Bluetek.ro

Review: iPad Air 2, o tableta deja excelent imbunatatita

Cand in 2010 a fost prezentat primul iPad, putini au fost in masura sa prezica succesul au avut in luna. Au fost o multime de sceptici care au argumentat inutilitatea unei tablete cu iOS, dar iPad a fost in masura sa convinga pe cineva care a incercat o. Locuri de munca credea ca ar putea deschide o era definita post-PC si a schimbat de fapt atat oferta, cat si cererea de computere personale. Astazi netbook-uri sunt aproape a disparut (pentru a reapare intr-o forma diferita, cu Chromebook) si cei care au nevoie de un calculator doar pentru navigare, e-mail si de birou, este de multe ori posibilitatea de a face face cu un iPad.

Tableta are un ciclu de viata lunga, deoarece de multe ori dispozitivul este mai mult decat calculatoarele si smartphone-uri, iar acest lucru cauzeaza o stagnare partiala a vanzarilor, dar in ultimul keynote in care au fost prezentate iPad Air si iPad Mini 2 3 Apple a remarcat faptul ca tableta sa continua sa vanda atat de mult, fiind capabil singur sa depaseasca suma tuturor PC-urile de branduri de top, cum ar fi Lenovo. Un astfel de produs, al doilea numai la iPhone prin difuzie, merita toata atentia si poate face upgrade acest an reflecta aceasta necesitate.


Taxat ca cel mai subtire tableta din lume, iPad Air 2 ramane aproape neschimbat de proiectare a primului Air, dar in interior este cu totul nou. Acelasi tratament nu a fost rezervat pentru Mini, care vine la acest treia versiune castiga doar ID-ul Touch. in ultima editie Air si Mini au fost practic identice din punct de vedere hardware, dar in acest an Apple a decis sa favorizeze modelul mai mare. Nu numai ca este singura dintre cele doua pentru a ajunge la generatia A8 , dar a castigat, de asemenea, o SoC mai puternic decat aceasta pe 6 iPhone (revizuire) si 6 Plus (revizuire), care este A8X. Procesorul are trei nuclee (in comparatie cu 2 A8) si ruleaza mai rapid cu o 1.5GHz in loc de ceas de 1,4 GHz. Cu mai multe nuclee si o frecventa usor mai mare, ofera o performanta superioara celei de cele mai recente iPhone, dar saltul fata de generatia anterioara de iPad este cu adevarat incredibil. Cu Geekbench 3 Am un rezultat in multi-core 4496, comparativ cu 2651 primul Air. in practica, viteza este aproape sa-l dubleze.

Anul trecut Air este inca foarte rapid, dar incearca sa lanseze app grele cu ambele dispozitive, avantajul de 2 Air este cunoscut. Cum ar Racing ca Real 3 va incepe in 17 secunde, in comparatie cu 26 ceruta de modelul precedent. De asemenea, folosind aplicatia de complex, cum ar fi iMovie, GarageBand sau Replay am observat de procesare mult mai repede. Deci, placerea de utilizare a crescut din nou in comparatie cu lichidul deja excelent si aer 1 si nu exista o alta caracteristica care face diferenta: 2GB de RAM. Sa nu credeti ca va ramane de memorie disponibil, se ridica la 60% de utilizare abia a inceput si atinge limita de 96/97% aruncand deja doar o singura aplicatie, dar practica este pentru iOS sau OS X. aceste sisteme de operare, care au un baza comuna, ele tind sa exploateze toate RAM disponibile pentru a accelera operatiunile, iar rezultatul este evident in fluiditatea ambele.

Pentru a observa avantajele datorita dublarea RAM decat prima Air folosi doar Safari. On Air 2 puteti deschide mult mai multe tab-uri si trecerea de la unul la altul nu implica aproape niciodata reincarcati pagina. Pentru cei care merg, de obicei, de la site la site experienta de navigare este extrem de placuta si usor mai.

in cazul in care performanta procesorului te-a lovit, asteptati pana cand veti vedea ca GPU. Industria grafica este una care a fost supus cea mai mare crestere pe modelele anterioare de iPad, si nu e de mirare atat de mult. De fapt, primul Air si Mini Retina (sau modelul numit acum 2) A7 a avut o buna , exact ca 5S iPhone, dar a trebuit sa gestioneze un ecran cu mult mai multe pixeli. AIR 2 Apple a introdus in schimb o A8X, care are nu numai mai multe nuclee in CPU, dar are, de asemenea un cip grafic vizibil mai repede. Nu stim inca arhitectura, deoarece se asteapta Chipworks pasii pentru raze X, dar rezultatele de referinta grafice lasa nicio indoiala. Am facut un test cu GFXBench 3 din iPad Mini 2, iPad Air 1 si 2, iar aceasta din urma a rupt literalmente anterior. in aproape toate dovezile a efectuat peste 2.5 / 3 ori, oferind un salt in performanta fara precedent in istoria de iPad.

Repere deoparte, trebuie spus ca toate acestea puterea Acesta nu este inca pe deplin exploatat de catre aplicatia. Am efectuat o comparatie directa cu Real Racing 3 si Asphalt 8 intre primul si al doilea Air si excluzand cel mai mic timp de pornire nu a observat diferente in prestarea de efecte grafice, in timp ce fluiditatea este imbunatatita. Este evident ca aplicatia a avut un acoperis complexitate pre-existente hardware fix de modelele anterioare si trebuie sa asteptam cateva saptamani inainte de a primi actualizari optimizate pentru A8X aer 2, un pic asa cum se intampla, de asemenea, pentru iPhone 6 si A8 sale. Acest lucru nu este sa spun ca un GPU atat de puternic este inutil, ci pur si simplu ca nu putem vedea inca roadele. Desigur numerele ne spun ca dezvoltatorii au acum un hardware incredibil de rapid, astfel incat singura limita este imaginatia. Asa cum sa intamplat deja in trecut, este usor de prevazut ca in urmatoarele luni iPad Air 2 va inflori pe deplin si va fi apoi ca diferenta cu modelul precedent va deveni mai evident, in comparatie cu modelele mai vechi deja de astazi nu exista nici o comparatie .

Ecranul noului Air pastreaza aceleasi caracteristici ale anterioara in ceea ce priveste rezolutia (2048 x 1536 pixeli) si densitatea (264ppi). Constructia, cu toate acestea, este complet diferit, pentru ca Apple a folosit material continuu (numeste) panoul fuziune, stratul de atingere si sticla, pentru a minimiza dezordine. Tratamentul este evident in grosime de numai 6.1mm, chiar mai mica decat cea a celor mai recente iPhone 6.

Luminozitatea este absolut identic, prin care, de asemenea, 2 aparate de aer nu este foarte vizibil in lumina soare. Singura diferenta evidenta in ecranul decat cea a primului Air este realizat din alb, care este mai putin sus atasate galben si mai neutru. Acest lucru afecteaza redarea culorilor, care apare in general mai rece, dar redarea filmelor sau a imaginilor este foarte credincios si placut. in ciuda faptului ca mai putin PPI a icoanelor iPhone retinei si textele sunt cu adevarat perfecta si chiar se apropie nu vedeti pixelii. Cu toate acestea, tableta este in general utilizat de catre o distanta mai mare decat smartphone.

Nell'iPad Air 2 este, de asemenea, introdus un strat cu o anti-reflexie, care ar trebui sa reduca acest defect enervant din cauza capac de sticla. Prima impresie a fost pozitiv, dar cu o inspectie mai atenta trebuie sa spun ca nu se observa o schimbare uriasa de la prima Air, este doar usor mai inchisa atunci cand este oprit. Un ecran pe care este intr-adevar greu reflectii obtine in mod, deoarece luminozitatea monitorului le anuleaza aproape complet. O caracteristica special, ca am observat fotografierea de 2 Air este ca, atunci cand a lovit de lumina, ecranul tinde usor spre albastru, care nu se intampla in alte iDevice.

in ceea ce priveste unghiul de vizualizare este foarte mare si va permite sa vizualizati continutul chiar lateral. Asa cum am mentionat mai devreme, limita doar la acest ecran se face cu lumina ambientala puternica, in cazul in care vizibilitatea este destul de mic, iar diferenta cu cele mai recente iPhone 6 este clar.

Pentru a dreptul de tablete sunt cheile pentru a regla volumul, care sunt mai putin proeminente decat cele ale Air 1, deoarece acestea sunt plasate intr-o zona incastrat, amintind de clasic al iPhone 6. Aici disparut selector care a permis pentru a sterge sau de a bloca rotatia sunete, sterse, probabil din cauza grosimii este prea mic. Cele doua functii au fost introduse in Centrul de control (activat cu o lovitura din partea de jos), astfel incat sa le aiba intotdeauna la indemana, dar nu sunt la fel de imediata si cu fizic selector. Cu acesta din urma ar putea aparea in cazul in care blocul a fost stabilit de rotatie, de asemenea, in afara comprimat sansa ca astazi nu a reusit. Din aceeasi imagine este, de asemenea, cunoscut un microfon suplimentar care a fost plasat de reducere a zgomotului ambiental.

Mai jos este conectorul Lightning situat central, langa care sunt deschideri aranjate pentru difuzoare. in precedent aeriene au fost doua randuri de gauri mici, rotunde, in timp ce in a doua generatie gaurile sunt mai mari si un singur rand, aceasta caracteristica de design a fost recuperat de la iPhone 6. Performanta audio este puternic si chiar bas bogat, ceva nu v-ar astepta de la un dispozitiv atat de subtire.

Diferenta din aer 1 este foarte clar, atat in ??termeni de volum si bogatia de ton. Am facut o inregistrare cu microfon profesional la aceeasi distanta de la boxele din cele doua table, atat setat la volum maxim, iar grafica a undelor sonore fiind comparate in mod clar reflecta puterea crescuta a difuzoarelor prezente in iPad 2. Air < br />
Una dintre principalele inovatii ale noului iPad este butonul de start a fost inlocuit cu ID-ul Touch. Un pic de asa cum sa intamplat in tranzitia de la iPhone 5 la 5s, a castigat aceasta noua caracteristica care face usor si mai sigur de a utiliza aparatul. in ceea ce priveste functionarea sa nu este nimic de adaugat ca nu stiu deja, dar mi-ar petrece cateva cuvinte pe posibilitatile de utilizare in tableta. Pe iPhone prindere nostru este aproape intotdeauna acelasi si variatiile mici de inclinare este incredibil de contrast de faptul ca, in timpul depozitarii software-ul nostru amprentei ne invita sa utilizeze diferite pozitii. Tableta, cu toate acestea, este folosit atat pe orizontala si pe verticala, astfel incat este necesar pentru a simula peisajul luate in timpul inregistrarii impresia. Software-ul nu o au, dar am recomandam sa va fac mult sau mai putin de 50% din robinetul detine iPad verticala si 50% pe orizontala, astfel incat veti afla toate diferitele posibilitati. in ceea ce priveste utilizarea principala diferenta care nu primim iPhone si ID-ul Touch detine aparatul cu o mana, asa ca foloseste mai putin fluid si natural. Cu toate acestea, are marele avantaj de a avea un cod de blocare a dispozitivului care poate fi depasita doar prin plasarea degetul si gradul de eficacitate este inca foarte mare: este foarte greu sa nu recunoasca degetul pentru prima data, cu exceptia cazului aveti mainile ude .

Evident, ID-ul Touch este nu numai debloca aparatul, dar puteti folosi, de asemenea App Store, si toate aplicatiile de la terte parti care o solicita (acum ca exista atat de multe). Exista putine pentru a adauga cu exceptia faptului ca economiseste timp si efort, odata ce te obisnuiesti cu el este foarte greu sa te intorci. Daca am fi in Statele Unite am putea folosi marca chiar si pentru plati cu plata Apple, dar pentru moment in Italia nu avem aceasta posibilitate. in toate cazurile, iPad Air 2 are cip NFC, dar nu antena, deci nu poate fi folosit cu fizic POS, dar numai pentru plati online (care este unul dintre utilizarile potentiale de salarizare mere).

Eu recunosc ca nu am mai inteles de ce unii oameni le place sa faca fotografii cu tableta, mai degraba decat cu smartphone-ul, unde altundeva in general, au camere mai bune, dar in toate cazurile, este o caracteristica care este din ce in ce apreciat si Apple a considerat oportun sa-l imbunatateasca. Acesta a trecut de la prima Air 5MP la 8MP, mentinerea aceeasi deschidere de f / 2.4 si o distanta focala care pare a fi identic. Cu mai multe imagini pixel oferi mai multe detalii, cu exceptia faptului ca arata mai ales cu mici sau la distanta. Am observat ca de foarte multe ori fotografiile capturate cu Air 1 prezinta un nivel mai ridicat de contrast, in timp ce noul model arata mai natural.

