Bluetek.ro

Melodii Apple a Watch

Estimarile neoficiale spun momentul potrivit pentru a debarca in stil Apple a Watch va fi urmatorul martie: o predictie nu putea fi prea riscant, avand in vedere ca informatii suplimentare despre urmatoarea dispozitivul marcat cu mere muscat va deveni mai mult si mai tangibile.

Ultimele doua observarea sunt foarte diferite unele de altele: vine direct de la Cupertino, deoarece iOS 8.2 beta 4 a lansat pentru dezvoltatorii care o referire explicita la SmartWatch.


Dezvoltare de software pentru iPhone si iPad merge oricum, si, aparent, codul pentru managementul Apple Watch a ajuns la un grad de maturitate care acestea pot fi incluse in construi distribuite public (chiar si in cercul restrans de dezvoltatori: acesta din urma trebuie sa se asigure ca software-ul lor este compatibil, astfel incat sa poata avea acces la aceste informatii in avans).

Ce transpare din interfata de beta 4 este ca Apple se pregateste o aplicatie-companion pentru SmartWatch sa: acesta din urma trebuie sa fie activat si sincronizate cu telefonul smartphone pentru a lucra, facand clar inca o data legatura stransa care va exista intre dispozitivele si ideea ca ecosistemul Apple a interconectate.

Daca acest lucru nu au fost de ajuns, aparitia de fotografii Instagram am construit mai sus. Acesta a fost luat cu cateva zile in urma in timpul unui partid si, desi lipsit de certitudine despre cine detinut bratul portret, este clar ca in mediul din care este mult mai legate de moda si glamour pe care tehnologia. Nu ar fi imposibil sa se presupuna ca Apple a implicat experti sau persoane influente in industria modei pentru a obtine feedback valoros, sau se apropie-le in cel mai clasic de ploys de marketing.

in cele din urma, este posibil ca bratul apartine unui angajat Apple a implicat in dezvoltarea de produse: sigur, cu abordarea de lansarea publica a dispozitivului, testele de designul final si vom sta prin inmultirea multi vor fi dotate cu un Apple Watch si se lasa sa-l poarte in viata de zi cu zi.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]