Bluetek.ro

ORANGE 4G - ULTIMA GENERATIE DE COMUNICATII MOBILE

Cu noua tehnologie 4G poti face videoconferinta, streaming video HD (high definition), poti descarca sau trimite fisiere de mari dimensiuni, te poti conecta la aplicatii care consuma mult trafic de internet. Totul aproape instantaneu, chiar si atunci cand te afli in miscare.

Daca ai o afacere si lucrezi cu aplicatii care consuma multe date, cu siguranta te vei bucura de vitezele mari oferite de aceasta tehnologie. In plus, 4G te va incanta cu rapiditatea vitezei de transfer si a timpului mic de raspuns al aplicatiilor care se conecteaza la internet.


Ce este 4G?

Termenul "4G" se refera la a 4-a generatie de retele de telecomunicatii mobile, fiind o evolutie a retelelor "3G" si "2G". 4G este cea mai noua tehnologie de date mobile, cu performante inalte si acces foarte rapid la internet. Aceasta ofera viteze de transfer de date de pana la 100 Mbps pentru download si pana la 50 Mbps pentru upload, de pana la 10 ori mai mari decat prin tehnologia 3G.


Ce inseamna LTE?

LTE (Long Term Evolution) este un termen tehnic care face referire la aspecte care tin de accesul radio. Impreuna cu alte elemente care fac parte din structura retelelor de telecomunicatii, termenul a fost asociat tehnologiei 4G.


Cum pot beneficia de avantajele tehnologiei 4G?

Pentru a naviga pe net in reteaua 4G ai nevoie de un dispozitiv compatibil (modem, tableta, smartphone), de un abonament care sa iti ofere acces la aceasta tehnologie si sa te afli in aria de acoperire. Daca esti client Orange, vei beneficia de avantajele tehnologiei 4G in 126 de localitati.


Care este viteza maxima de transfer?

Serviciile de date 4G vor oferi viteze de pana la 100 Mbps pentru download si 50 Mbps pentru upload, incepand cu anul 2014. In prezent vitezele sunt de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.


Am nevoie de alt dispozitiv pentru a beneficia de tehnologiile anterioare (H+, 3G+, 3G)?

Noile dispozitive 4G sunt compatibile si cu tehnologiile anterioare, deci nu vei avea nevoie de mai multe dispozitive.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]