Bluetek.ro

Primele imagini ale noului HTC One M9

Unii oameni se va inclina si care pune mana pe, dar ceea ce transpare fotografii publicate (si apoi indepartat) de pe site nowhereelse.fr nu lasa loc pentru multe interpretari: aspectul a ceea ce se crede a fi urmatoarea nava amiral de HTC, cunoscut pana la acest punct cu numele de cod Hima, se pare ca pentru a confirma toate zvonurile care au recurs in ultimele saptamani.

Chiar timpul pare potrivit pentru un anunt care tot acum de acord pentru a coincide cu inceputul Mobile World Congress in luna martie.


Ecran de 5 inch (1080p), difuzor fata dubla, si mai ales o lentila camerei de pe piata spate: aceasta ar trebui sa fie principala noutate a noului HTC One M9, cu abandonarea tehnologiei Ultrapixel (care mai degraba ar fi spatiu in selfie- camera din fata) in favoarea unui senzor de 20 megapixeli mai traditional cuplat cu un blit cu LED dublu acum clasic.

Exista indicii specifice in aceste fotografii, care poate confirma restul specificatii: Snapdragon 810 cu 3GB memorie RAM, GPU Adreno 430, Lollipop Android si Sense UI 7.

Toate alti clienti HTC va dori, de asemenea, sa stiu calendarul de eliberarea de Android 5.0 pentru terminalul deja in posesia lor: incepe in ianuarie Unul anului 2019 cu M7 si M8, care apoi va urma in a doua luna si Desire Butterfly Eye 2. in martie si aprilie va fi randul sau, in loc de alta dorinta mai noi (816 si 820), Max unul, unul M8 Mini One si Mini.

Ei scurgeri de informatii de la un non-paper, dar acum poate fi considerat un prim indiciu despre cum lucrurile vor merge pentru Taiwan smartphone-uri.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]