Bluetek.ro

Review iPad Air 2: doua saptamani sa cantarim evolutia si revolutia

Macitynet publicat revizuirea sa a iPad Air 2 dupa doua saptamani de utilizare intensiva. Este intr-adevar doar o evolutie sau o revolutie in stil? Este mai rapid iPad Air? in cazul in care este valoarea noului model? Cine este Apple cu acest nou model si in valoare pentru a face upgrade?

Ce se va Apple au imbunatatit intr-un an de la mini-revolutie care a fost iPad Air? Aceasta este intrebarea pe care am facut-o cateva saptamani in urma, si vom unitate de test cu iPad Air 2, care ar fi rezultat din aceasta revizuire, o intrebare care cu siguranta a fost stationate si ramane in conducerea in multe, daca nu in toate, cele joi saisprezece octombrie a vazut aparitia mainile Cook a noua versiune a tabletei. Este de la aceasta intrebare care se pune in mod inevitabil intreaga chestiune si apoi a trecut prin testul nostru a noului iPad, vom scrie dupa mai multe zile de utilizare intensiva a noii creaturi Apple.


iPad Air 2, asa cum se face
Pentru o privire de iPad Air 2 este fratele geaman al iPad Air. Dar, de fapt, de indata ce-l ridica veti intelege ca nu este si nici macar nu trebuie sa se ocupe de ei impreuna pentru a fi obligat sa se razgandeasca. Oricine a folosit modelul precedent percepe imediat diferenta de greutate si grosime. Daca sunteti printre cei care spun vorbim despre 1,4 mm si 30 de grame, ceea ce diferenta va exista vreodata .. , stiu ca acest lucru a fost, de asemenea, pozitia noastra, dar intr-o secunda, daca aveti sansa de a incerca noul model , intuirete ca ceea ce va tineti in mainile este ceva diferit din punctul de vedere al structurii si arhitectura hardware decat vechiul iPad Air.

Acestea vor fi marginile curbate mai putin, acesta va fi dus la marginea unde degetele, in cazul in care iPad este tinuta cu o mana, simti in mod clar greutatea mai mica, dar iPad Air 2 ne-am simtit imediat confortabil in ciuda deja confortabil sa se ocupe de iPad Air. tineti minte, aducand cele doua dispozitive intr-o punga, un rucsac sau un buzunar, probabil ca nimeni nu ar observa diferenta, dar este imposibil sa nu fie percepirela daca mana ta sa-i cantareasca si sa le masoare. Apoi este, in practica, si prelungit care te simti cel mai diferenta; Aer iPad 2 este de fapt si concret mai usor de utilizat in timp ce in picioare in birou, stand pe un scaun sau chiar in pat. in aceste situatii, impresia va fi de a organiza un ecran, nu o tableta.in cazul in care comparatia cu iPad Air este castigatoare, este evident ca comparatia cu orice model mai vechi este complet neiertatoare. Utilizati vechiul nostru, dar nu prea mult, iPad 4 se pare ca exista intreprindere schwarzeneggeriana; dupa functionare pentru aproximativ zece minute iPad Air 2, ne aflam intr-o clipa sa va intreb cum am folosi si ne incanta de aproape trei ani (de la iPad 2 iPad 4) din ceva atat de arhaic.

Mod de estetica marimea fizica, cautam mai mult ca o evolutie decat o revolutie, dar putinul pe care a fost facut, din spate, cu marginile usor patrat, eliminarea comutator mut, face mai simplificat si accentueaza impresia ca detin un produs exceptional rafinat, un minimalist produs, dar corecte in fiecare detaliu, datorita crestatura de sus grosime. Acesta este cel mai subtire dispozitiv iOS, la toate, ceea ce este ciudat atunci cand considera ca este, de asemenea cel mai mare si cea mai grea. Nu pot gasi un detaliu de la locul si un material care nu pare aleasa cu grija, de asemenea, butoanele raspunde cu rezistenta la presiune dreapta, dar acestea nu sunt noi.

Noutatea este in culoarea de la spate care, pentru prima data, in modelul testat de noi, este de aur. Aici de asemenea, Apple a bate scepticismul nostru. Vopsea, care este usor sa se simta un pic dur si, in unele privinte de asemenea, ofera de fapt iPad un aspect mai personal al bronz clasic si argintul; Nu este deloc de lovire si numai cu o incidenta specifica de lumina se manifesta ca o adevarata culoare de aur. Adesea apare doar ca o tenta usor reflectorizant mai cald decat ca ar fi in argint. Este demn de amintit ca multi dintre cei care sunt utilizate pentru a folosind iPad ca un aparat de fotografiat si o fac fara locuinte, abia trece neobservat, dar este la fel de adevarat ca aparitia iPad Air 2 de aur in cazul in care este mai eye-catching gri inchis si gri clar, este nimic, dar zgomotos.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]