Accesorizare si protectie speciala Samsung A10

Un singur accesoriu te va ajuta sa iti pastrezi smartphone-ul fara fisuri, zgarieturi, sparturi si murdarie. Daca husa Samsung A10 este realizata in concordanta stricta cu designul dispozitivului, se mentine accesul instantaneu la orice functie. Nu trebuie sa scoti dispozitivul pentru a scrie si trimite un SMS, poti urmari online un film interesant si poti incarcati bateria.

Daca doresti ca protectia  telefonului sa se potriveasca perfect cu acesta, atunci husa Samsung A10 se potriveste acestui criteriu. Cel mai adesea, este realizata cu protectie pentru panoul posterior si partile laterale ale carcasei. Husa de protectie nu creste greutatea si parametrii dispozitivului pentru care este destinat.

Alegand o husa Samsung A10, poti fi sigur ca designul sau implica protectia dispozitivului din toate partile. Atat ecranul, cat si carcasa dispozitivului vor fi complet sigure. Cel mai adesea, carcasa Samsung A10 este un cadru din plastic sau silicon cu un dispozitiv de fixare. Absoarbe socul la cadere, distribuindu-si forta uniform pe intreaga suprafata.

Protectii Samsung A10

O husa personalizata din piele poate fi transformata intr-un suport, datorita plierii sau a unui suport special. Aceste modele de huse personalizate pot fi echipate cu Smart Cover si Sleep Mode. Daca husa protejeaza spatele smartphonului Samsung A10, va trebui sa ai grija si de siguranta ecranului.

O folie de protectie pentru Samsung A10 este un cadru subtire care este purtat pe fetele laterale ale carcasei mobile. Sticla 3D de protectie va mentine senzorul fragil intact, chiar daca smartphone-ul cade pe podea. Este rezistent la soc si este dificil de deformat. In cazul in care se sparge, geamul nu formeaza colturi ascutite si aschii, deoarece este realizat din sticla temperata.

O alta alternativa este folia mata sau lucioasa. Ambele protectii ale ecranului nu interfereaza cu functionarea senzorului. Culorile si nuantele huselor sunt luminoase, saturate. Dupa indepartarea sticlei sau a foliei de pe ecranul smartphone-ului, nu va ramane nicio urma pe ecran.

Accesorii online Samsung A10

Samsung A10In catalogul magazinului online etuo.ro, vei putea colecta un set complet de accesorii pentru Samsung A10. O husa de calitate pentru Samsung A10 este o solutie moderna, care ar trebui sa corespunda unui numar de factori primordiali. Pe site-ul magazinului online etuo.ro, poti selecta cu atentie produse cu un nivel exceptional de performanta, care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate si prietenie cu mediul.

Majoritatea huselor Samsung A10 prezentate in catalogul online sunt o simbioza a ofertelor de imagini cu produse care indeplinesc cerintele de siguranta pentru acest tip de smartphone. Printre modelele de huse, sunt prezentate modele fiabile confectionate din piele, plastic sau materiale siliconice, care sunt adevarate carcase originale Samsung A10. Utilizatorii pot alege optiunea perfecta pentru smartphone-ul lor.

Daca ai nevoie sa cumperi o husa pentru Samsung A10  anti-socuri, atunci in atentia ta exista o gama larga de oferte, realizate cu tehnologia hibrid-modulara. Astfel de modele difera printr-o serie de caracteristici care le disting de accesoriile analogice, prin factori de forma.

Printre cele mai marcante caracteristici ale liniei de huse Samsung A10, se numara gradul ridicat de rezistenta la uzura, un nivel bun de rezistenta la impact deoarece husele sunt realizate din  materiale cu densitati diferite, design atractiv, grad excelent de durabilitate si practicitate in utilizare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies