astazi vorbim in loc de LG G Watch R, de asemenea, condus de Android Wear. M-am gandit de a face un comentariu video, dar functionarea celor doua dispozitive este practic identice si ar fi foarte putin pentru a adauga. De aceea am optat pentru o analiza mai traditionala, bazata exclusiv pe text si fotografii. incepem prin a spune ca LG a reusit sa creeze un ecran care este un cerc perfect, fara Semiluna off care multi nu-i placea Moto 360. Dezavantajul este ca are o coroana mult mai pronuntata si este, in opinia mea , mai putin elegant.

Poate arata mai mult ca un ceas traditional, dar nivelul de constructie si materialele sunt de calitate inferioara. Cazul, de exemplu, nu este complet din otel si inelul fata este doar estetic si nu se roteste. Este rezistent la zgarieturi si apa, putand fi scufundat timp de 30 de minute pana la 1 metru adancime (IP67). Pe partea din spate vom vedea senzorul pentru citirea ritmului cardiac, pozitionat in centrul, si conectorii laterale pentru baza de incarcare.


Cureaua este foarte greu si chiar un pic incomod. Daca va tineti-l usor larg tinde sa ramana ridicat si rotit, in timp ce strans da un pic de suparare . Ea are o catarama de inchidere clasic si doua incuietori pentru a bloca. E piele, dar calitatea lasa sa fie dorit.

Ecranul 1.3 este de tip P-OLED, are 6 nivele de luminozitate si este clar in lumina soarelui. Densitatea pixelilor este mai buna decat Moto 360 si observati marginile zimtate ale mai putin text si pictograme la distanta normala de vizionare (cat mai aproape dupa cum puteti vedea). Spatiul din fata nu este utilizat exclusiv pentru afisaj, atat pentru coroana la o margine mic, care ramane negru. in special, diametrul de doar 4,6cm 3, 3 cm sunt ocupati de pe ecran si acest lucru face sa arate un pic prea mic. Grosimea, cu toate acestea, este 9,7mm. Tinand apasat pe cadran se intoarse pentru a merge la selectarea diferite watchface, sau aspecte . Exista 24 bine si toata lumea va gasi unul care se potriveste gustul dvs., chiar daca unul lipseste intr-adevar minim.

Un Ce este interesant este faptul ca fiecare watchface are doua puncte de vedere diferite, o linie si se atunci cand un off . Spre mai precis ecranul nu se stinge complet, dar ramane un display simplificata si luminozitate mai mici. Astfel putem spune intotdeauna timp si pentru a activa complet ecranul doar se apropie de noi sau sa conectati pe ecran. in urmatoarele vedeti cadranul White Castle (prezentat mai sus), in ecranul de asteptare si veti observa ca fundalul lipseste, secundele mici si placutele de minute.

Trecerea de la afisare inchis la luminoase se intampla cu animatie intr-adevar nu neteda si un pic de enervant, pentru ca mainile muta usor aratand cu un singur clic.

Operatia este tipic Android Wear, pentru care va invit sa urmariti revizuirea videoclip Moto 360, daca nu ati facut deja acest lucru. Practic putem tineti apasat butonul lateral pentru a activa setarile, conectati si mentineti apasat ecranul pentru a schimba watchface sau pronunta fraza Bine Google (numai ecran activ) pentru a lansa control vocal. Dupa cum se vede pe Moto 360 exista cateva fraze se poate spune si sunt memorate de ce nu accepta sinonime, alte verbe sau o ordine diferita de cuvinte. in cele din urma el a demisionat, dar nu sunt intotdeauna in masura sa execute comenzi. in toate cazurile, dupa activarea Ok Google , puteti efectua o lovitura in sus si incepe manual diverse functii, cum ar fi controlul bataile inimii, monitorizarea pasii pe care ia, scrie o nota, salva o programare, trimite un e-mail sau la browser (daca se poate spune cuvintele potrivite).

SmartWatch conteaza pasi in fundal, si o face tocmai pentru ca nu creste daca din intamplare am calatori cu masina, dar functia sa principala este de a primi notificari de smartphone Android conectat prin bluetooth . Ca apare intotdeauna o banda in partea de jos pentru a raporta noua notificare si putem extinde cu o lovitura in sus. Daca exista mai multe carti sunt citite cu o lovitura de stanga, in timp ce alunecare spre dreapta marcheaza notificarea ca fiind citit, care pentru moment este echivalent sa-l stergeti (un viitor update de Android Wear ar fi consultat si notificari anterioare). in special pe ecran rotund aduce unele probleme, pentru ca textele sunt taiate inexorabil capetele si nu pot fi citite.

Operatiunea este destul de fluid, in timp ce specificatiile hardware au un procesor Snapdragon de 400 1.2GHz, 512 MB de RAM si 4GB de memorie utilizat de sistemul. in plus fata de senzori de miscare (giroscop, accelerometru si compas) exista, de asemenea barometrul si datele calculate sunt afisate in unele watchface (de exemplu, ca, pentru indrumarea expozitie drumetii si pasii direct in cadranul).

Bateria este 410mAh si ofera o autonomie de aproape doua zile de activitati, care nu sunt rele atunci cand considera ca ecranul nu se stinge complet. Avem o baza de incarcare cu conexiune microUSB si de alimentare de la perete, pe care este asezat pur si simplu SmartWatch. Exista o linie optimizata pentru incarcare ca in Moto 360 si apare doar un mic icon baterie pe ecran.


Concluzie:

Daca Moto 360 am fost lovit de estetica si constructia, nu acelasi lucru se poate spune pentru G Watch R LG. Este adevarat ca selectorul este perfect circulara, dar designul si materialele sunt mai mici, in timp ce raman aceleasi limite / dentitie de Android Wear. Daca la inceput am fost atribuit un rating de 3.5 stele cu aceasta ma voi opri la 3 sau suficient. Ea face tot ceea ce v-ati astepta de la un smarwatch aceste zile, dar nu straluceste orice caracteristici, in primul rand estetica, care intr-un ceas, desi inteligent, are greutatea lui taiat lucru. Pretul este similar cu Moto 360, sau aproximativ 250
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]