Bluetek.ro

Review iPhone 6 Plus, o luna in buzunar

Macitynet publicat revizuirea sa a iPhone 6 Plus dupa o luna de utilizare intensiva. Acesta este utilizat confortabil cu o singura mana? Cat de confortabil in buzunar? Gradul de utilizare imbunatateste in comparatie cu iPhone 6? Cum puternic? Cum se schimba viata cu un 5.5-inch iPhone?

O luna intreaga cu iPhone 6 Plus. Asta e ceea ce am luat inainte de a scrie aceasta recenzie care nu vine, atunci, nici pe baza de impresii trecatoare, valul de entuziasm pentru un nou dispozitiv, sau o simpla analiza tehnica a produsului, dar dupa 30 de zile (abundente) din zi cu zi utiliza, pentru a apela, surf, gestiona numiri si aplicatii. in aceasta luna iPhone 6 Plus (pret de 839 de euro de pornire) a fost singurul nostru de telefon, ai ajuns in buzunar, a fost stationate pe un birou, si a fost transportat de zi cu zi intr-un rucsac. Este, de asemenea parte cu noi pentru o excursie nu este convenabil nici de distanta, nici de latitudine. in cele din urma ne-am propus sa se faca o idee precisa despre el si potentialul sau; in special putem da raspunsul nostru, desigur subiective, intrebarile inevitabile despre factor lui forma si tehnologii, care apoi sunt intrebarile care cauta un raspuns cititorii nostri si are in vedere daca acesta este in valoare de si daca sau nu sa cumpere noul telefon Apple a , poate decide intre versiunea plus si versiunea 4.7 a inci.


Design si materiale

re-proiectare a iPhone 6 Plus, similara cu cea folosita pentru iPhone 6, aceasta este schimbarea cea mai radicala, similar cu cel care a marcat trecerea intre iPhone 3GS pentru iPhone 4 . intr-adevar, poate ca este chiar mai radical decat atat, pentru mutatia in dimensiune. Noi nu trebuie sa scada in lauda de atentie la detalii si alegerea materialelor, care sunt, ca intotdeauna, in partea de sus. Sa mentionez atentia acordata crearea unei aproape continua intre marginea rotunjita si geamul de acoperire care face fluid la atingere jurul corpului a telefonului. intreaga structura este, in orice caz foarte terminat, ca a studiat, aproape magnetic si fascinant, este in schimb contrastul dintre sticla si aluminiu anodizat. Camera usor proeminente pe partea din spate se pare deosebit de problematic din punct de vedere al stilului si chiar benzi de plastic ale antenelor, obligatorii pentru a da radiotransparenta la partea din spate a telefonului, strica designul excesiv. Deci, ca intotdeauna, Apple a facut cu siguranta un loc de munca admirabila in ceea ce priveste aspectul.

Daca ceva, problema poate fi de marimea modelului Plus. Un dispozitiv 5.5-inch la 16 cm la 8 cm, cu toate acestea subtila, este dificil sa apara ca limite minimalist si discret in care de obicei se incadreaza intotdeauna produse Apple, din motive fizice simple. Daca tineti un iPhone 6 Plus ca e greu sa trec neobservate sau sa fie clasificat ca devotati unui stil de viata minimalist.

mare sau prea mare?

Fara indoiala, cat de greu se poate face, iPhone 6 Plus sunt doar marimea primul aspect pe care-l distinge de la iPhone 6. Cine va vedea in mainile sale, inclusiv unele curios si pasionat de tehnologie pentru un tara din Asia unde mare mobil sunt norma, care este lucru pe care observati prima: Este un iPhone Nu, nu un iPhone, e prea mare? . Aceasta este fraza am auzit cele mai multe ori, iar noi trebuie sa spunem ca tocmai am deschis caseta, primul lucru pe care ne-am gandit a fost aceasta: prea mare pentru a fi un iPhone. in orice caz, cu iPhone 6 Plus scopul a fost doar pentru a face un iPhone mare si de aceea este dificil sa paraseasca aceasta aspect pentru a avansa o critica. Daca ceva, va trebui sa vedem daca este prea mare .

Dupa ce-l prinzi in mana, desi se va parea mai putin impovaratoare ca se propune, avand in vedere, veti inca un sentiment ciudat pe care nu se poate imbratisare in intregime de mana. Buzunare problema, cu toate acestea, se pare ca mai putin sau o problema decat ati putea imagina. Acest test am facut in zilele de lansare, insotita de o galerie foto, iar acum, dupa o luna putem spune ca nu am gasit o singura pereche de pantaloni dintre cei purtam in fiecare zi, care nu este capabil sa-l gazduiasca. Uneori am chiar am luptat, de asemenea, sa-si aminteasca ceea ce a pus buzunar. si, desi daca nu camasa este capabil sa-l ascunda in buzunar, de asemenea, puse in aceasta pozitie tipic celor care folosesc un smartphone, nu pare atat de inconfortabil. Creditul este grosimea si greutatea, foarte scazut si ca unele aspecte sunt mai importante decat dimensiunea fizica. Acest lucru face ca telefonul destul de confortabil, pentru dimensiunile, sa se ocupe de si destul de buzunar , desi va trebui sa acorde o atentie pentru a alege cazul.

Marimea, in ciuda eforturilor depuse de Apple, de fapt, sunt pe rasosio de taiere intre relativ confortabil si inconfortabil; pune iPhone, de exemplu, intr-o brosura caz, el ar putea schimba centrul de greutate spre hotarat inconfortabil. in cazul nostru am ne-a luat ceva timp pentru a gasi unul care nu se va termina pentru utilizarea de zi cu zi enervant de un telefon mobil de 5,5 inci; in cele din urma am optat pentru cazul Apple, desi este posibil ca orice alt caz cu acelasi factor de forma va avea aceleasi avantaje.

Chiar si in utilizarea de zi cu zi ca un telefon, lucrurile nu sunt asa de rau ca este tentant sa ne imaginam. Folositi-l pentru a apela, in special, nu trezi in cei care sunt in fata noastra o impresie vie ca ne-am gandit; cu siguranta nu un dispozitiv minimalist, dar nu dau impresia de a apela cu un mini iPad ...

Tot mai pozitiv vine de la faptul ca dimensiunile fac dificila loc de centru difuzor si l direct pe casca prin cablu; de multe ori trebuie sa va mutati telefonul pentru a gasi pozitia corecta sa se simta bine comunicare. Acest lucru se datoreaza in mare masura la latimea de telefon si, in ceea ce priveste latimea, dimensiunea redusa a gaurii difuzorului.

Dar din punctul de vedere al ergonomiei in ultimele saptamani cel mai important aspect, ceea ce El-am gandit ca am fost cu ajutorul unui telefon mare iPhone 6 Plus este ca nu utilizati cu o singura mana. Puteti incerca sa-l echilibreze, puteti utiliza dublu apasati pe acasa la inferior interfata puteti inclina, dar va veti da seama curand ca pur si simplu nu se poate descurca in mod consecvent si in conditii de siguranta, fara utilizarea de mana dreapta si a plecat de mana impreuna. IPhone 6 Plus se poate raspunde cu o singura mana la un apel telefonic, dar facem tot restul este intr-adevar foarte complicat daca nu ai maini foarte mari. Aceasta este intr-adevar un inconvenient, l-am lasa la sentimentele de toata lumea, dar este in nici o indoiala ca pentru unele situatii, cum ar fi atunci cand sunteti pe transportul public sau atunci cand trebuie sa ia telefonul pentru o scurta privire la e-mail, sau de parcurgere calendar, un dispozitiv pentru utilizarea cu o singura mana este mult mai confortabil decat unul care este utilizat cu doua maini.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]