cosmetica la antica hair studio

Cosmetica moderna la Antica Hair Studio

Cosmetica Bucuresti

Portofoliul de produse al salonului de cosmetica Bucuresti include linii concepute pentru a oferi solutii la orice problema aparuta pe pielea fetei. Aici sunt folosite cele mai bune produse pentru fata si doar din cele mai avansate componente moderne si ingrediente naturale. Chimisti de top recunoscuti la nivel international lucreaza indeaproape cu medicii pentru a dezvolta fiecare formula. Produsele pentru ingrijirea pielii de la Antica Studio, ofera protectie fetei impotriva efectelor nocive, razelor UV, temperaturii si poluarii, ceea ce este deosebit de important nu numai vara, ci si in sezonul de iarna. In functie de problema pe care o ai, cosmetologii vor alege procedurile specifice, utilizand cele mai bune produse si cele mai noi tehnologii. Carboxiterapia este o procedura eficienta de ingrijire a fetei si a corpului, o procedura cosmetica, atraumatica, care se bazeaza pe efectul fiziologic al dioxidului de carbon asupra organismului uman. In timpul procedurii, concentratia de dioxid de carbon creste local, ceea ce la randul sau duce la un puternic flux de oxigen. Oxigenul declanseaza multe reactii chimice, procese de regenerare si drenaj.

Make up

Vizita la un salon de infrumusetare modern asa cum este make-up Antica Studio, pentru o femeie este mai mult decat nevoia unei ingrijiri in sine, de inalta calitate. Desigur, aici vei obtine un make up profesional sau o coafura minunata, si mai mult decat atat, in salonul de infrumusetare se afla specialisti in domeniu. Artistii de machiaj creeaza imagini exceptionale pentru fiecare clienta. Sub iscusinta lor, sunt obtinute capodopere reale la intersectia dintre moda si arta, machiajul pentru ei fiind mai mult decat un make up. Atunci cand un artist de machiaj lucreaza la crearea unei imagini, este foarte important sa transmita ideea corect. Doar abilitati exceptionale, dragostea pentru profesia sa, originalitatea, un sentiment subtil de frumusete si imaginatia unui maestru pot fi cheia unui make up perfect.

Antica Studio salon de infrumusetare

Multe fete cred ca saloanele de infrumusetare sunt complet inutile, nu pentru ca nu isi pot permite, ci pentru ca se machiaza singure si isi fac propriile coafuri. Exista totusi motive intemeiate pentru a merge la un salon de infrumusetare, mai ales daca inca nu ai fost acolo. Unul dintre cele mai bune saloane de infrumusetare este Antica Studio.

La Antica Studio salon de infrumusetare fiecare femeie beneficiaza de tot ceea ce este mai bun pentru pielea ei. Fiecare doamna incearca sa para irezistibila la orice varsta, asa ca are grija de ea in toate modurile pe care le stie. Pentru unele femei, natura a fost atat de darnica, oferindu-le o frumusete naturala. Insa nu trebuie sa disperi, deoarece  este suficient sa-ti faci o programare pentru a sublinia ceea ce te avantajeaza si a ascunde ceea ce te deranjeaza de mult sau de putin timp.  Prin urmare, astazi numarul clientelor care vin la Antica Studio salon de infrumusetare este tot mai mare, deoarece aici se lucreaza cu profesionisti si se obtin rezultate cu adevarat vizibile. Acest lucru se datoreaza tehnologiei moderne si a profesionistilor cosmetologi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies