Bluetek.ro

LG G Flex 2: din ce in ce mai curbat

Fotografiile circulat si avansuri copios au fost confirmate pe deplin: nu exista cu adevarat o LG G Flex 2 in Las Vegas, si are tot ceea ce fanii primul model ar putea fi de dorit pentru un succesor.

ecran Full HD de 5,5 inch, construit in curba tehnologia OLED direct de la LG. SoC Qualcomm Snapdragon 810 ruleaza la 2GHz (octa-core pe 64 de biti), impreuna cu 3GB de memorie RAM (2GB in unele versiuni, care vor fi distribuite in unele tari).


Depozitare in cupiuri de 16 si 32GB. 13-megapixeli spate cu optica, autofocus cu laser, flash dual-LED; fata 2.1 megapixeli. Baterie 3.000mAh. Conectivitate LTE suport pentru pana la 300 Mbps. Toate acestea in 152 de grame de greutate si 149,1x75,3mm. Sistemul de operare este Android 5.0, desigur, Lollipop.

in comparatie cu 2014, G Flex 2 este mai curbat : caracteristica principala a produsului coreean decat orice alt pe piata a fost imbunatatita, dar in acelasi timp, a fost imbunatatit toate celelalte nostru calitati pretinse de prima versiune. Unitatea de acoperire de polimer, in masura sa serviciu zgarieturi minore, a fost imbunatatit, iar acum rezultatele sunt vizibile in cateva secunde. Ecranul, realizat dintr-o casa reteta de la LG care imbunatateste calitatea unui produs Gorilla Glass, este mai solid, anul trecut.

apreciabila incercarea de a face LG G Flex 2 mai usor de gestionat: ecranul de 6 inch a fost doar prea mari si voluminoase, din cauza unei structuri nu destul de subtire, care in acest an a fost mult imbunatatita 2,015, din acest punct de vedere. Forma curbata ar trebui sa faca atunci smartphone destul de confortabil de utilizat in timpul apelurilor, cand tineti terminalul langa fata.

Nu exista informatii exacte cu privire atunci cand G Flex 2 va fi disponibil: LG a anuntat ca, la sfarsitul lunii ianuarie vor fi vandute initial doar in Coreea, la fel ca anul trecut, si ca abia mai tarziu se De asemenea, vor fi vandute in alte tari, in culorile argint si platina Flamenco Red.
companii inscrise in Bluetek.ro
Cele mai citite articole:
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Promotiile si reducerile Altex sunt mereu de actualitate, magazinele celebrului lant fiind renumite pentru preturile foarte mici si pentru sectiiunile permanente de reduceri. De cativa ani Altex a inceput sa participe la sarbatorile redu [...]