Bluetek.ro

Primul contact cu iPad Air 2

Cum sunt si ce mai noua pilot Apple a comprimat? Este demn de a vinde vechiul iPad si le cumpere? Sa vedem ce iese dupa acest prim contact cu aerul iPad 2 doar introdus de Apple.

Scavatissimo, sottolissimo, un magnet pentru superlative. Noul iPad Air 2 este intotdeauna egal cu sine, dar diferite intr-o profunda, radical. Noua colectie mare de dispozitive iOS Apple a grosimea redusa si mai mult (18%) fata de primul iPad Air, care a fost deja 20% mai subtire decat precedentul. Dar observati? Ea are un impact cu privire la utilizarea?


Am putea incerca pentru un pic de timp pe parcursul evenimentului Berlin, care a avut loc simultan cu prezentarea SUA, care a avut loc in Cupertino, copilul a liniei Apple. Ceea ce este imediat evident este manipularea si stabilitatea. Programul de pierdere in greutate a avut o mai subtire, dar si echilibrat iPad. Evident, nu am putut testa viata a bateriei (durata de care Apple sustine ca nu exista diferente fata de generatia anterioara) sau performantele noului A8X procesor, considerabil mai rapid si mai puternic mai ales in grafica.

Cu toate acestea am putea aprecia trei lucruri. Primul este dispozitivul elegant si subtire. Dispare butonul mute (care ramane iPad Mini retinei 3, in mod substantial aceeasi unitate de anul trecut pentru dimensiunea, greutatea, si monitorul) si devine chiar mai mult profilul aerodinamic al acestui iPad remarcabil. Al doilea lucru este de performanta a monitorului, mai stralucitoare si puternic. Trebuie sa de fapt mettergli langa un iPad Air de prima generatie a aprecia diferenta (ochiul uman este cel mai adept in comparatii decat in ??evaluarile absolute) si observati cu siguranta salt. in cele din urma, camera din spate, acum intr-adevar viata de pana la reputatiei sale, capabil de a lua imagini de anvergura, asa cum am in nostru ar putea avea loc, de asemenea, in aceasta prima abordare mic.

in saptamanile urmatoare vor avea oportunitatea de a incerca Macity mai calm iPad Air 2 si a vedea toate detaliile. Retineti ales ca acest nou dispozitiv este prezentat cu o fara precedent hat-trick de dimensiuni: 16, 64 si 128 GB de memorie. in ceea ce pentru iPhone 06:06 Plus salturi dimensiunea 32-Gigabyte, de asemenea, pentru a face loc pentru vechiul iPad Air si iPad Mini si iPad Mini retinei care ramane in lista de Apple si acoperirea 8 GB si 32 GB.

Este demn de a cumpara acest iPad? Desigur Da daca nu aveti deja un iPad Air, in acest caz, imbunatatirile sunt elementare. Daca veniti de la una din generatiile anterioare - sau concurenta tableta sau nu comprimat vreodata - de 2 Air aduce o discontinuitate nu numai in termeni de grosime, cu margini bine manipularea si prelucrare de sticla de remarcabil precizie si de redare a culorilor. De fapt este noul procesor pe 64 de biti pentru a face o diferenta, impreuna cu puterea de 8 si iOS API-uri puse la dezvoltatori. Acum este cel mai bun comprimat de pe piata, fara a concurentilor care pot submina aceasta pozitie de conducere, si numai Air 1 poate fi o alternativa mai ieftina. Prezenta Touch ID, cu toate acestea, in opinia scriitorului, este suficient pentru a justifica trecerea la acest model, cu un plus de securitate si avantajul de a fi capabil de a face cumparaturi cu plata mere fara probleme (si nu prin app cu NFC, absent pe iPad).
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]