Bluetek.ro

Motorola Moto G: un telefon exceptional

Moto G devine mare, creste la 5 inci si imbunatateste in mai multe moduri - dar hardware-ul ramane acelasi. Vom crede in intregime? Aflati in examinarea noastra. Motorola Moto G a fost dispozitivul care a marcat renasterea Motorola de pe piata mondiala. Compania, inainte Google si acum (aproape) in mainile Lenovo, au fost combinarea specificatii hardware, mai degraba decat discrete, un ecran HD si o camera acceptabil intr-un dispozitiv ieftin, care a fost in masura sa atace mai mici la mijlocul piata cu determinare. Acea parte a zonei controlate de primul Lumia a vazut astfel o amenintare puternica din lume Android, o amenintare care a reusit in acest sens.

Motorola in 2019 reincearca norocul, urmand tendinta de telefoane din ce in ce mari, si imbunatatirea multe aspecte posibil. A doua generatie Moto G pare a fi castigatoare caietul de sarcini si pretul, astfel fiind potrivit pentru o gama medie terminal este de directionare. Descoperiti Motorola Moto G 2019, in examinarea noastra.


Design: simetrie perfecta

De indata ce am scos din cutie ca urat , din cauza celor doua vorbitorului paralel pe partea din fata a telefonului. A fost nevoie de cateva ore, cu toate acestea, pentru a incepe sa aprecieze design minimalist de Motorola Moto G, care creste in dimensiuni decat generatia anterioara castiga 0,3 inci de afisare. Pe frontul gasim exact ecranul de 5 inch, echipat cu doua difuzoare, elemente preluate din Moto mici si am revizuit in urma cu cateva luni. Cele doua difuzoare lucra simultan, oferind stereo de utilizare directa de sunet a aparatului.

Partea dreapta are butonul de alimentare de pe oprit, stanga este destul de clar. Mai jos, vom gasi intrarea clasic USB Micro, in timp ce mai sus, exact in mijloc, se afla mufa pentru casti - pozitie pe care am deosebit de placut, si apoi veti intelege de ce. Partea frontala din plastic lucios intalneste coaja spate cauciucat, moale la atingere si permite o buna aderenta pe dispozitiv.

Pe spatele gasim camera foto si flash LED sale, in timp ce, ca de obicei logo Motorola este prezenta intr-o inaltime concavitate mica de unde va plasati degetul aratator. Partea din spate scaun poate fi indepartata pentru a descoperi slot pentru micro SD (ultima memorie este extensibil) si pentru doua SIM, deoarece acest model ofera aceasta posibilitate. Bateria nu este detasabila, cu toate acestea.

in general, ergonomia sunt excelente: desi afisajul este mare si nu intotdeauna usor accesibil in fiecare colt cu degetul mare, sprijinul din cauciuc ofera aderenta excelenta, iar dispozitivul are o greutate corespunzatoare bine distribuite in ei piese. Butonul de alimentare este usor de a ajunge cu degetul mare si moale margini nu anvelope de alta in timpul utilizarii. Mare de locuri de munca de Motorola, apoi, in a face convenabil si placut acest dispozitiv atat de simetric si simplu, care pare conceput doar in jurul mana utilizatorului.


Un afisaj in crestere, dar nu rezolva

La bordul Motorola Moto G 2014 suntem, asa cum am spus, un display IPS LCD de 5 inch, o diferenta clara fata de 4,5 modelul anului 2019. Ramane neschimbat rezolutie HD, adica 1280 x 720 pixeli, dar din fericire experienta de utilizare nu este subminata de aceasta specificatie. Desigur, 5 sunt terminale cu rezolutii mult mai mari astfel de ca Nexus 5, dar nu ne putem plange: textele sunt inca destul de fi definite, iconografie curat si interfata Android este foarte potrivit pentru o astfel de dimensiune, cu elemente de marimea potrivita sa fie atins cu degetele.

Unghiurile de vizualizare se dovedesc a fi de mare, cu culori corecte din orice unghi, si, in general nuantele sunt bune daca un pic de off in anumite zone. Luminozitatea este usor problematica: nu este nici peste, nici pasare, ceea ce inseamna ca nu de mult de sare si nu in jos ca a vrut. in noaptea terminalul chiar si in luminozitate minima ramane un far, si ziua in soarele nu poate face rau poate ridica vine un pic de lumina de pe ecran.

Pe ansamblu, cu toate acestea, este un excelent (desi atrage unele ditata prea), si nu ne-am putea astepta mult mai mult de la aceasta gama de pret - o rezolutie mai mare ar fi prea excesiv, pentru indeplinirea terminalul. Dar poate ar fi mai interesant pentru a ramane pe 4.5-inch diagonala loc de crestere, pentru a mentine mai multe dimensiuni generale compacte de telefon si punctul de la o densitate de pixeli a crescut, dar atat experienta utilizatorului ramane excelent.


