Bluetek.ro

Moto 360, SmartWatch foarte frumos, dar cu loc de imbunatatiri

Intotdeauna am fost un fan al ceasurilor si ideea ca nu evolueaza nu deranjeaza deloc. Sincer, nu cred ca se poate realiza SmartWatch frumusetea si caracterul practic al unui ceas analog, in special necesitatea de reincarcare constant, dar ideea de a avea notificari smartphone ochi constant ma excita deosebit. Am avut de ceva timp o Pebble Steel (revizuire), care mi se pare foarte mare succes estetic, dar toate, in toate eficient pentru notificari. Afisajul monocrom e-ink este un avantaj pentru consumul de energie, cu toate acestea, aceasta implica utilizarea unei interfete grafice arata datata si straniu.

MOTO 360 este doar un alt stil de estetica si l-am iubit din prima video de promovare care a aparut pe retea. Deci, de indata ce a fost disponibil in Italia am vrut sa-l cumpere pentru a dovedi, chiar stiind ca au nevoie de un smartphone cu neccessarily Android (nu functioneaza pe iOS sau Windows Phone).


Cazul are un diametru de 4,6cm considerare, de asemenea, pe partea buton, in timp ce ecranul este 4cm cu un ecran IPS de 1.56 si 320 x 290 pixeli. Diferenta dintre rezolutia orizontala si verticala se datoreaza faptului ca ecranul este nu perfect circulara, pentru ca o mica jumatate-moon in partea de jos este ocupata de senzorul de lumina. Acest lucru este deosebit de vizibila folosind cadrane cu un fond deschis, in timp ce este aproape invizibil la aceste negrii (imagine sus). Cazul este de 1 cm grosime, o masura am gasit chiar si nu foarte greoaie atunci cand sunt purtate, in timp ce greutatea este de doar 49 de grame.

Moto 360 este IP67 certificat, si rezista atat la apa si praf. Nu este indicat pentru scufundari, dar sprijina, de asemenea liniste cantitati mari de apa, de aceea este posibil, de asemenea, sa fie purtat la dus. Am ales varianta cu carcasa de argint si curea din piele gri, dar poate fi, de asemenea, complet negru, ambele curea piept.

Pe partea din spate a senzorului pentru a calcula rata de inima, care functioneaza destul de bine si necesita doar ca ceasul este securizat la incheietura mainii si nu se misca bratul lui. Are in interiorul 4GB de memorie utilizata de sistem si aplicatii, in timp ce memoria RAM se ridica la 512 MB. Versiunea Bluetooth 4.0 LE este de a reduce consumul si bateria 320mAh dureaza doua zile in liniste. Foarte frumos la baza de incarcare, in cazul in care te odihnesti doar SmartWatch. in timpul incarcarii se arata orizontal, inconjurat de un indicator circular care semnaleaza incarcarea bateriei (in imaginea urmatoare este de 100%, atunci cercul este inchis).

Un Dupa introducerea imperechere Bluetooth cu telefonul smartphone, Moto 360 incepe sa arate ecran toate notificarile primite. Operatiunea este foarte simplu: notificarea apare ca o banda de lumina in partea de jos, ridica sa-l arate cu totul si apoi faceti o lovitura la stanga pentru a vizualiza alte file sau la dreapta pentru a marca ca citit (echivalentul a sterge ). Display-ul este in mod normal in afara, dar se transforma automat daca ridica bratul pentru a vedea timp, daca facem un robinet de pe ecran sau apasati butonul lateral. Cu miscarea naturala a vedea timpul nu este intotdeauna activ, dar avem alte doua metode pentru a porni. Cu display activ va pot spune Ok Google sau dublu-robinet pentru a incepe de recunoastere a vocii. Cel pot spune lucruri simple, cum ar fi mult timp in urma si nu vor fi afisate prognozele ale zilei.

Cu o lovitura in sus cu recunoastere vocala activa, veti vedea comenzile tot vocea te poate invata, de invatare sa-l foloseasca. Un dezavantaj este ca trebuie sa fie foarte foarte precise in ceea ce spun ei. De exemplu, arata-mi rata de inima ta de lucrari, in timp ce arata ritmul cardiac nr. Cuvintele sunt foarte bine recunoscute, dar interpretarea este foarte rau si de gradul de flexibilitate pe frontierele de zero. Sau este exact ceea ce vrei sa auzi sau putem uita pentru a comunica cu el. in plus, veti vedea in clipul video, unele comenzi nu au fost niciodata in stare sa le dea chiar spune fraza dreapta. Acesta este cazul de a trimite un mesaj text, care nu functioneaza chiar folosind formularea corecta. Se impune, de asemenea, ca sa-ti spun totul impreuna (de comanda, destinatarul si mesajul), in timp, ar fi mult mai convenabil pentru a ajunge la acelasi rezultat la pasul, cu smartphone ne cere care pentru a trimite, si apoi ce sa scrie. Deci, din punct de vedere al control vocal nu exista inca mult de lucru pentru a face rafinament si se intampla chiar sa fie schimbat singur ca vorbim sau intrati in modul off-line, chiar daca smartphone conectat cu linia disponibil.

Alte comenzile vocale sunt posibile scris o nota sau un memento, lucrurile functioneaza destul de bine. De remarcat faptul ca nota primim in casuta noastra de Google ca un e-mailuri primite. Ne putem intreba numarul de masurile luate si vom vedea un ecran care ne arata cele ale zilei si a saptamanii, cu posibilitatea de a seta un obiectiv pentru a atinge anumite repere. Am observat, dar am putea fi gresit, ca de cotitura in masina, uneori sare contra ca suntem de mers pe jos, ceva ce ar trebui sa fie optimizate. Cu toate acestea de fiecare data cand ne-am duce o schimbare, vom vedea o notificare cu numarul de pasi luate.

In general notificari functioneaza bine, de exemplu, cu mesajele puteti conecta pentru a vedea textul integral si derulati la sfarsitul, in timp ce unele aplicatii nu trimite corect. De exemplu, clientul meu favorit Twitter pe Android, Fenix, grupuri toate referintele intr-un singur scrima si a pus elipsa la textul, astfel incat sa nu se poate citi SmartWatch. Aceasta nu este o problema de Motion 360, dar se pare ca nu toate aplicatiile sunt deja pregatite pentru a lucra bine cu Android Wear. Precum si a primi notificari poate vedea, de asemenea un controler la redarea de muzica sau podcast-uri, de la care putem opri si, alunecare spre stanga, du-te la schimbarea in volum si schimba piesa.

Cu app Android Wear pe telefonul dvs. smartphone va schimbati unele aspecte ale functionarii, in timp ce Motorola specific putem vedea ultima pozitie cunoscuta de GPS si de a schimba aspectul cadrane (sau watchfaces). in timp ce tineti apasat butonul din partea ofera acces la setarile, inclusiv setarea luminozitatii de baza, care este pe automat si veti vedea destul de bine, chiar si in lumina soarelui. inainte de a trece la concluziile ajungem sa revizuiasca video.


Concluzie:

Moto 360 are un aspect placut, care pare aproape ca a unui ceas analogic. Unul dintre punctele sale forte este cazul simplu si circulara, cu display care se apropie de marja. Aceasta forma-factor prefera punct de vedere estetic, dar are, de asemenea unele defecte. in acelasi timp, nu este un cerc complet, din cauza zona inferioara cu senzorul de lumina si apoi unele scris sunt in mod inevitabil, taiate (mai multe detalii in clipul video). Autonomia este de doua zile, care nu sunt multe, dar cu practica de baza de incarcare poate fi suficient chiar o zi, pentru ca este firesc sa-l ia pe timp de noapte si pune-l responsabil efort. Personal l-am promova la vot deplin pentru estetica, constienti de faptul ca acesta este un aspect subiectiv, si mi se pare, de asemenea, ca bine facut pentru notificari, si sa dovedit a fi limitata in comenzi vocale. Nu este cea mai mica flexibilitate si cateva comenzi, suporta frecvent in erori de software. Asa cum am spus cuvintele sunt bine recunoscute, atunci problema este in interpretarea si elaborarea textului. Toate in toate, va permite sa utilizati, dar considera ca ecosistemul din jurul Android Wear este inca tanar si imatur. Costul
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]