Bluetek.ro

Review: iPhone 6, nu numai mai mare, e peste tot

Cu exceptia primului model, care a fost unic, sa intamplat asa pentru 3G / 3GS, 4 / 4S, 5 / 5s. Evident, a ajuns la 6 asteptat un nou design, dar pana in ultima zi inainte de prezentarea au fost cei care au sperat ca vazut in numeroase scurgerea nu a fost real. Ceea ce nu este placut de multi, inclusiv eu, sunt benzi de plastic care trec prin zona de sus si de jos inapoi.

Privind la diferite Machetarea care a mers pe web pareau grosier si imperfect ceva fals care (te rog iarta-expresia umflat) nu s-ar astepta de la Apple. Aceste insertii de policarbonat sunt necesare pentru a opera antenele, care altfel ar fi ferit de metal, dar ele sunt mult frumoase.


Design si ergonomie:

in introducere am anticipat deja o caracteristica estetica care nu apreciaza in special noul iPhone, sau benzi pe partea din spate, dar exista inca multe lucruri de spus despre stil si ergonomie lui. Cel mai evident este faptul ca profilurile sunt acum complet rotunjite, un pic in recent iPod touch si iPad. Spre deosebire de acestea, cu toate acestea, chiar si la marginea de sticla este tesita, creand o senzatie placuta la atingere. Aceasta nu este o caracteristica pe care o vedem aici, pentru prima data, dar Apple a facut bine sa-l adopte, deoarece ea face mult mai confortabil fiecare gest incepand de la marginea ecranului, cum ar fi partea de betivan, mai multe si mai folosit pentru a merge inapoi in ecranele. Deoarece ecranul luminos a crescut de la 4 la 4.7 , iar terminalul are dimensiuni mai generoase, si anume 138 x 67 x 6.9 mm. Pentru comparatie 5 / 5S a fost 124 x 58.6 x 7.6 mm, iar suprafata frontala a crescut cu 27%, in timp ce grosimea sa redus cu 0,7 mm. Pare putin, dar datorita marginile rotunjite noul iPhone arata mult mai subtire decat precedentul, atat vizual si din punct de vedere senzatie in palma. Ponderea a crescut de la 112 de grame. 129 gr., Care a crescut mai putin decat dimensiunea si putem considera un rezultat bun.

tastele de volum au fost reproiectate, cu un stil care aminteste de - inca o data - la iPad si iPod touch. Ei nu mai sunt circulare dar lung si a primit partial, datorita unui locas in capacul aripa. Ele sunt inca usor proeminente, foarte usor pentru a localiza si degetul mare sunt operate cu ajutorul click exact fara inclinare. Un pic mai departe este vibratia comutator traditional, putin mai subtire dar in mod substantial neschimbate in comparatie cu modelele anterioare.

in partea de sus este complet neted, deoarece butonul de pe si in afara a fost mutat spre dreapta. Aceasta este prima diferenta clar ca ne intalnim decat standardul de iPhone, si in ceea ce priveste locul de butoanele nu au schimbat de la primul model. Apple este dornici de a mentine o continuitate strict de experienta pentru utilizarea cu telefonul smartphone, dar in acest caz, a fost o schimbare necesara. Cu cea mai mare crestere dimensiune a ecranului si sa ajunga cu butonul index din partea de sus, ar fi in mod inevitabil mai dificila. Pentru a spune adevarul in 4.7 este inca un lucru fezabil (cel putin eu fac ce pot fara dificultate), dar din moment ce exista, de asemenea, un model de 5,5 , a fost obligat sa cred ca o destinatie de plasare diferita a butonului, astfel ca a fost confortabil sa functioneze cu o singura mana. tinand iPhone cu degetul aratator stang vine usor sa apasati (a se vedea cele trei imaginile de mai sus), in timp ce de prindere cu degetul mare drept cade perfect acolo. Pe scurt, aceasta noua solutie, cu toate acestea, a adoptat de mult de alti producatori care au trecut primul prag de 4 , este confortabil si natural. Nu neg ca de ceva timp am avut impulsul de a apasa pe partea de sus, dar eu asigur va ca exista obisnui repede.

in partea de jos nu exista nici o schimbare majora de a raporta, avem intotdeauna de iesire audio la mufa de 3,5 mm (compatibil cu Pods casti pentru urechi cu controale si microfon in ambalaj), microfonul, usa trasnet si difuzorul, care se afla in spatele unui rand de sase gauri (ca de iPhone 5S este o grila fina cuprinde doua fisiere).


Display:

In plus fata de marginile rotunjite de, celalalt element care distinge imediat iPhone 6 din ecranul anterior de la 4,7 . Trecerea de la 4 nu este deloc mic si ofera o mai mare vizibil mult. 0,7 Diferenta este egala cu aproximativ 1,77cm mai mult pe 0,85cm diagonala, orizontal si vertical 1,6cm. Rezolutia este crescut de 1136x640 la 1334x750 pixeli, mentinand in acelasi timp aceeasi densitate de 326ppi. Pixelii suplimentare au fost folosite pe acasa pentru a creste distanta orizontala dintre icoane si introduceti un rand al saselea de aplicatii, precum si faptul ca de pe Dock (exista, de asemenea un mod de zoom pentru cei care prefera sa aiba aceeasi fatada dintai , si apoi cu icoane texte mai mari, care pot fi utile pentru deficiente de vedere).

Desi tehnologia utilizata pentru panoul IPS este intotdeauna, Apple solicita noul ecran Retina HD si nu pur si simplu Retina. De fapt, exista unele imbunatatiri pentru a fi raportate, ar fi contrastul (tipic) in crestere de la 800: 1 la 1400: 1. Pentru ochiul liber nu am observat diferente evident mai ales in comparatii fotografice, dar afisarea 6 iPhone face foarte bine chiar si in lumina directa a soarelui. Senzorul de lumina si smartphone sunt foarte receptiv in adaptarea la diferite conditii de iluminare, iar ecranul este perfect vizibil. De asemenea, in HD Retina exista domeniu dublu pixel , in functie de tehnologia Apple, care va permite sa aiba un unghi de vizualizare mai larg. De fapt, un test banal cu afisaj inclinat (setate la aceeasi luminozitate), arata ca 6 iPhone pastreaza luminozitatii si a culorilor mult mai mult decat o face 5S iPhone.

Culoarea randament ramas caracteristica foarte natural si placut, unic de IPS, iar display-ul este capabil de a reproduce intregul spectru de culori ale standardului sRGB. Dupa cum sa mentionat deja este densitatea 326ppi, aceeasi pe care o gasim in iPhone anterior cu ecran Retina. in prezent, sunt smartphone frecvente cu densitati mai mari (iPhone 6 Plus dispune de 400ppi), dar calitatea normala vederea la distanta este bun si pixelii nu sunt vazute la toate. As dori sa subliniez, cu o lovitura macro, pentru a gasi ca textele zimtate trebuie sa mearga pentru a mari foarte mult mici de imprimare. Faptul este ca in viata reala nimeni vreodata vin fata 5mm de la ecran doar pentru a citi un text mic, pentru ca are mult mai mult sens mari cu zoom pinch-to-. si cu un caracter de fapt poate fi citit la distanta normala de vizualizare pixeli sunt imposibil de distins. Toate acestea vorbesc duce la ajunge la o concluzie: este evident ca mai este mai bine definit, dar Te provoc sa observati cu ochiul liber pixelii de pe acest ecran. Daca nu reusesc (si cred ca este imposibil chiar si cu 10/10), la ce bun are o rezolutie mai mare? Poate mai tarziu va veni, dar acum nu am nici un regret, deoarece calitatea perceputa este atat de mare.


CPU / GPU / RAM / Senzori:

in mod normal, cei care cumpara un smartphone Apple a ii pasa relativ putin despre specificatiile tehnice si ofera mai multa importanta experientei de utilizati. Acest comportament nu este all'incuria datoreaza, dar realizarea ca nu este suficient sa stii specificatiile CPU / GPU / RAM pentru a determina eficienta acestuia. De exemplu, prima reactie a mai tehnice in prezenta unuia GB de RAM a fost dezamagirea, si totusi am vazut ca iPhone 6 in multitasking se comporta mai bine decat munca rivali mult mai mult ca Galaxy S5 si HTC One M8. SOC este Apple A8, care este un 64 de biti dual-core ruleaza la 1,40GHz, iar anterioare 5s A7 iPhone avut doar 0,10GHz mica (1,30GHz). Evident, imbunatatirile sunt, de asemenea, in arhitectura, pentru care cresterea de performanta masurata cu Geekbench 3 este de 15%, dar, datorita unei frecvente foarte similar nu este un efect negativ asupra consumului.

Acest lucru este, desigur, chiar co-procesor traditional de miscare, aici, acum, in versiunea sa M8. Acest lucru va permite sa monitorizeze diferite senzori si accelerometre (exista doua pe iPhone 6), fara a utiliza procesorul principal, care este energie mai lacom. O noutate este prezenta barometru, care calculeaza altitudinea pe baza presiunii aerului. Nu exista nici o aplicatie nativa care foloseste (cel putin, nu am gasit), dar functia sa poate fi integrat in alte aplicatii, in special cele destinate sa excursionisti. Cu toate acestea, daca doriti sa-l incercati astazi puteti folosi simplu Barometrul app pentru iPhone 6/6 Plus (gratuit) sau Barometrul mai lustruit ++ (0,89
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]