Android 4.4 (aproape) stoc, si hardware-ul deja vazut

400 procesor Qualcomm Snapdragon, 1GB de RAM, 8 GB de stocare, stoc Android. Suna familiar? Sunt specificatiile hardware ale bunicul Moto G, reproduse de un an mai tarziu acest terminal. Da, din acest punct de vedere nu a existat nici o crestere de locuri de munca, si ceea ce un pic de rau: performanta generala nu este o problema, dar ceva mai mult l-au trimis, am fi mai apreciat.

Trebuie spus ca, de fapt, telefonul face foarte bine. Aplicatii deschide rapid si fixati, multitasking este manipulat fara dificultate si dispozitivul raspunde bine la comenzi noastre. Viteza lui este corect pentru ceea ce are de facut si gama de preturi: nu va asteptati de joc impins (dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura de o ocupat cateva titluri din Play Store) si un raspuns mai direct, dar pentru utilizarea de zi cu zi este mai mult decat suficient.

utilizare meu este facut din retele sociale, muzica, e-mail, apeluri si mesaje: moto G a facut tot acest lucru foarte bine si fara efort, sa-mi dea o mare satisfactie. Dimensiunile sale generale, apoi, s-au facut-o convenabil sa se bucure de toate continutul fara dificultate. Nu straluceasca anumite repere, dar in mainile tale nu vor fi o dezamagire. Acest lucru este datorita optimizarea Motorola, care a facut o treaba excelenta in aceasta privinta, si pentru a Android 4.4 KitKat practic stoc, personalizari curate din teme evidente si pentru interfata.

Ce te duci utilizati pur AOSP Android, care este luat direct de la codul sursa, cu cateva trucuri de Motorola. Gasim cele mai bune setari pentru gestionarea a doua SIM, cateva aplicatii suplimentare ca Assist, un fel de automatizzatore de optiuni (cum ar fi cel de a pune tacut atunci cand intra in birou, sau dezactivati notificarile pe timp de noapte), aplicatii, cum ar fi aparat de fotografiat si reviste galerie (in bine), in interfata lor, un ghid interactiv pentru a descoperi toate functiile terminalului.

Android ramane neatins (cu UI de acum un pic din data de) si suntem siguri ca vom vedea Android L in vremuri rapid, avand in vedere istoria aparitie Motorola actualizarea pentru gama de cele mai noi telefoane. Performantele sunt mai mult decat excelent pentru utilizarea de zi cu zi, iar acest lucru mi-a dat o mare satisfactie. Un defect mic: nu conectivitate LTE! Suntem increzatori ca in lunile urmatoare, vom vedea o Motorla Moto G 2014, cu suport 4G, dar pentru moment trebuie sa ne oprim la viteza mai mica.


baterie, ce surpriza!

modulul de baterii integrate in Moto G este 2070 mAh, si dupa cum a spus mai inainte nu este detasabila, dar integrat in structura. Desi capacitatea sa nu este schimbat de la modelul precedent, pe care l-am pus initial in indoiala, as putea depasi cu usurinta la miezul noptii, dupa o zi de utilizare intensiva, si a fost intr-adevar o mare surpriza. Provenind din 3000 mAh de LG G2, am fost convins ca nu am putut sa aiba aceeasi performanta, si in loc am fost uimit de pozitiv.

Datorita optimizarea Motorola, hardware-ul nu este deosebit de odios - si stim bine cat de putin combustibil Snapdragon 400 - si rezolutia limitata a ecranului, ajunge la noapte cu utilizarea mea greu nu a fost o problema. Avand in vedere ca am tine doua conturi de push e-mail, pentru a primi notificari de la orice serviciu de mesagerie posibil sa fiecare minut si ca societatea nu inceteaza la locul de munca, pot spune ca telefonul va primi subliniat considerabil, fiind un instrument de afaceri real.

Pentru a asigura cea mai mare utilizare posibila, de asemenea, am tinut mereu contine doua cartele SIM, si, de asemenea, in locuri in care conexiunea la retea a fost instabila (tip din oras) a bateriei nu a suferit lovituri speciale, desi dispozitivul pe care scollegasse constant de retea din cauza unui semnal in cazul in care exista intr-adevar instabile avut aproape nici telefon. Prin ajustarea luminozitatii si folosirea terminalului mai greu, Motorola Moto G 2,014 vei primi mai mult de o multime de a noapte, nu cautati feat mic pe un dispozitiv de aceasta gama de pret.

Marcile de top, prin urmare, bateria acestui nou Moto G, care nu a fost deosebit de cresterea considerabila a ecranului si conectivitatea cu doua SIM.


Camera: 8 MP cu unele indoieli cu privire accent

Nu este vorba doar afisajul sa creasca, dar, de asemenea, aparatul de fotografiat: modelul de 5 megapixeli in 2019 ne-am muta la 8 in acest an, imbunatatiri apreciat in mod deosebit. Pe noul Motorla Moto G 2,014 suntem, de asemenea un blitz LED si o camera frontala destul de puternic surprinzator decent - selfie dumneavoastra sunt in siguranta. Industria fotografica este sustinut de o aplicatie reproiectat, comparativ cu stocul, dar pare sa fie bine studiat in unele aspecte si nu in altele.

UI a aplicatiei va permite sa realizati fotografii cu o atingere pe ecran, acces la galeria de defilare din dreapta si de optiuni avansate in directia opusa. Aici vom gasi setari pentru HDR, rezolutie, calitate video si controale manuale. Cea mai mare problema este in centrul atentiei: de multe ori face poze neclare deoarece aparatul foto tinde sa traga fara a se gandi de doua ori. Problema este rezolvata cu ajutorul aplicatii de la terti, cum ar fi Camera Google, care permit, de asemenea, acces la sisteme avansate, cum ar fi fotosfera sau ochi de peste panoramic. Avantajul este apoi un accent aproape intotdeauna corect, care va permite sa obtineti fotografii bune.

lucrarilor de 8 megapixeli si: fotografii sunt destul de detaliate si curat, si, in general, experienta utilizatorului este una placuta. Chiar si in intuneric camera functioneaza bine, si fotografii de revizuire pe ecran HD este placuta, de asemenea, datorita reproiectat aplicatia Galerie, si intr-adevar bine proiectat cu un aspect curat si functional. Puteti vedea unele fotografii de test in galeria aici.

Camera nu dezamageste deloc: Desi rezolutia este inca, din pacate, la 720p, Exista, de asemenea un mod pentru lenta video de miscare (rusine intr-adevar!). Sunetul inregistrat este foarte curat si de inalta, datorita celor doua microfoane instalate pe telefon, si difuzoarele frontale face dreptate. in cele din urma, o industrie videoclip foto completa si functionala, intr-adevar surprinzatoare pentru un dispozitiv de aceasta gama de pret.


Multimedia: nu putem plange

Dupa cum sa mentionat deja de mai multe ori, terminalul difuzorului frontal permite reproducerea optima a sunetului care ies din nou Moto G. In De fapt, ele sunt indreptate spre utilizator, si sa ofere o experienta de ascultare stereo cu volum mare. Audio nu este perfect, desigur, si nu este comparabil cu solutia BoomSound HTC One, dar este peste medie. Ia acest articol dall'economico Motociclete si a mers, si pe acest nou audio Moto G este o evolutie naturala de la modelul precedent.

O alegere de design care nu sunt de acord ca este in pozitia de mufa audio: pentru a mentine aceasta simetrie perfecta, il gasim la centrul de sus. Un jack cablu unghi nu rezulta disconfort care cauta urat, si va limita experienta utilizatorului in peisajul fiind exact in mijloc. Un Side, poate la partea de jos a telefonului, ar fi fost de preferat. De iesire audio este inca discret, cu un volum mare si destul de curat pentru a asculta impins la muzica.

Pe ecran, apoi, este destul de mare pentru a va bucura de filme si fotografii, chiar daca rezolutia nu este mare-l sanctioneaza un pic din acest punct de vedere. Pentru jocuri, Motorola Moto G 2,014 nu este cu siguranta cel mai potrivit terminal, ia in considerare specificatiile hardware nu chiar in partea de sus, dar ceva capabil de a juca fara dificultate. Va multumim pentru Android, atunci, evident, acces la orice tip de aplicatie imaginabile de muzica si filme de toate tipurile de streaming, si aici va puteti simti lipsa de modul LTE, ceea ce ar permite viteze de download mult mai mare.


Motorola Moto G 2014: concluziile noastre

Cred ca se intelege: Moto G a doua generatie mi-a placut, si, de asemenea, o multime. Mi-a placut simplitatea abordarii in lumea de terminale Motorola Android foarte complet, cu toate acestea, cu aproape versiunea stoc a sistemului de operare Google. Nici o interfata personalizata, nu app care doresc sa inlocuiasca sistemul: Motorola lasa aceasta sarcina Google, si o facem foarte bine, apoi posibilitatea de a dedica toate resursele pentru a dezvolta hardware-ul si design.

Andrea Ricci Motorola Moto G 2014
sub 200
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]