Bluetek.ro

Noul Nokia Asha 502

Telefonul Nokia Asha 502 (urmasul iubitului si de mare succes Nokia Asha 501) se prezinta cu un design mult imbunatatit si cu o serie semnificativa de specificatii tehnice si optiuni noi. La fel ca 501, Asha 502 este un telefon dual-SIM, cu functie de conectare WiFi si autonomia bateriei mult peste media produselor similare.


Avand un aspect exterior aproape identic modelului Asha 500, Nokia Asha 502 pluseaza cu o camera foto insotita de blitz dual-LED, capabila sa obtina poze la rezolutie 5MP.

Chiar daca lista completa a specificatiilor nu a fost dezvaluita, aflam ca Nokia planuieste sa diversifice noua serie de telefoane cu sase variante de culoare: rosu, verde, albastru, galben, respectiv alb si negru pentru cei care prefera un aspect exterior ceva mai sobru. Toate aceste nuante vor putea fi schimbate dupa bunul plac, apeland la setul de capace pus la dispozitie in pachetul cu accesorii.

Telefonul Nokia Asha 502 si fratiorul Asha 500 ar putea fi prezentate oficial in data de 22 octombrie, cu ocazia evenimentului de lansare dedicat varfului de gama Nokia Lumia 1520.

Tot atunci ar putea fi dezvaluita si mult asteptata tableta Nokia Lumia 2520, bazata pe sistemul Windows RT 8.1 si inzestrata cu un ecran de 10.1 inch cu rezolutie 1080p.

Pentru specificatii complete, detaliate sau compatratii de produse, puteti utiliza instrumentul de Phone Search din josul acestei pagini.

companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]