O diferenta pe care am gasit pentru culori, care de multe ori apar mai saturate si luminos in primul Air. Puteti vedea deja in imaginea de mai sus, dar este si mai evident in urmatoarea. Aproape pare ca fotografia a 2 aparate de aer are un strat aplicat peste rogojini si sa-si piarda toata intensitatea culorilor.

Pe de cantitatea mai mare de macro MP este din nou pe linia de plutire, oferind un detaliu nivel superior. Urmatoarea imagine arata o adancime mai mare de culoare in aer 2, care, asa cum sa mentionat in cultura de la 100% ofera o culoare mai treptata si nuante boabe bogate in prim-plan, in timp ce Air 1 vine aproape imediat la culoare mai saturate, care apoi devine plat.

Un lucru care poate fi vazut in urmatoarea fotografie la ISO 200, luate in aceleasi conditii de iluminare, este ca Air 1 tinde sa se aplice mai mult contrast in dezvoltare, a da inapoi o negrul cel mai negru si mai multe culori vii. Este usor sa-i placa mai mult imaginea din stanga, dar exista mai multe informatii cu privire la dreptul. Exista totusi o diferenta fundamentala, deoarece aerul a luat al doilea, cu un timp mai rapid (1/33 in loc de 1/24) a obtine expunerea mai intunecata si conservatoare decat zonele luminoase.

Daca 200 ISO diferenta in termeni de zgomot nu este foarte evident, intrebarea se schimba atunci cand te duci pana la 800. Aici 2 Air aduce acasa un rezultat mult mai mare, cu un bob mai fine si mai putin intruzive , mai ales atunci cand te uiti la ecran complet imagine. in plus, exista o diferenta semnificativa in ceea ce priveste informatiile, pentru ca daca vedeti logo-ul cu X in fotografie luata de Air 1 este mult mai putin clar si precis decat aerul 2.

Mai mult, in general, am putea rezuma ca aparatul foto a noului iPad ofera mai multe detalii, avand in vedere cresterea de rezolutie, ea tinde sa creeze imagini mai neutru si echilibrat si randamentul este considerabil mai bine la mare ISO. Dezavantajul este ca dezvoltarea primelor fotografii ale iPad este mai mult contrast si saturate, revenind de multe ori mai placut sa se uite la fotografii, fara retusare. in termeni de caracteristici au castigat de spargere, nu pe aer 1, dar nu are inca flash-ul LED, care, in opinia mea umila, ar fi sa incepem avand in vedere chiar si iPad.

in ceea ce priveste industria de film l-am efectuat mai multe comparatii si trebuie sa spun ca ambele modele se comporta in acelasi mod. Exista o usoara diferenta de culoare, dar mai mica decat cea observata in fotografii. Dupa cum veti vedea mai jos, in ritmul de testare, de stabilizare digitala este mult eficacitatea iPhone 6, care este o rusine pentru ca puterea procesorului ar oferit siguranta oportunitatea de a dezvolta o mai buna video. Caracteristicile sunt practic identice in ambele modele, cu singura diferenta ca de 2 Air are incetinitorul (120fps ca in 5S iPhone).

Un alt caracteristici distinctive ale noului iPad prezenta de 802.11ac Wi-Fi, in loc de n prezent in modelul precedent. Dupa cum am vazut deja in cazul iPhone 6 decat 5S, prevede aproape trei ori mai mare, si aici avem, de asemenea, antena MIMO dubla pentru o performanta optima. Prin alegerea modelului Wi-Fi + Celular trebuie sa, de asemenea, gratuit 4G / LTE, asigurand viteze maxime de conectare in timp ce in miscare.

