video cu comentarii drect pe iphone

Cum puteti crea clipuri video cu comentariu direct pe iPhone

Shadow Puppet pentru iPhone ofera utilizatorilor posibilitatea sa creeze clipuri video sau galerii foto cu comentariu adaugat direct de pe telefon.

Utilizatori trebuie sa selecteze imaginile din galeria telefonului, sa le puna in ordinea in care doresc sa fie afisate si sa foloseasca inregistrarea de sunet din smartphone pentru a difuza slideshow-ul. Dupa aceasta, utilizatorii pot trimite mai departe clipurile video (Puppets) direct pe retelele de socializare sau blog-uri. Aplicatia s-a lansat impreuna cu iOS 7.

Creatorii de la Apple au spus ca au vrut sa dezvolte o aplicatie utila, dar si practica, care sa ajute utilizatorii sa pastreze si sa impartaseasca momente importante din viata lor. La lansarea aplicatiei s-a dat chiar un exemplu din viata personala: o nepotica crea deja slideshow-uri ca videoclip, realizate prin prin unirea unor fotografii, pe care apoi le trimitea bunicii ei. Aplicatia este disponibila numai pentru iOS 7 sau superior.

Utilizatorilor nu le este permisa folosirea muzicii din iTunes in video-uri, desi unele persoane au folosit pe fundal unele melodii, di alte surse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies