Bluetek.ro

iPad Mini 3: nu este suficient pentru a face o diferenta

Alegerea ciudat Apple eliberare pe aceeasi piata comprimat anul trecut, cu ID-ul tactil adaugat. Toate detaliile tabletei mici in examinarea noastra. Nu fi indusi in eroare de titlul: pastrati de lectura aceasta revizuire, dar pentru a fi sincer, ai putea chiar sa ia la bun decat anul trecut pe iPad Mini cu Retina Display (formal sau iPad 2), generatia anterioara a treia revizuire a anuntat o Cateva saptamani in urma de Apple.

Strategia ciudat de hotararea noastra de a rupe gama de tablete, oferind nu mai acelasi dispozitiv de doi factori forma diferita, a rezultat cu un dispozitiv cu aceleasi caracteristici ca si modelul precedent, dar actualizat pentru a iOS fabrica 8 si cu un mare plus: partea din fata, veti gasi ID-ul Touch incorporat in butonul de origine, care ofera un nivel suplimentar de securitate. Dar aceasta schimbare este un bun 100


Design: un mic cerc in jurul Home cheie

punct de vedere tehnic, numai titlul ar putea fi suficient pentru a rezuma cele mai multe din acest capitol, dar sa vedem daca putem spune ceva mai mult. Practic ne confruntam cu aceeasi iPad Mini de 12 luni, am ajuns sa cunosc. Designul (frumoasa) nu este absolut schimbat, cu exceptia in ceea ce priveste zona de pe tasta Acasa, care este similar cu cel deja vazut in ocazia 5S iPhone si iPhone 6. mic cerc, care serveste ca un cadru este la fel culoare, care sunt pe capacul din spate si pe rama laterala. Pentru restul nu exista absolut nici diferente.

Dispunerea buton este aceeasi, nu se schimba chiar grosime si greutate in practica, iar acest lucru este periculos de aproape de cea a iPad usoare Air 2. Simt o grosime de 7,5 mm numai daca ati incercat ultima iPad de la Apple sau iPhone 6 Plus, capabil de a face mai putin evident importante dimensiuni ale ecranului. iPad Mini 3 este, de asemenea, de departe pentru unele elemente de design de la 2 Aer, de exemplu retelele de difuzoarele sunt inca duble si cu gauri mici. Mai mult decat atat, acesta este singurul iPad lansat in 2014, cu chiar comutatorul pentru a dezactiva sau rotirea bloc.

Cu toate acestea, o diferenta de preocupari generatia anterioara si noul aur de culoare, care este identica cu cea observata in ocazia iPad Air 2 si, desigur, iPhone. Din nou, calitatea constructiei este la cel mai inalt nivel si ansamblurile sunt cele pe care le-am venit sa cunosc bine-a lungul anilor, dar ramane un pic de gust amar in gura pentru a vedea subestimat acest dispozitiv spectaculos de la Apple, mult mai apreciat pentru ei sa de dimensiuni mici.


Display este intotdeauna o veghe

Poate ca ecranul nu este singurul aspect pe care am fost rau sa gaseasca in acest mini iPad. Panoul de la 7,9 are intotdeauna o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli la 326 IPP, dar trebuie sa spun ca sincer nu ma asteptam nimic mai mult. Gama de culori este reprodus cu un fidelitate precis, cu exceptia catorva tonuri care par usor mai putin viu si tinde sa aiba o nuanta mai relaxat si mai putin impuscat. Personal, am sa va spun ca aceasta calibrare nu te superi, la toate, desi recunosc ca pentru altii nu poate fi la fel.

Dupa cum sa mentionat mai sus, intre iPad Mini 02:03 exista unul nou, si ca este ID-ul Touch. Nu afisare laminate atat pentru acest dispozitiv mic, care arata inca diferenta de aer mic intre sticla si panou. Nimic impamantare zguduitor, desigur, dar pe iPad Air permite o calitate vizuala mai mare si mai presus de toate are efectul secundar de a reduce grosimea aparatului. Mini iPad aprecia perfecta diagonala, care va permite sa utilizati aparatul fara a submina ergonomia, si cea mai mare densitate de pixeli, care face textele perfecte si icoane ale sistemului de operare.

Cititi si urmariti filme de inalta rezolutie cu siguranta nu va fi o problema, mai ales daca stiti deja calitatile extraordinare ale acestui afisaj. Rezumand, as recompensa din nou aceasta componenta, cu toate acestea, in speranta de a vedea o actualizare importanta de anul viitor. Mi-a placut acum 12 luni, eu inca il iubesc, chiar si in aceasta generatie.


hardware si software: Mi-ar placea sa dar nu pot

Daca nu am facut nimic, dar lauda hardware excelent disponibile pentru a iPad Air 2, noi trebuie sa trageti in mod necesar urechile de la Apple de a nu fi puse in aplicare toate stirile chiar si pe aceasta versiune a iPad mini. Hardware-ul de la bord tableta mic de la Apple este la fel ca anul trecut, si cu aceeasi arhitectura exact procesor A7 cu 64 de biti si, desigur, co-procesor dedicat miscare M7. Nimic special pacat scandalos faptul ca iOS 8 pune usor in criza acest procesor. Numai noutate in acest caz este exact ID-ul Touch, care functioneaza fara probleme, desi am gasit uneori usor mai lent decat pe iPhone.

Din iOS 8 am vorbit intr-adevar de mai multe ori, dar trebuie sa spun care vad a se rula pe acest iPad mi-a lasat oarecum mut. Poate ca va fi noul iPad Air 2 se bucura de o pregatire care in prezent nu se reflecta pe orice iDevice si orice terminal cu sistem de operare diferit, dar acest mini iPad 3 pare usor sacadat si cu unele ajungand prea. Animatii lente apar in mai mult de cateva circumstante si comutarea intre modul portret la peisaj este ceva cu adevarat absurd. Un alt subterfugiu este ca lasand mai mult de cateva file deschise in Safari, la fel trebuie sa fi reincarcate in mod necesar o data redeschisa - nu este surprinzator, modelul mai mare are de doua ori cantitatea de memorie RAM. Evident, eu nu vorbesc despre o tableta inutilizabile, dar nu pot ascunde faptul ca ne confruntam cu siguranta cea mai fluida posibil ca ne-am astepta de la Apple.

Am aproape uitat sa va spun ca, in acest caz, reducere de 32 GB a fost trimis la pensie pentru a face loc pentru versiunile cu 16, 64 si 128 GB. Strategia companiei este clar, si are scopul de a vinde mai multe modele la 64GB raport cu doar 100 de
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]