Singurul lucru care face un pas inapoi de la First Air este bateria, care merge de la 8820mAh la 7340mAh. Apple a garantat pe durata de 10 ore de utilizare, dar un test pe care am citit (iarta-ma, dar nu-mi amintesc link) au aratat o reducere de autonomie in redarea continua de filme. Cu utilizarea mea greu de iPad Air 2 am ajuns intotdeauna doua zile, exact in acelasi timp, ca am primit cu primul iPad Air. Cu toate acestea au fost zile ale testului, in care le-am folosit mult mai mult decat de obicei o face, si de multe ori cu jocuri. Cu Realizarea unei mai moderat saptamanii si daca ar fi sa judecam pe baza sentimentul meu ar spune ca intr-adevar exista diferente perceptibile in ceea ce priveste autonomia. De asemenea, amintiti-va ca nu este prima data cand vom vedea o reducere a bateriei de iPad: a patra generatie, de exemplu (cel inainte de aer), a avut o capacitate de 11560mAh. Este normal pentru progresul afiseaza tehnologice si procesoare sunt mai bine optimizate in termeni de consum si acest lucru face posibila pentru a instala mai putin incapator acumulator (prin urmare, mic si mai usor) mentinand in acelasi timp autonomia.

in ceea ce priveste dimensiunea, suprafata frontala a ramas practic neschimbat, precum si localizarea tuturor conectorilor si tastele (cu exceptia comutator pentru blocarea de rotatie care a disparut). Grosimea este crescut de la 7,5 mm Air 1 (care a fost deja subtire) la doar 6,1 mm, cu o diferenta care poate fi vazut cu ochiul liber si se simte in mana. Mai mult, greutatea a fost redusa cu mai mult de 30 de grame pentru acelasi model, care nu sunt multe, dar in general percepute. Deci, iPad Air 2 este mai subtire si mai usor, castiga ceva din punct de vedere ergonomie. Am prefera inca manipularea mini, dar ecranul de 9.7 ofera o experienta de utilizare mai satisfacatoare si de cele mai multe continutul poate fi citit fara zoom


Concluzie:.

in acest an, Apple a jucat toate cartile sale pe iPad Air 2, lasand mini la un hardware generatia anterioara pe podea. Evident, in Cupertino ei cred ca acest lucru este Tablet si au decis sa-i dea un avantaj care ar putea sa se reflecte in cresterea vanzarilor. Pana in prezent, daca doriti cel mai bun iPad va trebui sa se orienteze acest lucru, oferind o performanta cu adevarat de invidiat. Am vazut ca sari peste prima Air este foarte consistent, cu un procesor de doua ori la fel de repede si de GPU ca este de aproape 3 ori performanta din anul precedent. Valorile de referinta nu mint, dar nu exista inca o oferta aplicatii care profita de aceste capacitati si mai trebuie sa astepte un timp inainte de a vedea stii ce face intr-adevar Air 2. in prezent, as spune ca a avea noul sau generatia anterioara este mai mult sau mai putin acelasi lucru, cu exceptia mare fluiditatea Air 2 si experienta de navigare mai rapida datorita 2GB RAM.

Apple a facut o serie de schimbari pozitive in acest nou model, am putea, probabil, necesar , dar, ca intotdeauna, va fi cel mai apreciat de catre cei cu vechiul iPad cel putin doua generatii. Fara indoiala, diferenta dintre Air 1 si 2 va fi de a agrava si mai mult in cursul anului 2019, atunci cand toate aplicatiile sunt optimizate pentru A8X. Cu toate acestea, cred ca, cu toate aceasta putere in Apple mana ar putea indrazni un pic mai mult in ceea ce priveste software-ul, chiar si introducerea de sprijin pentru utilizarea lateral doua aplicatii de partea pe Air doar 2. Acesta a fost deja murmurand despre aceasta posibilitate, a aparut in faldurile de cod iOS 8, astfel incat este usor sa ne imaginam ca suntem de lucru. Ar putea fi introdus un comunicat de minor (poate 8.3) sau fi amanata pentru iOS 9, in toate cazurile, acest lucru ar fi cireasa de pe tort, care ar aduce o excelenta deja excelent produs. in ceea ce priveste preturile sunt intotdeauna mai mare decat concurenta, dar iPad continua sa aiba un avantaj pentru aplicatii optimizate si este singurul care urmeaza sa fie utilizate in domeniul profesional, de exemplu, pentru muzica live. Acesta incepe cu 499
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]