Bluetek.ro

Noile modele Sony Xperia

Noutate mare: Sony a prezentat in timpul IFA 2019 de la Berlin cele mai interesante modele noi: aici sunt noile Xperia Z5, Xperia Z5 Compact si Xperia Z5 Premium. Asa cum ne-a obisnuit, Sony vine cu noutatile la pachet: modelul nou, plsu versiunile Compact si Premium. Dar sa trecem la treaba, iata caracteristicile tehnice ale modelelor:


Sony, așa cum era deja anunțat de mai multe zvonuri, prezentat oficial în cadrul IFA 2019, care are loc in aceasta saptamana, noua serie de smartphone-uri care rulează Android, Xperia Z5. Este o serie format din trei produse principale, care încearcă să îmbrățișeze toate categorii majore, de la soluții compacte smartphone-uri cu caracteristici high-end de ordinul întâi pentru toți utilizatorii care nu doresc să dea cele mai bune de tehnologie. Aici sunt specificațiile Xperia Z5, Z5 premium Xperia și Xperia Z5 Compact care va fi disponibil din noiembrie 2019 pe piața europeană.

Soluția intermediara (ca să spunem așa), printre cele propuse de către producător japonez este noul Xperia Z5 care dimensiuni de 146 x 72 x 7.3 mm, cu o greutate de 154 de grame. Structura este realizată ca un timp pentru produsele de Sony, metal și sticlă cu forme, care sunt făcute ceva mai rotunjite pe părțile laterale, dar care menține curățenia de proiectare. Ecranul fața "Xperia Z5 are o diagonală de 5.2" cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), în timp ce procesorul încorporat este mult-vorbit Qualcomm Snapdragon 810 cuplat la 3 GB de RAM și 32 GB de spațiu de stocare cu Acesta poate fi extins prin microSD.

Bateriei Dell Xperia Z5 are o capacitate de 2900 mAh, în timp ce design-prevede capacitatea de a rezista la apă și praf, cu certificare IP65 și IP68. Colorarea șasiului este disponibil în aur, verde, alb și grafit / negru pentru a da spațiu pentru toate gusturile fără a fi nevoie să se recurgă la capace colorate. Camera din spate a noului Xperia Z5 are un senzor de 1 / 2.3 "făcută vreodată de Sony, și mai precis o linie soluție Exmor RS cu o rezolutie maxima de 23 megapixeli, autofocus hibrid ar trebui să poată să se concentreze doar pe 0.03 ", în timp ce sensibilitatea ISO ajunge ISO 12800 și ISO 3200 pentru fotografii la filme și nu are capacitatea de a înregistra video la o înregistrare vocală în 4K. Camera frontală are o rezoluție de 5 megapixeli. Conectivitate include aGPS, Bluetooth 4.1, DLNA, WiFi MIMO, 3,0 MHL, NFC, senzor de amprentă digitală pe butonul de alimentare. Sistemul de operare instalat este Android 5.1 cu o interfață personalizată de la Sony.

Xperia Z5 Premium este noul pilot de Nissan. Este unul dintre primele smartphone cu o rezoluție a ecranului de la bine 4K (egal cu 3840x2160 pixeli), cu o diagonală de 5.5 "și o densitate a pixelilor de 806 PPI egal. Dimensiunea Xperia Z5 premium se ridica la 154 , 4 x 76,0 x 7,8 mm, iar greutatea este de 180 grame datorită structurii de metal și sticlă și de mărimea un pic mai generos decât all'Xperia Z5. În interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cuplat la 3 GB de RAM și 32 GB de stocare extinsa prin microSD combinat cu un Adreno 430 GPU.

Seria Compact de la Sony a atras întotdeauna mult interes din cauza dimensiunilor compacte, dar a foarte înaltă performanță. Producătorul japonez nu face excepție, chiar și în cazul "Xperia Z5 Compact, care a construit un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cuplat la 2 GB de RAM și 32 GB de stocare extinsa prin microSD. Bateria de "Xperia Z5 Compact are o capacitate de 2700 mAh asigura o autonomie similară cu modelele mai mari (din cauza ecranului mai mici), în timp ce șasiul poate avea culori coral rosu, galben, alb și negru / antracit.

Doar ecranul "Xperia Z5 Compact are o diagonală de 4.6" cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli (echivalent la 720p). Camera din spate a "Xperia Z5 Compact are un senzor identic cu frații mai mari, cu o soluție de Sony Exmor RS 1 / 2.3 '' cu o rezolutie maxima de 23 megapixeli cu Auto Focus Hybrid se poate concentra doar pe 0,03 ", ca el ajunge la 5X zoom digital avansat. Conectivitate include aGPS, Bluetooth 4.1, DLNA, Wi-Fi MIMO, 3,0 MHL, NFC. Dimensiunea Xperia Z5 Compact sunt 127 x 65 x 8.9 mm, cu o greutate de 138 de grame. De asemenea, în acest caz, nu pierdeți senzorul de amprentă digitală pe butonul de alimentare în timp ce sistemul de operare este Android 5.1 (întotdeauna cu interfața personalizată Sony).

companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]