Bluetek.ro

Primele aparitii online, Sony Xperia Z4

Urmatorul pilot smartphone se va numi Sony Xperia Z4? Aproape sigur, dar este inca neclar ce va fi caracteristicile sale.

Cu cateva zile in urma a aparut la stiri de retea ca o noua celula misterios al corporatiei japonez va fi prezentat la FCC, Comisia Federala de Comunicatii, care este autoritatea americana care certifica -tehnica toate hi poate functiona in retelele wireless din tara. Nu este clar ce numele acestui dispozitiv, dar este probabil sa fie urmatorul pilot smartphone de la Sony ca perioada in care ne aflam si de la compania a dus la lansarea cel putin un top a gamei de un an.


Acest probabil Xperia Z4 nu se cunosc multe caracteristici: momentul in care am stiu doar ca acesta va fi un ecran smartphone destul de mare (peste 5 inci) si poate rula in retelele mobile la tip LTE.

Cu toate acestea, cu cateva zile in urma adevaratul Xperia Z4 a fost certificat la domiciliu: deci avem certitudinea - a aparut din documentele - ca va fi un smartphone pentru retele LTE din categoria 9, adica care au poate transfera date la viteze de pana la 450 de megabiti pe secunda. Mai multe informatii a aparut este procesorul utilizat: un Qualcomm de cel mai inalt nivel, adica modelul Snapdragon 810.

Ca ecran Sony a ales un tip panou 5.2-inch Triluminos, dar ai grija: Rezolutia sa va varia in functie de piata in cazul in care se vinde. Pentru versiunea americana va fi o rezolutie QHD (2560 x 1440), in timp ce pentru restul lumii va trebui sa traiasca - ca sa spunem asa - de 1920 x 1080 pixeli (FHD).

de baterie stim ca va fi destul de mare, 3.400mAh, in timp ce camera principala poate spune deja o multime de bun, deoarece se pare ca poate face fotografii de pana la o rezolutie de 20,7 megapixeli, aproape sigur cu un obiectiv de calitate remarcabila produs in casa si cu stabilizator optic. Nu ratati nici un aparat certificate rezistenta apa , adica impermeabilitatea la apa stropi: acum este o necesitate pe Xperia high end.

Versiunea Android pre-instalate pe dispozitiv va fi, evident, cele mai recente disponibile, sau Lollipop - speram modifica deja bug-uri care au aparut in aceste prime luni de la lansare. Nu exista informatii este inca disponibila pe pretul de vanzare catre utilizatorul final al Sony Xperia Z4, dar in saptamanile urmatoare, asa cum acestea apar in informatiile, vom tine la curent cu privire la acest.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]