Vizioneaza-filme-si-documentare-gratuit-cu-aplicatia-Pikashow pentru Android-iOS

Vizionează filme și documentare gratuit cu aplicația Pikashow pentru Android/iOS

Aplicația Pikashow este o modalitate foarte bună de a viziona emisiunile și filmele preferate pe dispozitivul dumneavoastră mobil.
Cu aplicația Pikashow, puteți alege dintr-o varietate de canale diferite și puteți naviga printr-o bibliotecă de titluri diferite. De asemenea, puteți căuta titluri specifice prin cuvinte cheie sau genuri.

Aplicația Pikashow este o modalitate foarte bună de a viziona emisiunile și filmele preferate pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

Cu aplicația Pikashow, puteți alege dintr-o varietate de canale diferite și puteți naviga printr-o bibliotecă de titluri diferite. De asemenea, puteți căuta titluri specifice prin cuvinte cheie sau genuri.

De asemenea, aplicația Pikashow vă permite creați o listă de vizionare personalizată cu titlurile dvs. preferate, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință mai târziu. Aplicația Pikashow poate fi descărcată gratuit de pe redmoonpie.

Caracteristici principale:

  1. Pikashow este un serviciu de streaming care oferă o mare varietate de emisiuni TV, filme și documentare. Una dintre cele mai bune caracteristici ale Pikashow este că oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, astfel încât să îl puteți încerca înainte de a vă abona.
  2. Aplicația Pikashow are o selecție mare de emisiuni TV, incluzând atât titluri populare, cât și titluri de nișă. Veți putea găsi ceva de urmărit, indiferent de interesele dumneavoastră.
  3. Pikashow are, de asemenea, o selecție excelentă de filme, de la superproducții la filme independente. Există ceva pentru toată lumea pe Pikashow.
  4. Pe lângă emisiuni TV și filme, Pikashow oferă și o selecție de documentare. Aceste documentare acoperă o gamă largă de subiecte, așa că veți găsi cu siguranță ceva care să vă intereseze.
  5. Pikashow este un serviciu de streaming accesibil, cu planuri care încep de la doar 5 dolari pe lună. Acest lucru îl face o opțiune excelentă pentru cei care au un buget limitat.
  6. Aplicația Pikashow este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o selecție mare de emisiuni TV și filme fără a fi nevoiți să plătească pentru cablu sau televiziune prin satelit.

Descarca Video-uri

Pikashow vă permite să vă descărcați emisiunile și filmele preferate pentru a le putea viziona offline. Pentru a descărca o emisiune sau un film, apăsați pur și simplu pe butonul “Download” (Descărcare) de sub videoclip.

După ce descărcarea este finalizată, veți găsi emisiunea sau filmul în secțiunea “Downloads” (Descărcări) a aplicației. Puteți viziona videoclipurile descărcate offline, accesând secțiunea “Descărcări” și apăsând pe videoclipul pe care doriți să îl vizionați.

Urmăriți videoclipurile

Aplicația Pikashow vă permite să vizionați emisiunile și filmele preferate pe dispozitivul dvs. mobil. Pentru a începe să vizionați un videoclip, atingeți pur și simplu emisiunea sau filmul pe care doriți să-l. Videoclipul va începe să ruleze imediat. De asemenea, puteți controla redarea videoclipului atingând butonul “Pause” sau “Play” de pe ecran.

Opriți vizionarea

Pikashow vă permite să întrerupeți vizionarea unei emisiuni sau a unui film în orice moment. Pentru a opri vizionarea unui videoclip, atingeți pur și simplu butonul “Stop” de pe ecran. Videoclipul se va opri imediat din redare.

Partajearea videoclipurilor

Aplicația Pikashow vă permite să partajați emisiunile și filmele preferate cu prietenii dvs. Pentru a partaja un videoclip, atingeți pur și simplu butonul “Share” (Partajează) de sub videoclip. Puteți partaja videoclipul prin intermediul rețelelor de socializare, prin e-mail sau prin mesaj text.

Evaluați videoclipurile

Aplicația Pikashow vă permite să evaluați emisiunile și filmele pe care le vizionați. Pentru a evalua un videoclip, atingeți pur și simplu butonul “Rate” (Evaluați) de sub videoclip. Puteți acorda videoclipului o notă de la una la cinci stele.

Videoclipuri preferate

Aplicația Pikashow vă permite să adăugați emisiunile și filmele dvs. preferate la lista dvs. de supraveghere personalizată. Pentru a adăuga un videoclip la lista de vizionare, atingeți pur și simplu butonul “Favourite” (Favorit) de sub videoclip. Videoclipul va fi adăugat la lista de vizionare și îl puteți accesa accesând secțiunea “Favourites” (Favorite) din aplicație.

Concluzie

Aplicația Pikashow este modalitatea perfectă de a viziona emisiunile și filmele preferate în deplasare. Cu o bibliotecă de titluri din care puteți alege, veți găsi cu siguranță ceva care să vă distreze.

De asemenea, puteți crea o listă de vizionare personalizată cu favoritele dvs. pentru a le putea găsi cu ușurință mai târziu. Descărcați gratuit aplicația pikashow astăzi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies