flanco oferte hot

Super promotii si reduceri in magazinele Flanco

Oferte Hot – super promotii si reduceri in magazinele Flanco si mai ales in magazinul online

Pana la 50% reduceri la sute de produse din oferta de promotii Flanco. 20% reducere pe loc in magazin la electricasnice Beko. Oferte Hot la Flanco inseamna reduceri mari, usurinta in cumparare si stocuri suficiente. Daca cumperi online, orice comanda de peste 100 de lei ti se livreaza gratuit. La cumparaturile facute in magazin, limita este mai mare, de 200 de lei, deci un motiv in plus sa nu pierzi timpul prin oras.

Intra pe site, alege ce te intereseaza, cauta reducerile de azi, comanda, si gata. In maxim 2 zile lucratoare ai produsul la usa, platesti pe loc, si e al tau.

Reduceri Flanco, promotii noi in fiecare saptamana, cum sa tii pasul? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul Flanco. Vei primi un singur email pe saptamana, si dar cu promotiile cele mai tari, nu tot catalogul Flanco. Ai de ales din mii de produse, multe din ele cu reduceri, si e dificil sa le sortezi, de aceea spunem ca merita sa primesti pe scurt, saptamanal, doar ce este cel mai ihteresant.

Cat de mari sunt reducerile la Flanco? Daca luam la analizat doar campania de sezon Produse Hot, reducerile serioase se invart intre 15 si 20%. E chiar foarte bine pentru perioada asta a anului, cand toate magazinele de profil se pregatesc pentru Black Friday, in care stim, Flanco e varf de lance, umar la umar cu Emag

Oferta la reducere care ne-a atras cel mai tare atentia este insa un Televizor Full HD LED smart TV cu diagonala de 102 cm. Un asemenea televizor care  costa in mod normal 2300 lei la Flanco,acum se vinde cu o reducere de 26%: 600 de lei economie! Acum pteti cumpara acest televizor senzational, de marca, la numai 1699,90 lei. IN PLUS, primesti cadou si adaptorul wireless necesar conexiunii la Internet a televizorului (cum spuneam, este un Smart TV). Doar acest adaptor WiFi ar costa aproape 150 de lei, deci economisiti cu totul 750 de lei. De banii astia va faceti si cumparaturile de sarbatori, pe langa acest cadou minunat pentru intreaga familie.

Televizor Philips la reducere Super reducere la Flanco, acest televizor la promotie are caracteristicide senzatie: PixelPlusHD (69 miliarde culori), rezolutie Full HD (1080p, 1920 x 1080), SmartTV (legatura directa la YouTube, GooglePlay, Facebook, Twitter, browser Internet si multe alte surprize), procesor DualCore (capabil sa proceseze 1 miliard de culori pe secunda), Perfect Motion Rate – frecventa de 200Hz (ecranul unui laptop obisnuit are maxim 60Hz, un monitor de PC de calitate urca uneori la 100 Hz!), si u in ultimul rand, conexiunea la Internet este wireless, cu ajutorul adaptorului WiFi care vine cadou la cumpararea acestui televizor.

Nu uitati:cu aceasta promotie puteti avea acest televizor Philips, plus un adaptor WiFi cadou, la numai 1699,90 lei – 750 lei economie. Pentru mai multe detalii despre produs si parerile celor care l-au cumparat precum si multe alte oferte si reduceri de la Flanco, urmati-ne in Pagina Promotii Flanco.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *