Antica Hair Studio

Alege frizeria moderna pentru barbati Antica Studio

Atat femeile cat si barbatii se confrunta cu diverse probleme de sanatate care afecteaza mai cu seama podoaba capilara. Insa, exista si situatii in care caderea excesiva a parului atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor este de tip ereditar. Carentele alimentare au si ele aportul lor, insa acest lucru poate fi tinut sub control consumand alimente sanatoase, si mai ales prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Indiferent ca aveti un par lung sau scurt, parul barbatilor trebuie sa fie mereu ingrijit si curat si asta pentru a reusi sa creeze o imagine buna oriunde merge. De exemplu, daca mergeti la un interviu pentru angajare, este obligatoriu sa aveti o tinuta impecabila, o coafura ingrijita si frumoasa.

Probleme frecvente ale parului

Insa, foarte multi barbati se confrunta cu probleme precum caderea excesiva a parului. Stresul cel mai mare vine la pachet atunci cand se privesc constant in oglinda, fapt pentru ca foaret multi barbati sunt afectati de acest lucru, intrucat se confrunta cu sentimente contradictorii precum: pierderea increderii de sine, si faptul ca nu se considera a fi atragatori, pentur o anumita categorie de persoane, sau cu seama pentru persoanele de care ei sunt interesati.

In ceea ce priveste femeile, caderea firelor de par este seozniera si adesea difura, insa la barbati se localizeaza indeajuns de repede, poate incepe chiar de la o varsta frageda, cum ar 20-23 de ani. Apare progresiv si se agraveaza pe parcursul anilor. Cauza principala este sebumul in exces, stesul la care suntem din pacate supusi zilnic, dar si matreata, care apare tot ca urmare a stresului. Pentru astfel de probleme, pe piata apar diferite tratamente speciale, care reusesc victorios sa remedieze astfel de probleme.

Tratamente speciale pentru par

Adesea tratamentele sunt concepute in asa fel incat sa poata fi aplicate chiar la domiciliu, insa specialistii recomanda sa mergeti la un salon de infrumusetare, intrucat specialistii detin experienta necesara pentru aplicarea unor tratamente de acest tip, si totodata, ingrijirea pe care reusesc sa o ofere parului dumneavoastra va reflecta in sanatatea acestuia.

In general, aspectul parului evidentiaza si starea de sanatate pe care atat barbatii, cat si femeile o au, intrucat organismul reactioneaza diferit la fiecare, in mare majoritate a timpului, lucrurile acestea sunt aparent vizibile.

Saloanele de infrumusetare

De exemplu, Antica Hair Studio, este un salon de infrumusetare, specializat pe un spectru mai larg din acest domeniu, in asa fel incat ofera servicii similare a unei frizerii. Insa, diferenta este ca la Antica Hair Studio veti beneficia de numeroase tratamente speciale in functie de problemele cu care va confruntati. De asemenea, este inclus masajul scalpului, cu scopul de a stimula circulatia sangelui si de a diminua posibilele dureri de cap, stari de anxietate, dar si stresul.

Produsele de styling aplicate excesiv ajung sa deterioreze extrem de mult firul de par, in asa fel incat treptat parul va fi lipsit de stralucire, subtire iar culoarea stearsa. Pentru detalii suplimentare, precum preturile frizeriei va invitam sa accesati site-ul oficial al salonului Antica Hair Studio.

Detalii de contact Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Rezervari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies