Bluetek.ro

Nokia contracteaza taiwanezii de la Foxconn pentru a produce tableta N1

Nokia a postat pe pagina oficiala a Youtube primul video de promovare a N1, primul comprimat Android facut de catre producatorul finlandez si are o interfata grafica Z Launcher.

Un al doilea film vede seful Programului Launcher Eaton Brook angajat pentru a descrie interfata Z Launcher.


In cadrul evenimentului a avut loc ieri, la 14 noroi Helsinki, Nokia a anuntat o surpriza primul comprimat cu sistem de operare Android cu interfata Z Launcher.

Compania finlandeza a sustinut ca marca a fost fost incredintata o licenta OEM, fara a specifica care a comandat construirea dispozitivului.

in ultimele ore, sa constatat ca din Taiwan Foxconn va produce Nokia N1 la fabricile sale, in timp ce compania finlandeza va fi responsabil pentru controlul calitatii, de proiectare si de utilizare a brandului.

Foxconn, pe de alta parte, Nokia va plati redevente pentru a distribui si vinde produsul proiectat si marca Nokia.

Nokia N1 ofera un display IPS de 7,9 cu rezolutie 2048x1536, un 2,3 GHz Intel Atom Z3580 de 64-bit, GPU PowerVR G6430, 2GB de RAM, 32GB de memorie interna, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0, o camera frontala de 5 megapixeli, o camera din spate de 8 megapixeli si un 5300mAh baterie.

Nokia N1 va fi primul disponibil in China, in primul trimestru al anului 2019 la un pret de aproximativ 249 $, plus taxe, si va ajunge la alte piete in urmatoarele luni.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]