Bluetek.ro

Oferta telefoane Nokia si Samsung

Imagini Cele mai semnificative oferte pe piata smartphone
Smartphone-urile anului 2014 Samsung Nokia iPhone Blackberry

Samsung isi pastreaza pozitia de top in segmentul telefoanelor mobile, iar Nokia revine acolo unde a fost cu cativa ani in urma.

Anul trecut, pentru prima oara in istorie, numarul aparatelor smartphone vandute l-a depasit pe cel al telefoanelor mobile clasice.

2019 va aduce desigur miscarile obisnuite din partea gamei iPhone, precum si o mult mai puternica prezenta a sistemelor windows mobile.

Cum raspund marii operatori din si comercianti din Romania in 2019?


iT-shirt prietenii nostri de la it-shirt, probabil cel mai serios magazin online, au inceput in martie 2014 o super campanie de promotii si reduceri la telefoane Nokia si Samsung: Detalii aici !

...

Orange Romania isi incepe promotiile lui 2014 cu promotii la telefoane Nokia, Samsung si LG, precum si la gama proprie de smartphone 'Orange'. De asemenea promoveaza puternic serviciile 4G, pe care probabil ca vor atasa curand alte oferte de terminale noi.

...

Cosmote Romania ca de obicei isi plaseaza zonele de promovare in alte directii, in special pe serviciile de telefonie si de date, mai putin pe terminale. Desigur, de ofertele speciale ale grupului se ocupa mai mult ca sigur colegii de la Germanos.

...

Vodafone Romania prima pagina a ofertelor speciale Vodafone curge cu 3 modele de telefoane Nokia, apoi un pic de HTC si un pic de LG. De mirare ca HTC-ul promovat nu este un Windows phone.

...

EuroGsm promotii ciudate, la smartphone-uri interesante, dar si destule modele de telefoane Nokia si Samsung. Iarasi LG este printre oferte.

...

Arsis o oferta mai de top, cu mult HTC si iPhone in promotii, dar nu lipsesc Nokia Lumia si toata gama de Samsung Galaxy.

...

Germanos deja cam ca peste tot: in promotii sunt Samsung Galaxy, Nokia Lumia si, desigur.. LG.

...

Emag - in promotiile saptamanii, aparent singurele telefoane sunt Samsung, plus cele dual-sim, dar mai jos se strecoara si un LG, un Nokia, un HTC si un (Noutate!) Sony. Apoi si niste telefoane fixe.

...

EvoMAG in ofertele lor din fata, doua smartphone-uri: normal, un Samsung Galaxu s III, dar si un.. Motorola ! Da, Motorola XT 1032 Moto G.

...

Mediagalaxy - printre ofertele speciale si promotiile din 2014 vedem si 4 telefoane: iPhone, Samsung, Samsung si, desigur, Samsung. Deci nu au aflat ca Nokia este pe val..

...

Flanco - pe telefoane, promotii sunt 5: doua de Sony, un Samsung, un Nokia si un Allview dual-sim. Dar cam vechi.

...

Altex are zeci de promotii la televizoare, cateva la camere foto. La reduceri, in ordinea vanzarilor, rupe Samsung cu vreo 4 modele. Normal ca Nokia inca nu a intrat tare, deci mai are sa prinda top pe vanzari. Acum depinde si cum se prinde in oferte.

...

Koyos.ro raman probabil cei mai fideli iPhone-urilor - la ei apar mereu prima oara in oferte. Mai noui pluseaza pe HTC. Singurii care nu au absolut nicio prmotie de prima pagina nici la telefoanele Nokia, nici la cele Samsung.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]