Bluetek.ro

iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Apple a introdus noile iPhone 6S și iPhone 6S Plus. La prima vedere, nimic nu pare să se fi schimbat - vazut de la exterior, dar se pare ca avem de-a face cu un pas important inainte in ceea ce privește capacitatea de utilizare și caracteristicile tehnice noi din interior. Mai pe scurt, chiar daca arata cam la fel cu mdele anterioare iPhone 6 si 6 Plus, ceea ce modelele S pot face este semnificativ mai mult si mai bine!


În timpul ultimei Keynote, Apple a introdus noi produse și tehnologii, dar în acest articol ne vom concentra pe noile iPhone 6S și 6S iPhone Plus. Pe acest fapt și-a concentrat cea mai mare atenție ca compania din Cupertino a fost în măsură de a intra noi caracteristici unice de acest gen care vizează îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Din exterior se pare că au fost schimbări notabile, și chiar un ochi antrenat ar avea dificultăți în a identifica noul model am oglinda cele de mai sus, măsurile de fapt sunt aproape similare pentru ambele versiuni, cu creșteri imperceptibile de o zecime de milimetru , practic imposibil de diferențiat cu ochiul liber.

O schimbare, așa cum sa anticipat, este ceea ce este în interior, de aceea vorbim de noi componente hardware și software optimizat pentru această versiune, care profită de caracteristicile unice ale noului iPhone 6S și 6S Plus. Deci vom începe analizando primele modificări fizice. iPhone 6S și 6S Plus - hardware changes Noi nu vrem să trageți acest articol prea lung, astfel încât vom începe cu principala noutate, și anume tehnologia 3D Touch, a introdus pentru prima dată pe noul MacBook, găsim acum afișate pe ecranele din noul iPhone. Această nouă caracteristică permite "iPhone 6S să recunoască intensitatea presiunii exercitate pe ecran, care permite dezvoltatorilor să creeze noi caracteristici care, după cum vom vedea, ca rezultat într-un dispozitiv mai imediate și concrete.

Pentru a împinge această nouă caracteristică sunt în principal de cele mai noi senzori capacitivi integrate în lumina de fundal a ecranului Retina HD, care măsoară micro-variațiile distanța dintre suprafața de sticlă și zona dedicată lumina de fundal. Informațiile înregistrate sunt apoi combinate cu semnalele furnizate de senzorul de atingere și accelerometru, în acest fel presiunea exercitată este recunoscută printr-un absolut precis.

Să fie îmbunătățite, atunci, este, de asemenea, o componentă crucială, dar de multe ori ignorate sau luate pentru a acordat, care vibrația motorului, important nu numai să raporteze notificări sau apeluri, este esențial să se întoarcă o tactil precis feedbak și plăcută când am introduceți pe tastatură pentru a ecran. Apple a inlocuit motoarele tradiționale rotative, care o discrepanță în poziționarea unui motor electric ax cilindru producând o vibrație la fiecare pas.

Potrivit Apple a acestui sistem a avut în jurul valorii de 10 rotații pentru a reveni un flux eficient, și, astfel, a fost înlocuit cu noul Engine Taptic, un nou sistem similar cu un arc capabil de a ajunge la eficiență maximă într-un singur ciclu. Acest lucru duce la feedback-ul tactil mai precis, și net rapid.

Chiar și în noul iPhone și iPhone 6S 6S Plus nu ratați coprocesorul, acum în versiunea M9, ​​care se ocupă de toate informațiile de la senzorii, în scopul de a optimiza autonomia alinarea SoC principal de la această sarcină. Exploatarea o astfel de soluție este posibilă, de exemplu, să mențină recunoașterea comanda "Hey Siri" mereu pe fără reducerea excesiv de viață a bateriei. Continuând cu noul hardware ne mutam acum pentru a analiza sectorul multimedia, găsim o nou camera 12mpx primare pixeli cu 1,22 microni diafragma diafragma f / 2.2, și în modelul de iPhone 6S Plus găsim, de asemenea, stabilizarea optică a "imagine atât pentru fotografii și videoclipuri. Ca de obicei, atunci vom prezenta Adevărat Flash Tone.

Vestea reală, în plus față de creșterea pixeli, este posibilitatea de a video de înregistrare în cele din urmă în 4K la 30 fps, și înregistra video cu efecte slow motion la 120 fps în modul 1080p sau 720p la 240 de cadre pe secundă.  În ceea ce privește camera frontală, aceasta duce la o rezoluție de 5 megapixeli și profită de afișare HD Retina ca fiind adevărate Flash Ton în condiții de luminozitate scăzută pentru a asigura calitatea selfie.  În noul iPhone vom găsi apoi un senzor îmbunătățit pentru amprente, de două ori mai rapid decât precedentul, care va permite utilizatorilor de a debloca chiar mai receptiv terminalul, reducând în același timp lipsa de recunoaștere.

Pe acest front, trebuie să recunoaștem că Apple a a fost rândul deschis în domeniu, nu în sensul că acestea au fost primii care au această idee, dar ei au fost primii care l pună în aplicare cu standardele de calitate adecvate pentru utilizare de zi cu zi. O altă îmbunătățire se referă la o nouă aliaj de aluminiu folosit pentru organism, numit "Seria 7000", la fel potrivit companiei, folosit în industria aerospațială. Această mișcare, în conformitate cu episcopia noastră, a fost dictată de faptul că, în cazurile recente de ani de "poarta cot" au cauzat o furtuna, iar compania este bine de funcționare pentru acoperirea cu un nou aliaj puternic care ar trebui să reducă orice probleme legate de Utilizatorii care stau nepăsători pe dispozitiv.

Principalele noutăți se nasc în primul rând prin introducerea de atingere 3D, datorită recunoașterii presiunii au fost introduse în iOS 9 noi "comenzi rapide", care va face ca utilizarea aplicației și a sistemului în general, mai imediat.  Cu o apăsare lungă pe pictogramele de pe ecranul de start, de exemplu, veți vedea un meniu cu funcții specifice pentru fiecare aplicație, prin care putem efectua anumite acțiuni mai rapid, fără a fi nevoie să meargă și să încercați să deschideți aplicația jos.

Noile iPhone 6S și 6S Plus iPhone va fi disponibil pentru pre-comanda de la 12 septembrie și pus în vânzare de la 25 septembrie la memorie dimensiuni 16, 64 și 128 de gigabytes.

NOU! Acum disponibil la precomanda, Iphone 6s 16gb lte 4g alb in magazinul specializat QuickMobile ! Grabiti-va, stoc limitat!

 

companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]